SPORTEX
Všechny diskuze » Vybavení » SPORTEX
SPORTEX
ahoj, minulý rok jsem si pořidil levnější řadu prutů sportex a zatím jsem velice spokojen.jaké máte vy zkušenosti s pruty značky Sportex?
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 2 (89) • Starší • Nejstarší »
NeBeroun alias Qwerty81© před dvěma roky
No.. já stejně neumím házet:) takže to bude rozhodnutí prašť jako uhoď:)
IvanS před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » to si myslim, ze sa urcite da.. Suhlasim s Haas, vyskusane nemam. .
Haas před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » mám obyč competition 12 Ft 3,5 lb používám 113 g olova a na klip 125 m to dostanu taky takže i respektive s levným sportexem se to dá nakourit solidně
Haas před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » s tou 13 Ft se dá úplně v pohodě se dostat na 125 m to zase ano ale na nějaký extrém to není ikdyz vždy se najde někdo kdo napíše 140 + na pohodu takže nevyzkoušís …nevíš
NeBeroun alias Qwerty81© před dvěma roky
IvanS » 100 – 120m se tím dá hodit? Uvažuju o 12ft 3,5lb
A nebo Catapult CS-3 12ff 3,75lb
IvanS před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » ze to neni zrovna hazeci special. Stredna az dlouha vzdalenost.
IvanS před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » osobnu skusenost nemam, ale mam ho tiez v hladaciku a mam nejake info. Je to viacmenej taky allround, dobra rukojet, stihly blank, prijemna akcia, slusny odhod..
Haas před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » když porovnám invictus 13 Ft 3,75 lb s catapultem 13ft 3,75 lb tak invictus je měkčí ale krásnější …podařené pruty co se týče designu taky se mi líbí moc .....snad ti to pomohlo s jinou librazi a délkou nedokážu porovnat jen ty 13 Ft
M.Č. před čtyřmi roky
NeBeroun alias Qwerty81© » je tvrdsi mám je cca rok ale na řeku ideální prut na Kačák kolem břehu bych volil mekci
NeBeroun alias Qwerty81© před čtyřmi roky
Zdar, máte někdo Competition Stalker 10ft 3lbs?
Není moc tvrdý? Lépe řečeno, je vhodný na lov kolem ( blízko) břehů?
NeBeroun alias Qwerty81© před pěti roky
Trochu ostrý komentář pod článkem :) dnes jsem je držel v pazourach a vrtá mi to v hlavě :) otázka zní, zda by to byl posun od Warriorů ES? :)
tydra56 před pěti roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Měl jsem taky obavy když je to 3apůlka že to nebude žádná sláva ale můžu říct že jsem byl docela překvapenej slušně pracuje i na menších rybách.Já ho kupoval hlavně na odhoz že zdolávačka nebude nic moc ale dá se říct že opak je pravda.
Příspěvek upraven autorem.
NeBeroun alias Qwerty81© před pěti roky
tydra56 » jak to maká při zdoláváni? Uvažuji o 12ft 3lbs
Příspěvek upraven autorem.
tydra56 před pěti roky
tydra56 před pěti roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Spokojený jsem po všech stránkách,co se týká odhozu i zdolavačky tak za mě dobrý.
Greyscarp před šesti roky
. před šesti roky
Ťava » to je Vašku v pořádku, prostata ti bude v pozdějším věku jásat, doktor Čáp honitbu schvaluje
. před šesti roky
Ťava » jj, …ale před 15 lety kdy to byl aktuální model za celkem rozumnej peníz by sis nad ním vyhonil, já je kamošovi záviděl:)
Ťava před šesti roky
kok » přesně ten jsem měl kdysi v ruce a nelíbil se mi vzhledově, klacek s malejma očkama, ale asi nesmrtelnej :)
. před šesti roky
kalinz » starší typ ještě když se dělal v zelené barvě byl super na daleký házení, ale těžkej čagan, zdolávačka nic moc, bylo to takový neohrabaný kopyto pro siláky a dal by se použít i se spombem
kalinz před šesti roky
Sportex Competition Carp 13ft 3,50lb niekto niaké skúsenosti?????? chcem ich na hádzanie
Čeněk před osmi roky
Supi » Zdarec,Specimeny NXT 3lb jsem kupoval na tuto sezózu.Zatím jsem je měl jednou u vody a podle mích představ.Pruty jsou trošku tvrdší než ostatní ale já s 95% vyvážím takže pro mě spokojenost.Jinak zdolávačku jsem ještě boužel nezkoušel ale věřím že si kapříka kolem 60cm zdoláš jak s jinejma 3lb proutkama.
Supi před osmi roky
Zdravím, je tu nejaký vlastník prútov Sportex Specimen NXT ? (najlepšie 3 lb)
Zaujímajú ma nejaké postrehy ohľadom správania sa prútu pri zdolávaní a nejaké bližšie info o týchto prútoch.
Ďakujem
MuRRon před osmi roky
Čůs Pánové, jak čtu tak čtu, a nikde žádná zmínka o nové vlajkové lodi " SPORTEX ONE " asi to nikdo z vás zde nevlastní? Že by napsal pár informací. Docela by mě to dost zajímalo, Díky.
slíďák před osmi roky
Měl jsem možnost vlastnit několik značek jako century nebo milennium od hoogen.ale Ve sportexu jsem konečně našel to co jsem hledal.Na menší vody pouřívám FBC 12ft 2,3/4lb,výborný zdolávací pruty u kterých i malí kapřík pěkně protáhne špičku ,přitom se snima pěkně nahazuje a na delší náhozy a řeku používám morion 12ft 2,75 lb.
Kose před osmi roky
levhan před osmi roky
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 2 (89) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 7. | Video: Nejkrásnější Propel je ohn | 2 |
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč