SHIMANO
Všechny diskuze » Vybavení » SHIMANO
SHIMANO
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 2 (116) • Starší • Nejstarší »
CTTimata před pěti roky
Leďa » http://www.plat.co.jp/…/Type-8.html, mozes si ho vyskladat :-), klikni na parts, vyhoti ti schemu.
Příspěvek upraven autorem.
Leďa před pěti roky
Chlapaci shanim info o shimano power aero spin power.kde koupit, a hlavne kolik se vleze na civky vlasce.civka o velikosti 8–10.piste klidne na mail XLETKOR@SEZNAM.CZ nebo 777332553.zavolam.diky
levhan před šesti roky
panove kdyby nekdo mel koupim dve civky na shimano biomastr xsa ty melke velikost 6000 udajne by meli pasovat i z serie navi xsa
DEKUJI
bigkaz před šesti roky
Lukas.H » no dal jsem na ne 500m 0.35 a jeste by se tam kousek vlezl, ale mel jsem jen 1000m, tak jsem to rozdelil
bigkaz před šesti roky
peter94 před šesti roky
Vladys » No jo ,ten dizajn mohol byt iny ,ako ma ultegra ,ale nespravis s tym nic :)Ultegru som nechcel,technium je dobre ,len na hadzanie ,tak toto bolo jedine (vlastne este bulls eye) ,co sa dalo kupit ,aj to z Japonska.Od ultegry sa lisia farbou,prevodom,kapacitou cievky 0,40mm/350m a kluckou ,ktora je fakt luxusna.
Vladys před šesti roky
peterrrr94 » super navijaky, ale ako som uz spominal Feroovi, u tych novych modelov ma neberie ten „vykusnuty zadok“ inak by ma tiez uz svrbeli ruky a rozmyslal som nad vymenou starych. takto mam aspon klud. :)
peter94 před šesti roky
linux » Ahoj,zo vsetkymi poplatkami ,ma stali 733e.Objednavane z http://www.plat.co.jp/
ondras76 před šesti roky
Carp Hunter » myslim, ze mas na mysli spis XTB. To ma bait spool a tam je opravdu pul otocka do povolene brzdy. XSC je dlouha brzda, nekolik otocek z povolene do utazene.
Feroo před šesti roky
Carp Hunter » pochybujem že majú až tak krátku brzdu…ale model s označením XSC je bez Baitspoolu
Carp Hunter před šesti roky
Feroo » Tak bud sem blbej nebo nevim U tech XSC pisou brzdy z nastaveného režimu do režimu volné cívky během jediné půlotočky čelní matice tak nevim To ty XSB jsou este citlivejsi??
Feroo » Prave tu bych chtel 'Jak uz sem nize psal mam Baitrunner DL 6000 RA A zjistil sem ze ten bait vubec nevyuziju a mam hroznou prodlevu pri prepnuti baitu na zdolavacku..a parkrat sem zasekaval s kolegovou Ultegrou ktery ma prave tu rychlo brzdu a zalibylo se mi to a rikam si ze to bude o moc lepsi !!
Feroo před šesti roky
Carp Hunter » jj presne to je ona…ak sa s ňou človek naučí, tak je podla mojho názoru lepšia než klasická, ale každému sedí niečo iné
Feroo » Tak to urcite.:) Nahodou neni ten baitspool ta „rychlo“ brzda???Ze i malinke pootoceni utahne tu brzdu vic na zdolavani nez klasicka?
Feroo před šesti roky
Carp Hunter » najlepšie by bolo asi si tie navijaky chytiť do ruky a vyskúšať, potom uvidíš čo ti sadne
Feroo » Celej zivot sem mel zadni brzdu a nebo baitrunner..Po pravde nevim jaky je mezi tim rozdil..
Feroo před šesti roky
Carp Hunter » jj XSC a XS-C je to isté…čo ti viac vyhovuje, klasická brzda alebo baitspool?
peter94 před šesti roky
Carp Hunter » Neviem co tam chces porovnavat.Objednaval som ich z Japonska.
peterrrr94 » Taklens ty navijaky nevypadaji nejak ohromne mas treba nejakou fotku k porovnani velikosti ?? A z jakych stanek si je objednaval??
Feroo » XTB XSC XSB XTC XS-C Tak tyhlensty modely..:)A XSC a XS-C jsou stejny ?a sorry za to trojnasobny XSC
Chci se zaptat na SHIMANO Aero Technium. XTB, XSC, XSB, XTC, XS-C, XSC kterej z nich ???
rosss před šesti roky
bukas před šesti roky
kok » souhlasím.i pro mě je ultegra lepší sice je nevlastním ale měl jsem možnost vyzkoušet.ultegra je ultegra..
Smike před šesti roky
Ivos » twl, kdepak jsou ty tvoje metrosexuální technia?:) porad v normarku na servise?:)))
. před šesti roky
Ivos » připadá mně že od tý doby co se PA pochválili v jedný diskuzi se s něma nějak roztrhnul pytel a všichni je chtějí:), …ale ulegra je klasika, …mám i PA, vynikající navijáky, ale nemají historii a už jsou moc okázalý, ultegra je krásnej hnusnej kombajn:)
. před šesti roky
Smike » …tak žádný stresy, veselá mysl, nrepředřu se a hlavně se furt válím u vody, takže chátrám pomaleji, no zkrátka kdybych náhodou přesluhoval až budou ostatní po smrti, chcu mít odpovídající vercajk:)
Smike před šesti roky
kok » jeste 2 kousky mam. Do sveta sly jen 2. navic, twl, ty se zasobujes, jako bys chtel zit vecne :-D
. před šesti roky
Smike » to jsi neudělal dobře:), ty měly zůstat ve skříni, nic podobnýho už v budoucnu na kapry nebude
KLuci mam Shimano Baitrunner 6000Dl RA A potreboval bych na ne serviv spis na jeden mate delate to nekdo nebo mate stim zkusenosti co mu pomuze a neuskodi???
Kesam před šesti roky
Taky mám 3 kousky XSBéček a naprostá spokojenost když sem kupoval vraky tak mi to povídal na krámu kup si ty ultegry a já ne ne ne za 1400 sračku a za 3 měsíce jsem je kupoval když se tamty rozpadly mám je 2 rok a pohoda.
Smike před šesti roky
Ivos » tos posral :-) jestli v sobotu dorazis, tak platis utratu, ty lovce, kteremu jsem musel zakrmit, abys vubec neco chytil:-))
Ivos před šesti roky
Smike » Pro čudláře škoda takovy naviják.Až je budeš chtit pustit jsem první na řadě :-)
Chorchito před šesti roky
neválí se doma někomu na prodej shimano PA SPIN ? ale ten starší model stříbrný tělo černá cívka ? nebo nevím někdo o nějakém ? díkec :)
Knedlik před šesti roky
kok » taky si chrochtam a ani ne za polovinu ceny necelej rok stary.nekup to :-)
B3R4 před šesti roky
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 2 (116) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
2. 4. | Transportní vozík Trakker | 0 |
30. 3. | Fox explorer | 9 |
30. 3. | FOX international | 2874 |
26. 3. | Power box | 9 |
12. 3. | Impregnace bivaku | 7 |
12. 3. | Hot Demon | 1 |
7. 3. | Domácí dílna | 196 |
27. 2. | Bivakování na člunu | 390 |
23. 2. | Flajzar Fishtron e1 | 5 |
7. 2. | Chytání na Vltavě v Praze | 85 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč