Tovačovská jezera
Všechny diskuze » Revíry » Tovačovská jezera
Tovačovská jezera
Asi nejvíc se o nich mluví ve spojitosti s Carp Maratonem, který zde již tradičně pořádá několik let ČMKS. Diskuse a fotky nejen o závodech, ale taky o běžných výpravách za úlovky místních trofejí.
Příspěvek upraven autorem.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (32) • Starší • Nejstarší »
Ondřej Fazekaš před šesti roky
Zdravím
Zajímalo by mě jak to funguje na tovačově, jezero annín ? Jaký je tlak? A jak je to s těma travinama? Nikdy sem na ničem takovým nechytal a nevím esi se dá… Přemýšlím že si tam koupím na roční povolenku, děkuji za každé info a radu
Martin Plch před devíti roky
Johan před devíti roky
Robin » Ta hláška měla být přitažená za vlasy…Je to masakr! Ale na druhou stranu, vy byste hned chtěli, aby každý měl jen top foto! Co měl chudák Dalibor a jeho kumpáni dělat, když větší prostě nešli?! Je třeba z každé 7kg ryby udělat " big mamu " :)
Takhle jste ICB akorát odradili a už se tady neukázal …A jestli jsi podobné fiasko dlouho neviděl, nesmíš koukat jen na zahraniční weby a časáky… Nejmenované tuzemské weby a magazíny jsou plné krabích mužů :)
Robin před devíti roky
Johan » No, hlaska „nic si z toho nedelej“ mi prijde trochu pritazena za vlasy, ten jedno-prstej krabi muz ma fakt husty fotky. Dlouho sem podobnej pruser nevidel, ale jestli trpi zanetem karpalniho tunelu a musi ryby drzet ukazovackem, tak drzim hubu. Jinak fakt ne-e, to je podle me na bliti a i ten, co to fotil by si mel dat facku.. :))
Příspěvek upraven autorem.
Johan před devíti roky
Filla před devíti roky
PEDRO » Tady Martin vypada jako klon Kokandla, jenom jestli jeho tata nebyl lokalni postak co?! ..jinak predchazi ho povest vic nez dobra a Tovacz zna pry jako svoje boty. Kdo tehda vyhral to klani?
PEDRO před devíti roky
Poušťák » Martin, co je na foto, je místní borec a smějou se mu, že zná valnou většinu kaprů osobně. Ale ten kluk je největší dříč , co jsem u vody poznal, a ty největší ryby se mu zatím vyhýbyjí. Navíc průvodcuje ve španělech sumcařinu a tak na sebe máme čas jednou za dva roky, ale stojí to za to.
PEDRO před devíti roky
PEDRO před devíti roky
Začali jsme tam jezdit v letech 94 na candoše, posléze i na kapry a byla to opravdu hladomorna. Na rybku vycpanou polišem si chytil víc kapříků , než candošů Pak přišly v 97 povodně a ráz jezer se rapidně změnil, přitekly tam anorganické živiny a nové organismy poskytující více potravy. V 02 se chytli první kapři atakující hranici 12kg. Dnes se chytne sem tam i přes dvacet. Luxusní měsíc na ryby je tam podle počasí konec listopadu, to už tam téměř nikdo nestraší, ryby se stahují na hlubší partie směrem pod Tovačov. Pokusím se vykopat nějaké fota.
Ondřej Macků před devíti roky
Martin Matuš » já fotím na 18ku ohnisko, ale objektiv od slizu nemám :-))))
Poušťák před devíti roky
kobr.d » a co se ti Nezdá?Nemůže přece za to,že má velké ruce a malé oči…o))
Martin Matuš před devíti roky
Ondřej Macků » to je Ondro foceny 17 objektivem na plnou diru. Proto to se ti to zda divny :-))))
Ondřej Macků před devíti roky
imothep carpbaits » hnusnější fotky s kaprem jsem dlouho neviděl. Neměl jsi špinavej objektiv od slizu?
imothep carpbaits před devíti roky
judas.d před devíti roky
C.T.S » už jsem to psal na mrku,a tět tady znovu.Kuwa použivejte hlavu a googla vše jde najít.Tak hledej šmudlo.
Žába před devíti roky
chlapi mají nějaké internetové stránky kde je napsáno kolik stojí denní a týdenní povolenka? děkuji
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (32) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (4 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 1. | Servis Fox ![]() |
2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
17. 10. | Olova na kaprařinu | 447 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč