ANGLÁN snad není co obdivovat......
Všechny diskuze » Techniky lovu » ANGLÁN snad není co obdivovat......
ANGLÁN snad není co obdivovat......
nevím přesně jak to pojmenovat,ale poslední dobou mě nesnesitelně štvou věci kolem UK stylu a snaha bejt jak uk lovec přitom angláni nemají žádnou vodu podobnou těm našim a čůrali by blahem,kdyby ji měli žádná klubovka a štafl na místo oni musí na pevninu aby to zažili tak co na tom vlastně někteří mají všechny ryby pojmenované ví co může chytit žádné vzrušení z lovu ............ rád si poslechnu ty výhody a zápory díky
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 4 (191) • Starší • Nejstarší »
Carp Kahuna před šesti roky
V Red Dwarfu to je Kryton. Je to skvelej seros. Ted bezi nove dily natoceny v roce 2016 a jsou tam luxusni hlody.
. před šesti roky
Carpkiller » já viděl dva díly a nenadchlo mně to, ale baví mě městečko south park a malá velká británie, …tu si ztáhni, dva borci v převlecích, jsou to takový scénky, nepochopíš v některých dílech:)
Carpkiller před šesti roky
kok » tak to jsi přišel o hodně, to nežiješ, musíš se přes zimu připoutat ke kompu a všechny díly naštudovat:-)
. před šesti roky
Carpkiller » červenýho trpaslíka sem nesledoval, ale fotr od malé mořské víly měl myslím trojzubec a jmenoval se triton, mimochodem od pasu dolů byl kapr:)
Ťava před šesti roky
kobr.d » vidíš toho jsem si ani nevšiml, zaujalo me to ostatní. Ta ženská se o sebe vůbec nestará :)
Příspěvek upraven autorem.
smolda před šesti roky
kok » Tvl, to bych se nemoh soustředit na nic jinýho, než na ten brajgl!!! Jeden z kolegů je taky trochu bordelář, strašně mě to rozčiluje.
. před šesti roky
Daniel Markievič » je to tak, naštěstí poté vše uklizeno, někdy je to těžký když bivakuješ s velkým rybářem pod jedním malým deštníkem, není hold místo:)
. před šesti roky
Ťava » sálám kterej mně krade ta lasice je možná můj, jinak se k tomu nehlásím, …co je moje, to je moje, ale zabordelený a neumytý v jeho sektoru, na mý půlce čisto a krása:)
. před šesti roky
Kritik před šesti roky
. před šesti roky
Kritik » bylo by to nepříjemné, nestraš:)), .....jinak znám jednoho rybáře co podpálil louku a filla byl taky expert s jeho přízemním vařičem
Kritik před šesti roky
Kritik před šesti roky
kok » Takovej převrhnutej vařič a lehhý vánek v tomhle suchým rákosí, to by mohl být pěknej fičák…:-))
. před šesti roky
Ťava » je jak křeček v noční košili, .....řekni mu ať jede do břeclavi, může tam postavit stánek s dyšdrops:)
. před sedmi roky
Marda » náročnej rybolov a ťavova přítomnost ze mně udělala dočasně to co vidíš na fotce, pořád ale vypadám jako kdysi na setkání carpclubu:))
Marda před sedmi roky
Ťava » Na živo jsem ho už dlouho neviděl a tak musim z tohoto detailu konstatovat, že „cock.and.lick“ trochu stárne, tedy vizuálně jenom samozřejmě ;-)))
Ťava před sedmi roky
Pulec7 před sedmi roky
Ťava » Tak toto je moc vostry :), jako fakt lexusni stajl. Sme totalni zoufalci tohle je true nature :).
Ťava před sedmi roky
alda » srat na to, jak to vyšlo tak to bylo, zem tvrdá, byl sem rad, ze aspon takto… Pak přišel kamos co me opil a vytáhl akučku a vyvrtal si dírky, to sem cumel :)
Glasy před sedmi roky
Karásek » Sema jako značka skončila, ale funguje nova značka Sema Surretti
http://www.egerfish.cz/ … je to, to samé
mimat před sedmi roky
kobr.d » po osmi letech mi začal taky protekat, odšrouboval jsem tu matici, narval jsem tam transparentní silikon a neteče.
Karásek před sedmi roky
MikeT » nevím či zeženeš, sema skončila
Mna vtedy vyšla tuším 135 euro sa mi zdá a všetko drží či oblúky, alebo tyčky, a aj plášť. Hovorím max spokojnost, ešte jeden chalan ho má a též v porádečku.
jurco před sedmi roky
Pulec7 » ta cena je šupa , maš pravdu . ja by som sa veru tažko rozhodoval, pačia sa mi oba tempest aj toto. Pri tom D-ploy je šikovne vyriešeny ten druhy plašt a je v cene, otazne je aky to je vlastne material. aquatex je overena klasika
Pulec7 před sedmi roky
jurco » No vzhledem k cene kolem 22tis. v přepočtu mi stále vychází lépe, funkčněji a rychleji Tempest. Zase opět nic převratného. Pouze obejití patentu, tak aby to mohli vyrábět. Za mě v této cenové kategorii stále Tempest. Pokud by toto stálo 8tis. není co řešit a volba je to jasná.
Pokud někdo chce těch 20k dát, Tempest je jasná volba, ani Titan se mu nevyrovná. Titan je těžký a o několik kroků složitější i když Nash věci mam rád tak prostě Titan je až za Tempestem to je prostě fakt.
jurco před sedmi roky
alda před sedmi roky
Aleš J. » no myslim ze bych se asi spis priklonil k fox ty draty me moc nelakaji a cena + – stejna
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 4 (191) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
24. 5. | držák sondy echolotu | 2 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč