Navijáky na 10ft pruty
Všechny diskuze » Vybavení » Navijáky na 10ft pruty
Navijáky na 10ft pruty
Nevím jaký naviják na stalkerový prut.Váhám nad daiwou, ale ještě bych potřeboval poradit.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (41) • Starší • Nejstarší »
StaBa před dvěma roky
Petr Köhler před dvěma roky
Nejednalo se o tuhnutí z důvodu super slow oscillation, která u 5500 není a je tam „jen“ slow oscillation a díky tomu nedocházelo k tuhnutí.
Bary před dvěma roky
muna » Co vím tak tenhle problém byl jen u vel. 14000 a vím o čem mluvím, protože mi taky prošly rukama.Ohledně tuhnutí u vel. 5500 jsem nikde nic nečetl.
IvanS před dvěma roky
muna » to isto nie. Potom event. iny model 6000 alebo 8000. Osobne mam na 10 ft baitrunner Aera 8000.
Ti co tie 5500 maju by ti lepsie poradili, ci su s nimi problemy alebo nie..
muna před dvěma roky
IvanS » aha tak to slyším poprvé a nějak si nedovedu představit na 3m prut dat 10 000 nebo 14ku naviják…
IvanS před dvěma roky
muna » mne osobne priamo servisman nedoporucil kupu 4500/5500 verze od Shimana. Je tomu 2 roky, detaily uz si presne nepamatam, ale tykalo sa to opotrebenia a zivotnosti.
muna před dvěma roky
Bary » díky, někde jsem četl že některé kusy chodí poměrně ztuha, hlavně když je venku chladno. Tak nevím…
Příspěvek upraven autorem.
muna před dvěma roky
Zdravím, sháním navijáky na 10ft pruty a přemýšlím o Shimano Ultegra ci4 xtc 5500 máte s nimi někdo zkušenosti ? Případně můžete doporučit něco jiného ?
Kritik před šesti roky
CTTimata před šesti roky
mishak » no ja som tam pridal, neni to nic tazke a zda sa mi, ze ten chod navijaku je aj trosku lepsi :-). Inak, ja som tiez dlho hladal vhodny navijak na 10ft prut a po stradic FJ, baitrunner D a spheros PG som kupil daiwu, ktora je v prizpevku nizsie a vyzera to, ze to tam aj necham. Lahky maly navijak, take retro.
Mravec před šesti roky
Michal » mám tie black widow a su super,ďaleke vyvazky,ťažké olova aj nahadzovanie mne slúžia krásne :-)
mishak před šesti roky
metloš před šesti roky
Kritik » Jen mě mrzelo, že velikost cífky na netu se neshodovala s velikostí v reálu (je menší) … a cena náhradní cífky za lidovích 950kč :-)) jinak jak píšeš.
Ty noví Spherosy jsou oškliví, to se mi už nelíbí. Ještě bych si je koupil, ale nejsou (skoro, jak píšeš) a mám domluvený jiný a jinde …
Kritik před šesti roky
metloš » Zdar, velikost padesát ideál…sice trošku těžší, pomalá jemná brzda ale ideální velikost a nezmar a držák, který ohledně střev doporučovalo spousta vláčkařů na těžkou přívlač.....Ta velikost 40 je fakt malá, srovnatelná se standartní 25 od Shimána, viz foto.....
Jinak už nesehnatelný motátko, ale vím o jednom kousku na prodejně vel. 50 FB za hodně dobrou cenu :)
metloš před šesti roky
Kritik » Na tu velikost 50 se vleze 130m 0,40, což je cajk, na to naše šmrdlání … jinak já po 2 sezonách pecka motadlo.
Kritik před šesti roky
mishak » Není ta velikost 40 moc malá? Já jí používám na normální vláčku, ideálně bych viděl velikost 50, kterou mám na sumcovláčku.....
Jinak dobrá volba, kvalitní navi co se týká střev :)
Pescador před šesti roky
mishak před šesti roky
CTTimata » do Custom reels se nepouštím, nerad skládám puzzle
CTTimata před šesti roky
mishak » mam vo velkosti 8000 a vyzera, ze je to poctivy navijak, ktory nieco vydrzi. Akurat som tam pridaval lozisko na pastorok a na druhu stranu klucky.
mishak před šesti roky
Kuba4 před šesti roky
Michal » ten emcast sem měl na víkend pucenej a byl v poho.Muzes zkusit ještě emblém br nebo emblem 5000 on je takovej kradsi ten novej takže se na Stalker hodí
IvanS před šesti roky
Michal » bojim sa, ze kdyz si ich osahas, tak budes sklamanej. Nedavno som mal v rukach niekolko novych modelov od Daiwy a s chalanmi na predajni sme len neveriacky krutili hlavami.. Kvalita za prijatelnu cenu je velmi velmi nizka.
Michal před šesti roky
Jandič » chci si oba navi osahat a mrkout na ne zatim jen vyber na internetu ale diky za tvoji reakci :)) treba rozhodne :D
IvanS před šesti roky
http://www.carpfishing.cz/diskuze/6/650/
Tu mozno nieco najdes..
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (41) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování ![]() |
Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
24. 5. | držák sondy echolotu | 2 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč