Free spirit ctx
Všechny diskuze » Vybavení » Free spirit ctx
Free spirit ctx
Chci se zeptat jestli někdo vlastní tyto pruty. A jaké je nahazování a zdolávání. Rozmýšlim se mezi verzemi 2.75lb nebo 3.25. Dík za odpovědi
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (38) • Starší • Nejstarší »
Petr Loukota před sedmi měsíci
David Kraus před sedmi měsíci
Prodám CTX 10ft 3.25 párkrát u vody stav nových prodávám z důvodu koupil jsem 10ft Century cenu nabídněte jsem z Plzně
IvanS před sedmi měsíci
zaxxx » tuhost niekde okolo 2,75–3lbs pocitove, kupil som ich po E bank creeperoch, ktore boli na mna makke. 140 na rieke odhodis bez problemov, bezne na nasej malej rieke davam 120, s rezervou. S normalnym olovom to lieta slusne, viem sa dostat na cca 80 m so 70 g pri vlasci 0,28, mozna i vic..Pocitovo velmi prijemne pruty.
zaxxx před sedmi měsíci
IvanS » taky bych rád nějaké info o 10ft CTX, tuhost? dá se s tím odhodit i těžší olovo cca 140 gr? Jen tahem na řece žádné dálky. A s normálním olovem jak to z nich lítá? Díky
Hans.P. před dvěma roky
3.25 lb a na tvrdo se 120g olovem a lita to nadherne. Ze zacatku sem se bal kvuli tenkemu vzhledu ale strach spadl a je to super
Milan Rostek před třemi roky
Ctx je na daleké hody lepší než e-class. Mam 12ft 3,25 a jsem spokojeny. Nechal jsem si poradit od toho nejvyššiho!
Krajíc před třemi roky
Já s téma eclasama taky házel a je to pecka. Každopádně jsem to myslel jen v podobě rezervy v klacku. Nestojí to pjeto aby jsi byl pak nasraný ze někam nehodis. Tady na severu je skoro všude zavazeni zakázáno proto je lepší Mít v tech hůlkach rezervu. A pokud se pise ze ctX jsou měkčí, rozhodne bych 2,75 nebral.
Čaldas před třemi roky
Krajíc » Tak rikaji i co jsem cetl, ze E-clasy jsou tvrdsi oproti CTX, no ale to jsem pouze četl (slyšel )
Krajíc před třemi roky
Na Nahozy 3,25 urcite. Dva moji parťáci mají FS eclassy 3,25 a lita to neskutečně. Vím že je to vyšší třída ale máš v tom rezervu. A kašně je ohne i malej soustek
Wong před třemi roky
mám ctx 12ft 2.75lb. Po jdedný sezóně jsem s nima nad míru spokojenej. Z 90% nahazuju (většinou chytám do 100m) s PVA se to nechá v klidu házet. Zdolávačka je s nima super, pruty pracujou jak maj, no prostě požitek (užiješ si boj i s menší rybou)
Čaldas před třemi roky
Díky chlapi za rady jak se nebát o věci u vody :-D no ale teď k tomu na co jsem se tady především ptal?? a na to o čem je tady ta diskuze? CTX ? i na to máte nějaké typy ? :-D
Drinks před třemi roky
Čaldas » Chrápu v klidu. Nechávám to v klidu venku. To co nechávám venku mě stálo víc, než to co mám v bivaku. Takže No stress.
Jiří Šimoníček před třemi roky
Čaldas » Kdyby ses měl o všechno bát tak tam ani nemusíš jezdit. TAky když jedu sám tak se bojím ale doma nic nechytim..
Čaldas před třemi roky
Taktéž uvažuji nad nimi, ale rozhoduji se mezi 12,6ft 3,25lbs a 13ft 3,5lbs
Jelikož chci delší pruty, na větší švih. Modely Hi-s jsou na to stvořeny, ale už tak se bojím někdy v bivaku zadrimnout, když vim co mám venku. a ne ještě s nimi.
No a proto se zeptám má někdo z vás zkušenosti s mými udávanými CTX ??
Nějaké postřehy a rady bych uvítal, dík !
Pišta » až je uvidím tak se rozhodnu. Ale potřebuju nahazovat docela daleko tak to taky vidím spíš na 3.25lb.
Pišta před třemi roky
Jiří Šimoníček » Počkej si na For Fishing určitě tam budou.Tam si je zkus do ruky a uvidíš.Třeba to bude láska na první pohled.Za mě 3.25lb, ale to je jen na tobě.
Pišta před třemi roky
Jiří Šimoníček » Měl jsi je už v ruce?Já měl měl možnost si hodit 2.75 a hodně dobrý ,ale bez pva.
dukin před třemi roky
Ahoj, myslíte že je prut svoji akcí v délce 12ft 3,25lb vhodný na max házení? nebo to bude nějaký kompromis… potřebuju se dostat co nejdále..
jdmteg před třemi roky
Jiří Šimoníček » na to co tu bylo psáno, 110 m, naprosto mi na takovou vzdálenost dostačují.
jdmteg před třemi roky
jary » já je mám ve 2,75, a myslím si, že na tu vzdálenost, jsou úplně v pohodě.
no právě že neměl…ale jeden kámoš mi je snad přiveze abych si s nima nahodil.. jinak dík za odpověď
jary před třemi roky
Cau…mel jsi ty pruty v ruce?? Ja jo minuli tyden uplne vsechny..a zitra my prijdou..2.5lb…chci to na kratounky vzdalenosti…2.75lb je trochu mekci nez e-class..3.25lb je jako 3.00lb e-class..mam i hi-s..ale to nejde srovnavat to je uplne jinej level…ale urcite bych jsi vzal na nahazovani o zdolavani do 110m..3.25lb..
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (38) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (4 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
UK styl rybaření ![]() |
|
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
16:20 | Výběr prutů 10ft ![]() |
291 |
10:23 | AVID CARP ![]() |
115 |
19. 2. | FOX international ![]() |
2819 |
18. 2. | Tuning-styling vašich navijaků ![]() |
251 |
17. 2. | Foto vašich kolovrátků ![]() |
987 |
17. 2. | Lov kaprů na pidi revírech (do 5h ![]() |
306 |
17. 2. | RidgeMonkey ![]() |
470 |
17. 2. | Jaký člun? ![]() |
472 |
15. 2. | Výherci soutěže o 10 volných vstu ![]() |
6 |
14. 2. | Domácí dílna ![]() |
188 |

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč