Biwi Shelter II
Všechny diskuze » Vybavení » Biwi Shelter II
Biwi Shelter II
Má někdo zkušenost s tímto bivakem díky moc http://www.carpsystem.cz/…lter-ii-1729
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (15) • Starší • Nejstarší »
Jan Třeský před sedmi roky
Smike » presvědčil-nepřesvědčíl, k rybařině maj pořád stejnej názor ale dokozal sem je přemluvit aby mě poštěli k vodě, takže o víkendu jeduuuu a nic mě nezastaví!!!! a planuji si koupit bivak a lehatko aby bylo lepčí bydlení
Ovce před sedmi roky
Jan třeský » tak nejlevnější jsem ho našel momentálně za 3300,– u rybarske-nej.cz . Já ho kupoval před rokem u braunstara za 2800,– stačilo si jen ohlídat víkendové akce kde bylo vše o 20% levnější ;) a koukám že ho už nemá ani v nabídce :/
Ovce před sedmi roky
jurco » tak nejlevnější jsem ho našel momentálně za 3300,– u rybarske-nej.cz . Já ho kupoval před rokem u braunstara za 2800,– stačilo si jen ohlídat víkendové akce kde bylo vše o 20% levnější ;) a koukám že ho už nemá ani v nabídce :/
jurco před sedmi roky
Tiez mam to bivvy 3 rok, super rozmery, rychle rozbalenie… jedine co mi prekaza ze medzi 1 a 2 rebrom je na streche rovina v ktorej sa pri silnom dazdi tvori bazen.. ak by som ho siel menit tak asi uz rovno za aquatex ..... za 100€ ten shelter inak nema konkurenciu
daniels před sedmi roky
Ovce » diky kdyby jsi věděl kde ho za tu cenu koupit tak napiš ja chtěl od carpsystemu přistřešk ale jak jsem zjistl že se da dat pryč předek moskitiera pro mě ideal mam biwi JRC a vubec ho nevyužiji tak asi pujde do světa.
Skálič před sedmi roky
mám ho skoro 3 roky neměl sem problém skvělá stabilita fakt vydrží hroznej sajgon ale budu ho dávat pryč nemá druhej plášt´ a to ted´ je docela problém protože na podzim se bivak prostě rosí a všechno máš vlhký to je podle mě velká nevýhoda plus jak psal panky ta podlážka stojí fakt za prd pokud jezdíš od dubna do konce září tak neváhej a jdi do něj…
Ovce před sedmi roky
Panky před sedmi roky
Filip Štefek před sedmi roky
Feroo před sedmi roky
mám ho 3 roky a za tie peniaze paráda. Na kratšie rybačky ideálny. Vydrží aj silnejšie búrky. Miesta v ňom je dosť. Zmestia sa do neho v núdzi dve lehátka
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (15) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
2. 4. | Transportní vozík Trakker | 0 |
30. 3. | Fox explorer | 9 |
30. 3. | FOX international | 2874 |
26. 3. | Power box | 9 |
12. 3. | Impregnace bivaku | 7 |
12. 3. | Hot Demon | 1 |
7. 3. | Domácí dílna | 196 |
27. 2. | Bivakování na člunu | 390 |
23. 2. | Flajzar Fishtron e1 | 5 |
7. 2. | Chytání na Vltavě v Praze | 85 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč