Kopie rybařkého načiní
Všechny diskuze » Vybavení » Kopie rybařkého načiní
Kopie rybařkého načiní
Zdravim pánové zde davejte foto kopie ryb.načiní kde soudruzi změnili jen logo.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (51) • Starší • Nejstarší »
alda před šesti roky
Broula » hlavne jsou dvakrat zdaneny dan ma kazdy dil pri montazi a kdyz je sestrojene tak je na cele auto pridana dan znovu
Broula před šesti roky
Pescador » myslis, ze by auta stala tolik co stoji, kdyby se delala v seriich po ctyrech kusek? :-)
Pescador před šesti roky
Broula » Muzes mi tedy prosim vyrobit 4× kopii 18" vidlicky JAG? Jaka by byla cena za kus? :o)
Příspěvek upraven autorem.
Broula před šesti roky
Fosgen » precti si radeji znova co jsem napsal. pak jeste jednou a pochopis, ze JAG vubec nijak nehanim z pohledu zpracovani. Pouze to nepovazuju za nic zazracneho (mam co docineni s kovoobrabenim) jako nekteri tady, tim spis za danou cenu. Tot vse.
Fosgen před šesti roky
Broula » pokud je na tebe JAG atd. drahý a nechceš za to ty prachy tedy dávat, nezbude ti než objednat těch 5000 levných vidliček jak jsi řekl a 4998 jich pak prodat na bazarech … samozřejmě za nákup, protože za víc peněz by si to od tebe nikdo stejně smýšlející nekoupil :-o))
Roland 76 před šesti roky
Podla poziadavky vyrobia co len chces a remeselne na 1
http://bojlisallvany.hu/sk/ Dalsie foto https://www.facebook.com/…463315526861
Roland 76 před šesti roky
Podla poziadavky vyrobia co len chces a remeselne na 1
http://bojlisallvany.hu/sk/
Danny před šesti roky
Broula » po remeslne strance strance je JAG na top urovni, vezmi ho radeji do ruky jeste jednou …:)))
Čeněk před šesti roky
Broula před šesti roky
Pescador » ja od nich nic nemam, protoze do toho tolik penez nechci dat. Nicmene jsem mel moznost si par veci dukladne osahat. Negativne v zadnem pripade nehodnotim,naopak, je to na vysoke urovni vuci konkurenci. Ale po remeslne strance nic vyjimecneho. Chapu, ze to nekomu (nevztahuj si to na sebe), kdo nevidel co dokaze CNC v akci muze jevit az zazracne. a zakazkova vyroba vs seriova z nakladoveho hlediska snad ani neni porovnatelna.
nedivim se, ze te s par vidlickama poslali k sipku. kdyby sis jich objednal 5000ks tak by to byla jina
smolda před šesti roky
Pescador » Jedna věc je vidlička a úplně jiná jsou různé detaily uchycení. A kvalita nerezi. Udělat si přípravky pro dva kusy hrazd taky něco zabere. Jak říkáš ty, lokální výrobce. A pak to dostat mezy nás zmlsance:-)
Pescador před šesti roky
Carpkiller » Jasne, tim jsem nechtel snizovat kvalitu prace mistnich remeslniku. Jsou to machri, ale s vidlickama me poslali skoro vzdycky k sipku :o)
Carpkiller před šesti roky
Pescador » spíš je to ta druhá varianta… Těžko by to někdo v ČR zaplatil.
Pescador před šesti roky
smolda » Souhlas. Pak me mrzi, kdyz tu hezkou praci nekdo negativne ohodnoti bez hlubsich zkusenosti. Uprime, mel bych vetsi radost z pekneho, lokalne vyrobeneho produktu na miru, ale tady to bud nikdo nedokaze, nebo bych to nezaplatil…
smolda před šesti roky
Pescador » Jak říkáš, soused má firmu a zabejvaj se nerezocelí- zábradlí doplňky atd. Když jsem mu ukazoval fotky Jagu, Tasky a Solaru, rovnou mi řek, že nic tak pěknýho za tuto cenu nedokáže!
acab » jj, jsou nastavitelný takzě tam dáš bez problému všechny typy rukojetí všech kaprových děliček, i teleskopů. Dám si přesně nastavíš sílu sevření, přesně podle tloušťky rukojeti. Samozřejmě tedy včetně Horizonů v korku, sám je v nich mám;-)
Pescador před šesti roky
Broula » A mel si nekdy neco od JAGu, Solaru, nebo Matrixu? Nebo si nekomu zadaval vyrobu neceho podobneho z nerezu? Ja jsem si zadal do CZ firmy presny pozadavek a dostal jsem na tech par tycek takovou cenovku, ze jsem s radosti objednal u JAG. Kdyz nekdo pouzije alespon trochu slusny material a bude si hrat s par tyckama a aby na tom taky neco vydelal, bude to za nesmysl… :o)
Broula před šesti roky
Smike » ono celkove to je v te rybarine s tim nerez programem a cenami za nej u JAGu, Solaru apod na facku…po remeslne strance to neni nic zazracneho, o cene materialu nemluve
acab před šesti roky
Zitra si pro ne jedu do zika do HK tak jsem zvedav jak budou vypadat Carpkiller » Honzo prosim te horizony x v duplonu by do tech rohatinek meli jit v pohode ne?
Schneider před šesti roky
jen at maj vsichni konkurenci,aspon pujde cena dolu u vseho zbozi… a at je z ceho vybirat…
jurco » Jak píše Ondra, Solar má pevnější tu smršťovačku, může to být důvod proč nakonec změnili fabriku, ale i těch od zica to drží celkem dobře, ztratil jsem tuším jednu za rok pravidelného používaní. každopádně pokud si do vnitř kápneš trošku vteřiňáku, tak je po problému a budou držet fest.
Ondřej Macků před šesti roky
jurco » Nestává. Mám 4ks asi 4 roky a nestalo se mi to ani jednou. Zico je trochu jiný, horší. Ale za tu cenu je to relativně OK.
jurco před šesti roky
Carpkiller » Ta čierna zmršťovačka ti na tych patkách drží? ja som hentie ZICO odsudil ako nekvalitnu kopiu, zakaždym ked som vytiahol prut to spadlo . Alebo to tak ma byť a stava sa to aj na tych SOLAR ? :D
Smike » co jsem slyšel, tak šlo o Indickou fabriku:-o
každopádně co se výroby přímo v UK týče, tak ty produkty mimo krmení by jsi spočítal na prvním stupni základky, toť můj názor…
Smike před šesti roky
Carpkiller » tak to ať jde celej solar s prominutím do hajzlu! dělaj machry a hajzly maj na chodbě (teda v číně).vždycky, když nějakou UK nerezovou blbost koupím za těžké prachy, namlouvám si, že to vyrobila v UK nějaká bulharka, co dostala pracovní povolení.ale v UK, ne v cine…
Smike » jsou tak moc stejný, že je na nich i samolepka solar:-D v místě kde na ni dosedá prut… která teda hned upadne, pokud si ji nazakápneš silikonem, pak budou od prvních solarů k nerozeznání.
MikeT před šesti roky
Carpkiller » Já o nich jednu chvilku uvažoval..Ale cenovka byla vždy proti. Ted už je pro mě dostupnější. Zajímaly by mě výrobní náklady :-)
MikeT » upřímně, sám bych za ní ten nesmysl nedal, ale těhle jsem si koupil rovnou šest, na vidle i na stojan a pořád je to za smích, proti dvěma originálně zabaleným…:-D
Smike » to už je holt ten podělanej život.-) každopádně ale zrovna u tohohle produktu je to jedině dobře, skoro litr za rohatinku dá málo kdo, ale za dvě kila je echte.-D
Smike před šesti roky
http://www.carpfishing.cz/…y/prispevky/#… a asi tak to chodí…houby a ne UK :( kdesi na východě…to mně poser
daniels před šesti roky
MikeT » Tak jsem to myslel aby zde lidi davali podobne vyrobky a ne že se budu přít o to kdo koho koupil.
jurco před šesti roky
daniels » Možeš tomu uplne s kludom v duši veriť, tie hlasiče su vyrabane vo firme FLAJZAR. Vlastnim 2+1 JRC DS3, ked som potreboval jeden poslať do servisu, volal som do Flajzar či mi to opravia bez problemov to spravili-vymenili sučiastku . Potvrdili mi že je to ich vyrobok.
MiraP před šesti roky
Carp Hunter před šesti roky
Este pred dvouma roky byla FLAJZAR ceska firma avyrabela pro JRC ted uz ji zkoupili anglani a jedou si to sami …
Smike před šesti roky
MikeT » to není kopie, vyrábí to flajzar pro JRC.pod značkou flajzar by se toho za hranicema asi moc neprodalo.pokud chceš flajzar levněji, je lepší nechat si je poslat ze zahraničí jako JRC:))
MikeT před šesti roky
daniels » nejsem si stopro jistý, ale mam takový dojem, že Fi. Flajzar vyrábí tyhle hlásiče i pro JRC, který je pak olepí svoji značkou. nebo je to naupak, už nevím..Ale spolupráce tam je..Takže tady bych o kopii nemluvil.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (51) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování ![]() |
Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
2. 3. | FOX international ![]() |
2873 |
28. 2. | Domácí dílna ![]() |
194 |
27. 2. | Bivakování na člunu ![]() |
390 |
23. 2. | Flajzar Fishtron e1 | 5 |
13. 2. | Impregnace bivaku | 2 |
7. 2. | Chytání na Vltavě v Praze | 85 |
6. 2. | DAIWA | 764 |
6. 2. | Amiaud Combi Carpo Inox | 54 |
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč