Jaký vlasec na daleké náhozy?
Všechny diskuze » Vybavení » Jaký vlasec na daleké náhozy?
Jaký vlasec na daleké náhozy?
Ahoj, letos budu potřebovat nahazovat dost daleko, tak sháním nějaký pěkný vlasec a zajímalo by mě, s čím máte vy dobré zkušenosti. Jde mi především o odhozové vlastnosti a jeho pevnost (aby zas něco vydržel) a nekroutil se… Moji favoriti jsou C-Max od Mack2, Krystonite od Krystonu, Carp Stalker nebo ION Power Camo Cuatrro od Awa-Shimy. V průměru se rozhoduju mezi 0,28 mm nebo 0,25 mm, ale už začínám mít strach, aby nepraskala v tahu při větší rybě… Jinak šokovku používám 0,5 mm Shock-it. Díky za názory a případné další typy.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 11 (448) • Starší • Nejstarší »
Ťava před třemi roky
kalinz » na ten vlasec mám zatím jen chválu, haze se s ním výborně, pevnost super. Srovnávali jsme ho s adrenou od kordy a je o něco lepší hlavně v pevnosti, takže doporucuju.
strop330 před čtyřmi roky
Radek Zaviačič » taky ho mám v 0,28 a spokojenost. Litá to pěkně a i pevnost c uzlu dobrá. Neměnil bych
Filla před čtyřmi roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Minimalne cast kulu, ktera je v zemi, ma byt odkornena kuli hnilobe. Mas v planu susen i nekdy ted v tydnu?
NeBeroun alias Qwerty81© před čtyřmi roky
Filla » ohrada může být i s kůrou :)
Bylo hnusně, foukalo mi do úst a stejně nic :)
Filla před čtyřmi roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Jasny, jel sem leda do Phy a dnes odkornoval kuly na ohradu. No fishing..
Mates_L před čtyřmi roky
Strny » máme ho na predajni a celkom po ňom pokukujem ;) vyzerá byť fajn…dosť poddajný takže by to s ním mohlo lietať
Filla před čtyřmi roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Zima a fouka jak zmrd, obloha seda, oblacnost protrhana. Pujde ryba, vyraz hned ;-p
Filla » jaké panuje v Hanácké metropoli počasí? Zvažuji noc na šušínku :)
Filla » i prd, Velebnosti .. Už jsem párkrát byl (uvařit si kafe) :)
Filla před čtyřmi roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Tak urcite, pac tady vypisujes a nebyls jeste u vody (rekl ten, co nahodil na kapra letos jednou)
Filla » já jsem letos namotal ten Hardcore mono.. Zatial se tváří neutralně :)
Filla před čtyřmi roky
NeBeroun alias Qwerty81 » Melo by jit o vychytanejsiho nastupce The Bullet Mono, ale znas to, papir snese vsecko. Je to vlastne jedno, odzkousim a uvidim. Beztak mne zas zteri a budu za babraka .)
Filla před čtyřmi roky
IvanS před čtyřmi roky
Hapas1 » ten modry Trilene som videl na ebay. Co viem, tak nejaky modry je este od Celt x a Colmicu.
Hapas1 před čtyřmi roky
Paťa před čtyřmi roky
Bůček před čtyřmi roky
ahma před čtyřmi roky
Carp Kahuna » kazdej vlasec uz několik let namotavam z vody a umím poznat i spravnej směr:)
Nicméně mozna to byl nakej spatnej kus, víckrát sem ho nezkoušel…
Kupovano na fishinginvestu
Carp Kahuna » jasný.. pokud jsi trubka a zacházíš s vlascem jako s jitrnicí, nemůžeš čekat slavnosti sněženek :-)
Carp Kahuna před čtyřmi roky
Tento vlasec se musi umet namotat. Namotavat z vody a spravnym smerem. Je velmi malo prutazny – hodici se i na vyvazku. Nikdy mi neprasknul. Mam vsechny libraze i obe dve barvy. Ja osobne mam tento typ vlasce rad, protoze nemam rad „gumovy“ vlasce.
ahma před čtyřmi roky
Daniel Markievič » jo, mel sem ho a v půlce vypravy ho vzteky strhal z civek… praskal, motal se, uz dlouho sem nemel horsi vlasec…
Daniel Markievič » jediná moje zkušenost s tímto vlascem je, že ho mám připravený na letošní sezónu :-)
runaway před pěti roky
Tomajo » Doprd…, konecne odpved ( i kdyz nee ta co jsem chtel sliset) :-) Tak to vpada ze to necham na kamenny obchod
Příspěvek upraven autorem.
Tomajo před pěti roky
runaway » to asi bohuzel není. Jediná rada, nekupovat silony v akcích a vyprodeji.
runaway před pěti roky
Alf » Prave ze nechci kupovat zadnou novinku, vlasec je nekolik let na trhu. Mel jsem ho uz koupeny a hned jej vratil. Muj dotaz smeroval jestli je uvedeno nekde kdy vlasec byl balen?
Alf před pěti roky
runaway »
Tak ako ti piše Ivans. Keď kúpiš ten čo je chvíľu na trhu, tak bude určite "čerstvý " … Inak shimano balí niektoré modely do nejakych špeciálnych obalov (barrier pack) čo by malo chrániť pred UV a udržuje stále prostredie.
Příspěvek upraven autorem.
IvanS před pěti roky
runaway » ale prosimte, dnes sa kazdy druhy hrabe v akciach a vypredajoch na e shopoch. Dobry vyrobci dnes pomaly nestihaju vyrabet a osa vyrobce-distribuce-predaj je rychla, cize kupujes relativne novy vlasec, zvlast ak este k tomu jedna o novinky.. Takze, keby si cital medzi riadkami, tak by si pochopil, ze to netreba resit..
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 11 (448) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
2. 4. | Transportní vozík Trakker | 0 |
30. 3. | Fox explorer | 9 |
30. 3. | FOX international | 2874 |
26. 3. | Power box | 9 |
12. 3. | Impregnace bivaku | 7 |
12. 3. | Hot Demon | 1 |
7. 3. | Domácí dílna | 196 |
27. 2. | Bivakování na člunu | 390 |
23. 2. | Flajzar Fishtron e1 | 5 |
7. 2. | Chytání na Vltavě v Praze | 85 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč