KORDA
Všechny diskuze » Vybavení » KORDA
KORDA
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 59 (2376) • Starší • Nejstarší »
Sidonius před dvěma roky
pjarmil » ahoj, kamarád používá adrenaline a subline v 0,30 a je spokojený. Více mu prý vyhovoval ten adrenaline. (u těchto vlasců je dobré, že každých 250m je značka, tím si pěkně odhadneš kolik metrů jsi na naviják natočil a kolik ještě zbývá. Kámoš má daiwy basia a té 0,30 mu tam sedne pěkně až po značku 250 m, takže má jednu kilometrovou špulku na 4 cívky těch basií).
Já používám na řeku a do trav carpline v 0,43 (ten bohužel ty značky po 250m nemá, resp na té špulce co mám nebyly) a jsem velice spokojený jak s kvalitou, tak i cenou. Dá se s tím i pěkně nahazovat, nemám problém hodit s tím 100 m (měřeno přesně na 100m mezi distančními tyčemi) a dohodím až na klip s velkou rezervou. Při té 0,43 už nepoužívám šokovku, protože síla se mi zdá na mou potřebu náhozu dostatečná.
Příspěvek upraven autorem.
Honza 68 před dvěma roky
Zdar nám dotaz mám nové kleště Korda Krimp Tool a jsou tam dvě velikosti svorek 0.6 mm a 0.7 mm a nám tři sílí Mouth Trap 15 lb 20 lb 25 lb můžete poradit jakou sílu Mouth Trapu použít na ty dvě velikosti svorek ať je zbytečně nemusím ničit dík za info Honza 68
Šupina před dvěma roky
Danny má reklamu na nové háčky Kamakura zmáklou :-) viz FB KORDA
Jirka M. před dvěma roky
Škoda, že Korda už několik let není v každé rybářské prodejně jako dříve. Všude ho vytlačil ten Extra Carp.
Honza 68 před dvěma roky
Zdar nevíte jakou sílu mouthtrapu použít na Korda Kleště Krimping Tool součástí kleští jsou dvě velikosti svorek dík za info Honza 68
Johan před třemi roky
Kdyby někdo náhodou neměl do čeho píchnout…
Michal T. před třemi roky
rominator » Podívej se sem, i na you tube je návod,jak je uložit.https://www.zive.cz/poradna/stazeni-videa-z-youtube-i-s-titulky/sc-20-cq-550140/default.aspx?consultanswers=1
rominator před třemi roky
Přátelé, prosím o radu. Mám Masterclass na DVD od prvního dílu, ale rád bych je stáhl z You tube ve full HD s českými titulky. Nemám problém ve stažení filmu ale problém je s CZ titulky. Používám program YTD který umí stáhnout film i s titulkama, ale když stáhnu Masterclass s navolenými titulky CZ, tak sice film stáhne, ale titulky jsou asi v rumunštině. Můžete mi prosím někdo poradit zda to jde a pokud ano, jak ? Děkuji moc
rower před třemi roky
najslabsi masterclass, aj ked uz minulorocny padol pod priemer predchadzajucich. krasna produkcia, ale ziadny zaujimavy obsah. presne ako fox video z rainbow, co teraz vyslo. same produktovky, ziadne nove napady, vykradaju samy seba. dany by mal dat priestor novej generacii, namiesto toho ma opat najdlhsie a najnudnejsie videa on…
Marek Poláček před třemi roky
To jejich chytání na oplocených rybníkách mě taky nějak už nebere. At jedou do Evropy něco nachytat, na svazovky. Mají tam vysekaný mola, at jdou do...........a na konci reklama, na co atd. Porad dokola taky.
memphisto před třemi roky
Těšil jsem se na masterclass 5 jako malej, ale tenhle byl nejslabší ze všech…dobře natočeno, ale pro evropu nic moc zajímavé vody a minimum nových metod a poznatků…fakt mi to bylo líto.
Pavel S před třemi roky
Mě se docela líbil, jenom mě prekvapilo kolikrát jim Delkim při záběru ani nepipnul, asi to nebudou jenom pomluvy co se o nich píše na internetu, když s tím mají problémy i korďáci kteří je používají nekolik let…
Danny před třemi roky
:(
Der Schock über den Verlust unseres Freundes Michael Köster sitzt tief. Doch bei all der Trauer wollen wir ihn so in Erinnerung behalten, wie wir ihn alle kannten und so sehr schätzten: frei raus, herzlich, mit einem leichten Hang zur Übertreibung und natürlich mit großem Humor. Köster kocht, Film ab!
tadychcíppes před čtyřmi roky
Honza 68 » aha, tak s tím problém taky nemám.. dávám dvě otočky a drží
Johan před čtyřmi roky
Drinks » Realita :) Bude se chodit divat na udice do sklepa a uz jen vzpominat na stare dobre casy :)))
Alf před čtyřmi roky
jurco »
cauko, aj nad niečím takým to som rozmýšľal… robí to asi každá firma, takže aj značku podľa mojich sympatií by som si vedel vybrať :D
alee tato korda mi prišla super lebo kombinuje pevnosť (ako maju klasické pásky na prut) a aj ochranu špičky..
držia ti pevne obidva diely keď to tam dáš? tam iba stiahneš tú šnúrku že?
Johan před čtyřmi roky
Marda » Moc pěkný! Je fajn, že si to užil. Ještě chudák asi netuší, že narozením avizovaných dvojčat je to jeho GAME OVER :)))
jurco před čtyřmi roky
Alf před čtyřmi roky
Greyscarp před čtyřmi roky
U materiálů 0,53 mm a více používej Whipping knot a nebudeš mit problém s prostrčením skrz očko háčku nikdy. Já používám tento i na klasické návazce. Čistý a pevný
Zbyněk V před čtyřmi roky
I 0,53mm jde použít na 8.háčky asi vím kam míříš dost blbě se to pak protahuje znova očkem .. Ale když si nůžkama sestříhneš zbytek protahovanýho vlasce do špičky očko háčku nasliníš a trošku se snažíš tak to tam vleze ;) …
Lukáš Janků před čtyřmi roky
Honza 68 » Ahoj, použij 0,43 mm aby jsi to vyvázal tam i zpět :-) Jinak Honza mě už předběhl a odpověděl na tvůj dotaz na kroucení
Carpkiller před čtyřmi roky
Honza 68 » kroucení, respektive nekonečná tvarová pamět je jeho hlavní předností, proto se na chody používá. nic se nekroutí více jak tohle, protože to zkroutíš jednou a tak už to zkroucený zůstane, to je ale cílem hry, to je žádoucí.
Honza 68 před čtyřmi roky
miroTT » kolika librovy Mouth trap se používá na Korda choddy háky vel 8 a zda se nekrouti dík za info Honza 68
Drinks » bylo řečeno že uvidím za týden že měl pravdu co se týče krimpovaní na fluocarbon boom od Kordy tak nevím co se děje Honza 68
Drinks před čtyřmi roky
Honza 68 » Myslíš, že za tu dobu byl na rybách? Jezdí jednou ročně, takže mu napiš na konci roku. :-)))
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 59 (2376) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (5 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 1. | Servis Fox ![]() |
2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
17. 10. | Olova na kaprařinu | 447 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč