FOX international
Všechny diskuze » Vybavení » FOX international
FOX international
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 71 (2873) • Starší • Nejstarší »
Kovi951 včera
Práve mam fox horizon X 3,5 lb a chtěl bych na ne navijáky nejaké tmavé,mam na nich tica scepter GTW a ty se zkratka k nim nehodí,a rozhoduji se mezi fox a shimano.Spousty lidí píše fox ano a spousty lidí píše Fox ne. :(
Luke21 před dvěma týdny
Kovi951 » Ahoj. Já mám už 12 let navijáky Shimano XSB a na druhých prutech 5 let navijáky FOX EOS 12000 reel a žádný problém jsem neměl. FOX má delší cívku a přijde mi, že na daleký odhoz je to lepší, resp. mně to asi víc sedí a dál mi to z nich lítá. Vím, že si ale pár lidí stěžovalo na řadu navijáků FX od FOXe.
Kovi951 před třemi týdny
Ahoj taky jsem propadl značce FOX :) a chci se optat rozhoduji se mezi navijáky Fox a Shimano jaký mate zkusenosti s navijaky fox děkuji za odpoved
TK82 před jedenácti měsíci
Nemáte někdo 2ks Fox captive back lead v gramáži 113g, ty staré se žlutým provázkem, které už nevyužijete, měl bych zájem.
Ráďa Pergler před jedenácti měsíci
jurco » diky zatim cekam az se mi ozvou zda se da objednat jenom samotna podlozka ale v pripade ze ne tak to budu resit jak jsi psal. Jinak dekuji za radu
jurco před jedenácti měsíci
Ráďa Pergler » na jednej fx11 som si ložisko pod rolničku doplnil podla tohoto navodu
https://m.youtube.com/watch?…
Treba trochu brusit ale da sa, odvtedy to bolo OK, druhy navi som nechal tak kazdy mesiac som to cistil a kvapkal olej :( uz je to asi 3 roky spat a mam druhe navi, ale skus mozno si pomozes.
jurco » jojo jasne tu myslim. No jako kdyz sezenu novou tak stejne po nejaky dobe odejde. Tyhle vydrzeli dva a pul roku. A vubec netusim zda se tam lozisko vejde?
jurco před jedenácti měsíci
Ráďa Pergler » gufero????? Mas na mysli ti plastovu vymedzovaciu podložku pod valčekom rolnicky? Chces ju menit za ložisko?
Zdravim, resili jste nekdo u Fx11 to plastove gufero v rolnicce??
Rora9 před dvanácti měsíci
Ahoj všichni, má někdo zkušenost s motorem Fox 80 lb? Jde mi hlavně o hlučnost. Pomůže někdo? Děkuji.
zewlbába před jedním rokem
Uvažuju o koupi vozíku R-series, někdo zkušenosti? Vím, že je to nový model a asi ho moc lidí ještě nemá, kdyby někdo dokázal zrecenzovat, usnadnilo by mi to výběr.
IvanS před jedním rokem
Za polovinu ceny dostat praky od Stonfo, vydrzi x let, komplet prislusenstvo stoji par korun..
peter94 před jedním rokem
Chudýpocestný » to je uplne normalne.po par natiahnuti je koniec.uz som kupoval asi 5×nah.diely a pozeram po niecom inom,lebo to asi nie je normalne,aj ked neviem ako su na tom ine???
Honza 68 před jedním rokem
To mám už taky za sebou problémy co se týče rakety od Foxe plus praku teď používám prak a raketu od Kordy a mám klid Honza 68
Příspěvek upraven autorem.
Chudýpocestný před jedním rokem
Feroxhunter před dvěma roky
Má někdo kluci X4 12 ft ve 2,75 libře?
Zkušenosti? Chci do nich jít…
Díkes
Kubias před dvěma roky
Zdravím…vlastní někdo nové pruty fox X3 10ft 3,5lb v korku?Líbí se mi ale obavám se jestli nejsou moc tvrdé při zdolávání atd…
Hans P. před dvěma roky
Radmil Piňos » Těžko říct, nikdy jsem Litvy nic neobjednával. Každopádně díky za pomoc
Radmil Piňos před dvěma roky
Hanz P. » Škoda bylo to teda o fous pak už jedině Litva to už za to asi nestoji https://zuklys.lv/…ikiklis.html
Hans P. před dvěma roky
Radmil Piňos » Tak jsem nepořídil, bohužel mají jen jeden kus. Je to fakt nadlidský úkol je sehnat, už jsem zkoušel snad všechno, ale jako by se po nich slehla zem.
Hans P. před dvěma roky
Radmil Piňos » Já je sháním. Už jsem to pomalu vzdávál. Dík, zkusím tam napsat jestli je fakt mají.
pjarmil před dvěma roky
Hanz P. » O víkendu prijel kamos ,ktery hazet umi a s 3lb 90gr olovo a 160m. Strasnej hod. A zopakoval to nekolikrat
Hans P. před dvěma roky
pjarmil » Dík za info. Jsou objednaný v 3lb v korku tak jsem na ně hodně zvědavej. Trochu mě mrzí že až teď Fox přišel s variantou 3,25lb v X5. Asi bych je taky zvažoval.
pjarmil před dvěma roky
Hanz P. » Ahoj, mam x4 ve 3lb. Ideal olovo na odhoz do 95gr. Na rece tahem v klidu 160gr. Je to měkčí prut, ale v plném svihu s nim 110m hodis, pokud to mas v ruce tak i vic. Zdolavacka super, silu citis az u navijaku. Za me 1*
Zdeněk(ZVcarp) před dvěma roky
zewlbába » Už ano…nemůžu si je vynachválit. Dokonce na 99.9% prodám i Hi-S, o kterých jsem říkal že je nikdy neprodám.
Houmi před dvěma roky
Někde ve videu myslim že Kraťákem jsem viděl koncové vypinaci klipy na závěsné olovo.. Nemůžu je nikde nalézt, nebo si je pletu..
Víte někdo o jaké se jedná? Dikas
Petr Loukota před dvěma roky
Drinks » děkuji ti za info,to jsem chtěl slyšet.Třeba je potom také začnu více využívat.
Drinks před dvěma roky
Petr Loukota » Mám v Camo provedení, což je stejný materiál, ale jiné barvy. Jsem pravý opat tebe, protože je používám celkem často. Jsou lehké a dobře se z nich vylézá a nazouvají se taky fajn. Budeš spokojený.
Petr Loukota před dvěma roky
Ahoj,chci se zeptat na zkušenosti na Prsačky Lightweight Green Waders ?
Vím že jsou třeba lepší, kvalitnější ale já je využijí cca 2krát do roka.
Díky za info.
Firewall před dvěma roky
Majkl před dvěma roky
Zdravím, lze sehnat někde na skypod na hrazdu závit, ve kterém je umístěn hlásič, včetně umělé objímky na hrazdě. Hledám 2ks. Nebo zda se neválí někomu doma. Diky
Hans P. před dvěma roky
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli někdo máte reálnou zkušenost s prutama Horizon X4 3lb a Horizon X5 3,25lb? Jezdím z velké části větší řeky. Odhoz vyvážka tak půl na půl. Zajímal by mě reálný pocit ze zdolávání, odhozu atd. díky za radu.
Sidonius před dvěma roky
rower před dvěma roky
Luger46 » dobra volba. osobne som presiel z technia po roku pouzivania prave na steel camo, shimano sa krutilo jak dive (0.28mm)
Luger46 před dvěma roky
rower » Tak to je škoda, to můžu jít rovnou do Technia, co taky není vidět. Nepotřebuji fluo ale at je v noci aspon trochu vidět :)
rower před dvěma roky
Luger46 » jazdim 0.33 roky bez problemov, pre mna dokonale camo, nevidno ani cez den ani v noci, ani pod celovkou :)
Luger46 před dvěma roky
Firewall před dvěma roky
pjarmil » Jasný každý to máme jinak, ale myslím ze budeme oba spokojeni, protože to jsou luxus pruty
pjarmil před dvěma roky
Firewall » mne 3lb prisla jako kompromis s tim ze i na rece hodim tahem vetsi olovo.
Firewall před dvěma roky
BambiSpP » Taky sem měl takový pocit. Já 12 let chytal s wariorem xt ve 3lb a x4 3lb mně přišly měkčí. Ale to je prostě subjektivní názor a každému sedí něco jiného.
pjarmil před dvěma roky
Dnes jsem to konzultoval s vice lidmi a na olova 100–110gr idealni 3lb. Ta 3,5lb je vylozene na reky na olova 130gr+++ i na tu zdolavacku ta 3ka sedla.
Firewall před dvěma roky
pjarmil » budeš spokojený, mně se ty 3 lb zdály měkké
pjarmil před dvěma roky
Firewall » dnes je omrknu na vystave a kdyz pan buh da, privezu si je taky. Akorat 3lb
Broula před dvěma roky
Karlos » to by nemuselo byt na skodu, pokud by byla silnejsi stena blanku. schvalne porovnej a dej vedet ;-)
Karlos před dvěma roky
Já si teď pořídil místo Warrioru ty X3 v 3,5lb a je to dobrej proutek,jinej level oproti Warrioru… Jediný co bych asi trochu vytknul že je o něco těžší než starší Warrior
Broula před dvěma roky
je to jak pise Firewall a vysvetleno to je i cesky zde :
https://www.youtube.com/watch?…
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 71 (2873) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování ![]() |
Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
2. 3. | FOX international | 2873 |
28. 2. | Domácí dílna ![]() |
194 |
27. 2. | Bivakování na člunu ![]() |
390 |
23. 2. | Flajzar Fishtron e1 | 5 |
13. 2. | Impregnace bivaku | 2 |
7. 2. | Chytání na Vltavě v Praze | 85 |
6. 2. | DAIWA | 764 |
6. 2. | Amiaud Combi Carpo Inox | 54 |
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč