Vážící sak!
Všechny diskuze » Vybavení » Vážící sak!
Vážící sak!
Potřeboval bych poradit/doporučit nějaký vážící sak na kapra.
– Je lepší síťkovaný?
– Nebo uzavřený bez možnosti odtoku vody?
– Nebo kombinovaná možnost obou předchozích variant?
Cena kolem 500–1000.- kč
Dříve jsem vážil v podložce, koupil jsem však novou, která k vážení dobrá není.
Příspěvek upraven autorem.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (63) • Starší • Nejstarší »
Broula před čtyřmi roky
Dida » presne z techto duvodu jsem volil TFG F8 Floating Recovery Sling, ktery mam minimum sitoviny a navic je za slusne penize.
Dida před čtyřmi roky
Mitchell » Sak od Respektu pěkně zpracovanej ale má jednu zásadní chybu, ryba při pouštění jde z něj hodně blbě vyndat a když točím video pouštění ryby tak pokaždé zákys…za mě už znova NEE
Knedlik před sedmi roky
kok » je mi to jasný. skoda ze si to nemam v okolí kde osahat.tak si radsi priplatim a koupim neco od renomovanych znacek
. před sedmi roky
Knedlik » na značce nezáleží, …je to látka, síťka dvě tyčky a trocha pěny, …spíš mrknout na střih, délka výška šířka tvar, taky by mě to nenapadlo kdybych neviděl u kolegy ty peripetie při vážení, byl to fusak od NGT
. před sedmi roky
Ťava » ten spodek když je rovnej, tak to dělá bordel při vážení. Když jsme tam s romem cpali kapry k metru, bylo to cajk, ale krátká ryba klouže vždycky k jedný straně.
Knedlik před sedmi roky
diky vsem.nicmene by to chtelo nakou recenzi.mel jsem tento a vymenil jsem za tento a proc.dik
C...arlos před sedmi roky
Mám dobrou zkušenost s výrobky firmy R-spekt. Takže bych doporučil tuto: http://r-spektstore.cz/…vaky-monster
Ťava před sedmi roky
Knedlik » ja přemýšlím o tom od aqui, ted ma přijít novinka v camou provedeni ale rozdíl bude jen ze se to zase podrazi, na novinku hazu bobek… Řešili jsme to s klukama a prej je nejvíc na prd kdyz je spodek rovnej, mel by byt do oblouku, menší ryba se tam lip zapasuje a nejebe tam sebou… ?
Drinks před sedmi roky
Knedlik » Na tuto sezónu jsem si pořídil – FOX STR FLOATATION WEIGH SLING.. I když jsem v něm letos moc nenavážil, tak jsem spokojený. Odolná konstrukce, tak i materiál, který by měl něco vydržet.
millano před devíti roky
Marda před devíti roky
Hapas1 » Nedá se složit. Je na něj aquatexovej obal, do kterýho budu dávat asi ještě ramena od podběráku se sítí… Ale na ty si možná pořídím Welded stink Bag.
Hapas1 před devíti roky
Marda » A dá se složit, rozdělit v půlce,jako většina saků?? U něj to neuvádí..
Marda před devíti roky
Hapas1 » Taky jsem si dneska objednal tu kratší verzi Sanctuary retention sling. Myslím, že mi bude určitě stačit :o)
Jan Dadák před devíti roky
Hapas1 » Pokud nehodláš chytat růstovýma hormonama napálený ryby na Rainbow, Gigantice a tak podobně, tak určitě klasický Retention sling stačí. :-)
Hapas1 » Největší rybu jsem naposled vážil v tom klasickým 22kg a bez nejmenšího problému. Myslím, že na ryby do 25kg je to úplně v pořádku.
Miras před devíti roky
Vážící sak jsem měl a dal ho pryč. Zastávám názor, že čím méně manipulace s rybou, tím pro ni lépe. Ryby vážím rovnou v podběráku. Síťka má dno z jemné síťoviny (podobný matroš jako se používá na saky) a zhruba v půli jsou našité uši, které se dají pověsit na váhu.
Martin Matuš před devíti roky
Rozhodoval jsem se mezi vážící taškou od Trakkeru a Foxu, nakonec jsem koupil STR Weigh Sling od Foxe. Je perfektně udělaná, má podle mě lepší materiál, plováky po celý vrchní části v porovnání s vážící taškou od Trakkeru.
Hapas1 » Suchou jsem ji nevážil, ale mokrá má cca 1,6–1,7kg. Ale nepamatuju si to přesně, váhu rychle vždycky vytáruju před vážením. Opravdu nenasákává takřka vůbec, materiál si nepředstavuj jako síťovinu co je u saků nebo podběráků, ale spíš jako naprosto hladkou plastou mikrosíťku. Měl jsem několik vážiček, ale tato je podle mě opravdu nejlepší.
Scopex před devíti roky
Hapas1 před devíti roky
Jan Dadák » Ale přeci jen něco nasákne, není jako Armo Safety Weigh Sling ne??
Danny před devíti roky
Hapas1 » Ahoj, já mám tuto http://trakkerproducts.co.uk/product.php?… a jsem s ní naprosto spokojený. Ze začátku jsem měl obavu, aby „síťový“ materiál neotíral sliz z ryb. Ale byl jsem opravdu velice mile překvapen, že po namočení je vůči rybímu slizu zcela inertní. Materiál navíc takřka vůbec nenasákává a při vážení je z něj všechna voda venku za opravdu pár vteřin. Vážení je tak naprosto přesné.
Opravdu hodně na této vážící tašce oceňuji plováky a možnost kompletního zapnutí na zip. Když chytím pěknou rybu, tak po podebrání ji ve vodě dám do vážící tašky, rychle si všechno nachystám – případně probudím parťáka a až je vše připraveno, tak rybu vyndám z vody. To snižuje její pobyt na břehu na naprosté minimum a hlavně v horkých letních dnech je to podle mě veliké plus pro šetrné zacházení s úlovkem.
Hapas1 před devíti roky
Sháním sak na vážení,který nesaje vodu..máte nějký tip ??
Koukal jsem na :
Trakker Vážící taška Armo Safety Weigh Sling
Fox Vážící taška Warrior Weigh Sling
Vážící taška – Aqua WEIGH SLING WITH SLEEVE
Vážící sak JRC SAFETY WEIGH SLING
Co myslíte?? :)
Ondra Křížek před devíti roky
Drinks » Mám ten classic a bližší fotky zatím nemám, cvaknu ho, až v něm něco budem vážit, pokud si vzpomenu :)
zewlbába před devíti roky
Ludvik před devíti roky
rosa » Já jí mam 3 sezony a zatim v pohode,nekterý věci Mivardi nema spatny.Jde i celkem pekne slozit,moc mista nezabere.
Ondra Křížek před devíti roky
Já jsem si začátkem roku pořídil tento – http://sportcarp.cz/…r-sling.aspx – zkušenost v praxi zatím nemám, ale vypadá bezvadně :) dříve jsem měl vážící sak od b.richi a byla to neskutečná tragedie, síťovina na něm měla strašně široké mezery a byla nešetrná vůči rybě.. Ještě, že už jsem se toho zbavil :) síťovina u nashe je něco úplně jiného, ale jak říkám, zkušenost v praxi ještě nemám…
Alfii před devíti roky
rosa » Cau tydle vazici saky ma Korda na Jaroslavu a po tydnu pouzivani sem zacal premejslet nad tim proc sem si kupoval za dvojnasobnou cenu foxe. Mivardi je za ty peníze super. ted je i akce na foxe, kterého mam. Je také super. http://www.tomas-carpio.cz/…ni-cena.html#cat
rosa před devíti roky
Marda před devíti roky
ARMO Safety Retention Sling už je minulost. Teď je to nově Sanctuary Retention Sling.
Pescador před devíti roky
Drinks » Jo jo, je to od Johnsona Rose (UK). Maji tam takovych krasnych veci spoustu ( zminim treba jeste Thinking Anglers). Uz si pomalu muzu v garazi otevrit obchod :o)
Moji oblibenci jsou jeste Cotswold Aquarius:http://johnsonrosstackle.co.uk/category.php?…
Pescador před devíti roky
Jsem maximalne spokojeny s Angling Intelligence Chill Out Recovery Sling. Puvodne jsem chtel Avid s magnetickym zaviranim, ale tenhle se da slozit na polovinu a pohodlne prenaset v quiveru, nebo sbaleny v podlozce…
Na plovacich je reflexni paska a v noci je pod celovkou krasne videt…
Robin před devíti roky
Ondřej Macků » To me se ta Foxacka co jsme kupovali asi ve stejnou dobu rozpadla uz uplne na kasi. Minulou sezonu jsem pouzival nejakou levnou asi za 4kila a uz jsem ji taky vyhodil, podle me tyhle uplne zakladni nic nevydrzi a dost se trhaji.
Rozhodne beru ARMO Safety Retention Sling, to mi prijde jako uplne nejlepsi reseni..
Drinks před devíti roky
Ondřej Macků » Čístě jen na vážení, koukal sem po TFG taky, no uvidíme. Něco vyberu.
Korda boys jsou z jiné planety:)))
Ondřej Macků před devíti roky
Mám asi tak tisíc let vážicí tašku od Foxe. Tehdá mi jí ségra kupovala ve Vídni u Grabmayera, páč tady se ještě nic tak kvalitního neprodávalo :-) Stála 35euro, v tý době bylo éčko 30 korun :-) Už se mi tak nějak trochu místama trhá, ale měnit ji ještě nebudu, pořád poslouží naprosto dostatečně. Podle mě je drtivá většina současných saků na trhu ( a že jich je) naprosto v pohodě a dají se pořidit vážičky za tři kilča, který budou sloužit k naprostý spokojenosti. Pokud v tom teda nechceš rybu zároveň přechovávat, jako to dělají Korda boys. Nedávno jsem viděl vážicí tašku od Kingfisheru asi za 3kila a byla skoro stejná jako ta moje Foxácká.
Drinks před devíti roky
Buldozer před devíti roky
Drinks » mal som tento a pohodička.ryby som prestal vážiť tak som ho predal:-D
http://www.pelzerbaits.cz/…Weight-Sling
Drinks před devíti roky
Martin K. před devíti roky
Zdarec ja vlastnim ten na fotce. Ze spodu jdou dirky na odtok vody. Na bocich zipy kere ti usnadni manipulaci s kaprem proste po zvazeni jen rozepnes a kaprik je zpet. Super zpracovany sak je i ten z odkazu http://www.nikl.cz/…on-sling.php ten budu porizovat tento rok pac se stanu traktoristou:-) popravde sak bez moznosti odtoku vody jsem jeste nevidel ale mozne je vse:-)
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (63) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
24. 5. | držák sondy echolotu | 2 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč