Nákup přes E-shop v cizině
Všechny diskuze » Vybavení » Nákup přes E-shop v cizině
Nákup přes E-shop v cizině
Ahoj chlapi ma někdo zkušenosti s nákupem přes e-shopy v Anglii nebo Německu,mohli by jste i hodit adresy kde jste nakupovali a byli spokojeni diky moc
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 15 (612) • Starší • Nejstarší »
Mr.Doctor před devíti měsíci
Jakub Vrška » Co na tom chceš snižovat ?? Vždyť je to v pořádku…přesně podle jejich ceníku. Do 500 liber poštovné 15 + 10 za rozměr nad 1 metr ( pruty ), tedy suma 25, přesně jak píšou…nebo ještě něco přihoď, aby to bylo nad 500 a máš to jen za těch 10, tomu se u prutů nevyhneš… Já tak nakupuji už roky, téměř vždy něco nad 500 a tedy free shipping :-))
Jakub Vrška před devíti měsíci
Mr.Doctor před jedenácti měsíci
hans83 » Pořád stejné......u objednávky do 50 liber si účtují za poštu 7 liber, objednávka za 50 – 500 je pošta 15 liber, nad 500 je pošta free.....pokud ti posílají něco nad 1 m ( např. prut, podběrák jednodíl....... ) tak si k té poště naúčtují ještě + 10 liber. Vše mají celkem srozumitelně na stránkách …
Mr.Doctor před jedenácti měsíci
O víkendu jsem zaplatil objednávku na TFT, v pondělí vyexpedováno, dneska doručeno......zatím jako vždy, tedy žádná změna po odchodu UK z EU, tak snad se spolu nějak rozumně domluví nebo to tak aspoň chvíli ještě vydrží… :-))
Derek před jedenácti měsíci
hans83 » Jop, to už je minimálně od nového roku… ale i tak se to vyplatí bych řek:)
Vetesnik před jedenácti měsíci
hans83 » Tak si drobnosti objednej na Aliexpresu tam je pošta gratis :)
hans83 před jedenácti měsíci
Derek: Já včera koukal na AD a jestli jsem dobře koukal, tak už do ČR zrušili dopravu zdarma nad 9 liber. Už je to za 7 liber…jako když tam člověk bude objednávat za raketu, tak se to i tak vyplatí, protoze ty ceny jsou tam jinde, ale u drobností už ne. Btw nějakej zahraniční e shop, co má poštu gratis? :-)
rominator před dvanácti měsíci
Derek před dvanácti měsíci
Zdravím, tak už někdo objednával z Anglie? Zůstalo to stejné jako před brexitem?:)
Petr Köhler před jedním rokem
kalinz » nejspíš jestli tě to potom nedirectne rovnou na nizozemskej sklad kvůli brexitu.
Hans P. před jedním rokem
daniels » Tam je bohužel taky nemají. Sháním i fialovou sadu, ale všechny zahraniční eshopy co znám už jsem prohledal, ale nikde nic.
Radmil Piňos před jedním rokem
Chlapi existuje sleva 10% při první registraci i na Totalfishing ? Dík.
Hans P. před jedním rokem
Nemáte někdo nějaký tip na eshop, kde by bylo možný sehnat sadu 2+1 nebo i 3+1 Delkim Txi plus v zelené barvě?Je to celkem problém, hledám, ale zatím jsem neměl štěstí. Dík za tipy.
Radek179 před jedním rokem
kalinz » tu máš na 10 % https://angling-direct.mention-me.com/…v-227e818639
NeBeroun alias Qwerty81© před jedním rokem
Karasík » začalo to platit loni v prosinci. Na irozhlasu k tomu najdeš rozsáhlý blok informací..
Karasík před jedním rokem
NeBeroun alias Qwerty81© » Hele ja se te normalne zeptal, nechapu proc hned nasazujes ze nejsi pravnik, me nekdo ojebava a nakupujes v CR. Mohl si uplne normalne uvest narizeni, ktere si evidentne cetl, kdyz nam tvrdis co tvrdis a my ostatni jsme se mohli poucit. Misto toho opet flame za klavesnici. Mej se hezky.
NeBeroun alias Qwerty81© před jedním rokem
Karasík » vypadám snad jako právník?! Že tě Holanďan ojebáva je čistě tvůj problém.. já nakupuju v ČR
fishbull před jedním rokem
NeBeroun alias Qwerty81© » Blbost ani z Polska sem nedostaneš něco co by jsi rád a eshop prostě tu možnost nenabízí.
NeBeroun alias Qwerty81© » OK, tak si tam objednej a pak dej vedet. A muzes sem prosim hodit onen paragraf, ktery nejakemu obchodnikovi prikazuje posilat zbozi do vsech zemi EU? Diky.
daniels » Tezko. Posilaji pouze v Nizozemsku a Belgii, stejne jako nemecky AD pouze v Nemecku a Rakousku. Alespon tak to uvadi na strankach.
Broula před dvěma roky
Carpfisher » dnes mi prisly pruty pro kamose a zabalene v tvrdem tubusu se zatkami na koncich ;-)
Johan před dvěma roky
Petr Köhler » Uz si to presne nepamatuju, ale tusim, ze cca 500,– DPD? Fakt uz nevim.
Derek před dvěma roky
Mno právě, já tam našel tyto pruty a cena je bezkonkurenční i oproti anglii. takže to objednám tam :)
https://angelzentrale.de/…m-cork-21931?…
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 15 (612) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
25. 1. | DAIWA ![]() |
762 |
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč