DAIWA
Všechny diskuze » Vybavení » DAIWA
DAIWA
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 19 (764) • Starší • Nejstarší »
Radek Fox před dvěma roky
Greysmen před dvěma roky
siluro » ten prasklej plast na přesmekači u rolničky není nic závažného staré emblémy s tím namotaly spostu vlscse pokud byjsi to chtěl opravit tak je nejlepší samozřejmě výměna přesmekače, nebo se to dá opravit za vyplněním prasklinky dvousložkovým lepidlem.
Michal Volenský před dvěma roky
Ahoj páni, vidím že sú tu už dosť staré príspevky takže skúsim to trošku oživiť. Chem si teraz kúpiť nove navi páči sa mi Daiwa emblem x5000t black este krajšie a lepšie sú staré modely made in japan ale stoja neakutočne peniaze. Tak otázka, použivate ešte tieto navy a ako ste spokojny?
memphisto před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » mel jsem je na ff2020 v praze v ruce a jsou to docela hromotluci, coz by nevadilo, ale oproti klasicky cernym novym emblemum ma jen 4 oproti 6 loziskum a horsi chod, coz me docela prekvapilo…
siluro před dvěma roky
chesper před třemi roky
NeBeroun alias Qwerty81© » ten starý ano ten novej ne teda alespoň ten co sem měl v ruce já
Halfar69 před třemi roky
chesper » ok. Je možné, že to byl špatný kus. Mám ho celou letošní sezonu a má poctívě odházeno. Nemužu na něj říct špatné slovo.
NeBeroun alias Qwerty81© před třemi roky
chesper » Právě Emblem Spod jsem v ruce měl, a chod byl velmi příjemný.. ve srovnání s ultegrou spod bych řekl až sametově hladký.. :)
Ale je to něco jiného..
chesper před třemi roky
Halfar69 » točí hrozně stuha oproti starému emblému vzal jsem ho na krámě do ruky zatočil klikou a hrůza ještě jsem snad neměl v ruce naviják co by šel takhle z tuha. ještě jsem tam zkoušel spodovou ultegru nakonec jsem nevybral ani jeden z nich nebyla mi příjemná váha ani jednoho z nich tak že i příští rok budu používat na raketu i nadále A T
Halfar69 před třemi roky
chesper » Ahoj. V čem je tak špatný? Máš s ním nějakou osobní zkušenost?Myslím emblem spod. Díky
Příspěvek upraven autorem.
chesper před třemi roky
NeBeroun alias Qwerty81© » jestli bude chodit tak jako novej emblem spod tak to bude pěkná sračka
NeBeroun alias Qwerty81© před třemi roky
Keyko před třemi roky
Zdravím, máte někdo daiwy na prutech 13ft 3,5lb nebo které by jste mi doporučili k takovým prutům na odhoz? Nejsou tyhle navi ( Emblem5500QDA, 35SCW a Windcast-S, 5500QDA.. ) tak trošku malé k takovým prutům nebo mám jít rači do jiných a větších…? Ultrega XTD, PENN affinity.. Pokud se někdo takový najde prosím o foto, díky
Pizzamuzik před pěti roky
Míra » noo vypadaji paradne, zkusim nekde pokoukat, ale je to tezky dneska neco takoveho sehnat
Míra před pěti roky
Pizzamuzik » hele v porovnání jsou menší,ale kvalitou a vzhledem..???2600 jsou přesně co jsi napsal..Na krátké proutky SS850 ideální a převody bomba..Jen je problém je sehnat v tichém stavu.Ja si je hýčkam a točí až neuvěřitelně.Tohle jsem fotil tel. kvalita nic moc stáhnu ti fotku z foťáku a dám jí sem ať to vidíš líp.
Míra před pěti roky
Pizzamuzik před pěti roky
Ahoj, mam dotaz ohledne navijacku daiwa. Hledam neco na kratke proutky, jednou uz jsem mel SS2600 ale byly to takovy chrastitka, kazdopadne premyslim ze bych se veatil k necemu takovemu. Doporucily byste nejaky podobny model, jeste treba z ery japan? Chci proste nejakou klasiku k proutkum nash scope
Lukáš Janků před šesti roky
licas před šesti roky
Lukáš Janků » Hned bych vyzazil s tebou. Aspon par hodu. Uplne me svrbi ruce. :D
licas » Jeto celkem pecka … těšil jsem se že je dnes u vody vyzkouším ale bohužel jsem dojel a bylo zamrzlo :-( Tak vyrazím zítra alespon na pole :-)
licas před šesti roky
sidneyv » To je podle nazoru. Daiwa je Daiwa. Ja mam Ryukony a mazlim se s nima kazdou rybacku. :D
sidneyv před šesti roky
licas » radsej priplatit, a mozes si za tie peniaze dat postavit rovno dva kusky na mieru
licas před šesti roky
Lukáš Janků » Tak to je slusnej ranec, ale za tu paradu to stoji. Uz se tesim na dalsi fotky.
Oskar před šesti roky
Koupím dvě náhradní cívky na Daiwa Infinity X BR 5500. Prosím info o prodejně kde leží skladem. Díky.
alda » Samozřejmě :-) Dnes je beru k vodě tak je tam trochu pofotím
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 19 (764) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 7. | Video: Nejkrásnější Propel je ohn | 2 |
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč