signalizatory s priposlechem
Všechny diskuze » Vybavení » signalizatory s priposlechem
signalizatory s priposlechem
ahoj vsichni potreboval bych poradit s vyberem kvalitniho signalizatoru s priposlechem. jen bych vyradil delkim protoze vzhledove se mi nelibi a flajzar protoze ty uz mam na druhe reklamaci. sada by mela byt 2+1 a tak nejak okolo 8000kc ale klidne i levnejsi :) diky za rady.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 3 (130) • Starší • Nejstarší »
Aleš Hájek před třemi roky
ok diky za rady zkusim jeste nekoho pres televize,pak dam vedet jak sem dopadl
fishbull před třemi roky
Aleš Hájek » Zanes to do opravny televizí, nebo kde dělají slaboproud. Bude to jen malá kravina
Broula před třemi roky
Venýsek » pokud se nepletu, tak znacka Flajzar změnila majitele. JRC tedy uz nema s Flajzarem nic spolecneho a proto asi Flajzar reaguje na dotazy timto zpusobem…
Knedlik před třemi roky
Venýsek » je to to stejné,jen se s JRC rozhádali, protože jim podráželi cenu… já JRC reklamoval u flajzaru na pozáruční servis a v pohodě,už je to teda dva roky
Venýsek před třemi roky
JRC DSi není výrobek Flajzaru? Že se k tomu staví tak, jako když s tím nemají vůbec nic společného. Myslel jsem si, že je to stejné jako Flajzar jen s jiným nápisem na deklu.
U flajzaru sem nepochodil byly docela neprijemni,co je vlastne otravuju
diky zkusim inoxpod
Tápa před třemi roky
Aleš Hájek » Zkus tady. http://inoxpod.cz/divize-elektro/
Nebo jak se k tomu postaví Flajzar.
Ahoj nevite nekdo o nekom kdo servisuje hlasice jrc radar dsi?
ani jeden ze 4 mi nejde sparovat s priposlechem nevim co se stalo
celych 5 let fungovaly skvele a tet tohle.
Budu rad za kazdou odpoved diky
Marťas82 před třemi roky
mirda169 » Nemám ale jsou stejny jak mivardi a ty 2 čínský značky které mivardi přelepilo :) poměr cena výkon dobrý jen velká spotřeba baterií : http://www.carpfishing.cz/…rispevky/47/?…
Příspěvek upraven autorem.
mirda169 před třemi roky
Nehci zakládat novou diskuzi,má někdo zkušenosti se signalizatory Navic F204 + F205 Sada.Děkuji
Alf před šesti roky
jurco »
ten dizajn je skvel! hlásič z pred xx rokov a vyzerá to 1000 krát lepšie ako to čo ponúkajú niektorý teraz…
Alf před šesti roky
jurco »
toto som chcel pocut :) diky, ešte ich pozriem niekde naživo, dúfam že v Trenčíne budú, a potom by som ich objednal. Inak často nastavuješ citlivosť ? či jedno nastavenie pokryje väčšinu situácií?nemyslím extrémy ako búrka alebo chytanie na rieke, skôr také bežne chytanie na malom stojáku..
jurco před šesti roky
Alf » je to ok, ja mam este tie stare delkimi , tiez som sa toho bal, ale nic z toho co neg na ne pisu mi nerobi problem, padaky, silny vietor, prepipavanie… na jednu vec som natrafil ked chytas "za rohom " prilis mimo osi prutu tak vtedy prepipava, asi jak sa vo vetre otrasa prut tak to prenasa po vlasci, neviem… inak chytam iba monofil a zaznamenavaju krasne.
Alf před šesti roky
Danny »
delkim sa mi aj tak viac páči :) a nejaké skúsenosti s falošnými zábermi a nesignalizovaním padáku ?? ľudia toho popíšu veľa tak neviem kde je realita
Pandrška před šesti roky
Zdravím, chlapi, dá mi někdo typ na signalizátor který tak hrozně neječí, ale vydává třeba vrčivé zvuky a pod. méně pronikavé. Nemusejí to být zrovna ty nejdražší na trhu.
Jestli to tedy mají i ty levnější. Díky.
foxo před šesti roky
olson » to iste je aj s delkimom trochu nerovny teren ( no dobre tak rovny) a uz mozes cakat ze zasteboce vrabciak.
Míra před šesti roky
Danny » já ty eosy měl taky.Nebyly špatné jen jsem měl problémy s dosahem.Jak byl někde hodně clenity teren byl jsem nahranej jinak ok.
Alf před šesti roky
brali by ste radšej ATT alebo delkim ? pripadne čo by ste odpurúčili? (okem JRC/flajzar, fox)
Tomas Filo před osmi roky
Chlapi ma niekdo skusenost so signalizatormi pelzer executive set??dakujem
Aleš před osmi roky
Tomas Filo » No jsou malé což jsem chtěl ale zatím nevím přišli mi domu asi před měsícem takže se uvidí.Jen jsem zkoušel dosah příposlechu a myslím si že to co udává výrobce tak ňák sedí víc ti asi neporadím :)
Tomas Filo před osmi roky
Aleš » co na ne hovoris ako sa ti pozdavaju?tiez rozmyslam ze si ich zoberem.
Aleš před osmi roky
Dida » No právě prodávají jen červené nebo modré sady,ale prý lze přikoupit samostatně kusy jaké barvy chceš.
Pandrška před osmi roky
kok » Ty Angláni asi mají nevyčerpanou fantazii a spoustu nápadů. Ale je to na druhou stranu dobře…
. před osmi roky
Dida » houbeles:), jen občas improvizuju, už tak mám krámů dost a nepotřebuju jich ještě víc. A proto sem si místo uší pořídil raději echte mačetu, pilku, dalekohled a rýč, bo to je zas vercajk bez kterýho se neobejdu já:)
. před osmi roky
CTTimata » jak píšu a myslím to doslovně, většina lidí nevyužije a ti co je využijí, tak jen ve vyjímečných případech, většinou se to dá řešit sklonem prutu a jeho nasměrováním. Chytal jsem taky v různých podmínkách a nikdy mně nechyběly až na možná jeden případ kdy vyčuhovala jen špička z rákosí, vlasec do strany a dotaženější brzda skrz vázku. Tehdy sem píchnul ještě jednu vidličku před hlásič těsně vedle prutu na straně ve směru vlasce a měl jedno instantní ucho:). Jinak ať chytám jak chytám, nepotřebuju a prut ve vodě sem lovil naposledy když jsem byl náctiletej
CTTimata před osmi roky
kok » no neviem, chytal som uz za takych podmienok, kde tie usi fakt treba a nejake spekulovanie so sklonom prutu a brzdou navijaku neobstoji. :-)
. před osmi roky
Vlasta Andrš » správně!, máš svůj názor a když hlásič nepotřebuješ ( bdíš a sleduješ, já bych to teda bez něj nedal ) netřeba ho kupovat. Dneska je například moderní a IN mít kromě hlásiče i uši, takže všichni kupují a vyrábějí uši ikdyž značná část majitelů jejich přednost nikdy nevyužije a u těch co je využijí, stačí podle mě ve většině případů jen poštelovat „správnej“ sklon prutu vůdči vlasci a dotažené brzdě
Pandrška před osmi roky
Zdravím,
já mám na tyhle hračičky a podobné věci úplně jiný názor. Spát můžu doma. A abych chodil někam 500 m kecat, tak to ne. Snažím se chytat trochu aktivněji. Já tyhle moderní vymoženosti nevyužívám , tudíž nepoužívám . Můj názor. Otázka času, kdy bude další mašinka, která bude za rybáře navíjet… možná , že už je. To jenom na okraj a k pousmání. Jasně, kdo chce být In a estét tak ať vše používá. Jeho věc. Ale také musí mít čím dál tím větší plech na čtyřech kolech tzv. automobil. Tak snad jsem vás trošku pobavil a doufám , že nenaštval.
Soukupič před osmi roky
Zdar, silně uvažuju o ATTs ale dost často chytam na Labi a to že nemá štelung citlivosti mě jako jediný odrazuje.....má s tim někdo zkušenosti?
Slámiš před osmi roky
Tomajo » jj tady slintám když vidim atts s ušima… a to nejsem na břehu žádnej ken… :)
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 3 (130) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
24. 5. | držák sondy echolotu | 2 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč