MAX Carp
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » MAX Carp
MAX Carp
Jaké máte zkušenosti s těmito výrobky? Popřípadě co vám na jakých revírech funguje, nebo naopak nefunguje.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 2 (83) • Starší • Nejstarší »
kuban před šesti roky
Nedavno jsem potkal jednoho s firemnim kulichem a psem jmenem Max u Labe,takze se vyskytujou:-)
. před šesti roky
bzukcuk » poslední jedinci ( maxáci ) byly spatřeni na balkáně a středozápadě našeho státu. Snad poslední exemplář tohoto druhu byl monitorován v roce 2011 v okolí Chlumce nad Cidlinou, tam ale jejich putování evidentně končí. Někdo mluví o tom že už neloví a přejmenovali se, zlí jazykové dokonce tvrdí že zešíleli po tom co pokořili pálavu, já tvrdím že vymřeli po meči. Nicméně naděje umírá jako poslední a je šance že někde v lesích okolí šumavy se některý z posledních přeživších stále ukrývá.
Příspěvek upraven autorem.
Mitchell před osmi roky
P.H. » tak uplne pravdu nemas loni jsem treba soulel 8 kg ale otazku deniho 79 jsi zodpovedel na 1s*
vanis před osmi roky
deni 79 » ujištění přijde nebo nepřijde až u vody. Za klávesnicí je to přeci jen jednodušší:-). Taky mi za půl roku můžeš pěkně vynadat;-)
P.H. před osmi roky
deni 79 » Mitchell si koule doma nekoulí, a do směsi dej jen ten aktivátor, obsahuje vše co má
deni 79 před osmi roky
vanis » diky za ujisteni v me volbe. Doufam ze Max na jare ukaze sve kvality…
vanis před osmi roky
deni 79 » to máš pravdu, amazonka je taková příjemná vůně. Bezva do studený vody. Dřív jsem na ní rád chytal. Myslím že na jaro to není špatná volba.
deni 79 před osmi roky
Tak jste mi nasadily brouka do hlavy a vydal se do kramu pro nake veci od Maxe. Nakonec po dlouhem premysleni jsem privezl zakladovky A1 roll a Ufo 2010 po 4kilech. K tomu aktivatory A1 roll a amazonii po 200milikach… Ta amazonka mi je ale sympatictejsi,takova jarni…
vanis před osmi roky
deni 79 » Abych pravdu řekl, myslel jsem si že už se tento druh ani nevyrábí. Nebo jsem o něm tak dlouho nic neslyšel, že jsem zapomněl že vůbec je:-) Nikdy jsem na něj nechytal. Nasadil jsi mi brouka do hlavy, možná to nebude na jaro tak špatný a ze zvědavosti ho možná vyzkouším taky.
Mitchell před osmi roky
deni 79 » Voní to krásně ale i já jsem obyčejný smrtelník a dodneška jsem některé kuličky ani nechytal a viděl je maximálně na výstavě. Mám své favority kterým věřím, ale tím nechci říct že ostatní stojí za prd to v žádném případě. To že třeba Maxcarpone nechytá moc lidí může být pro tebe určitě výhodou a za druhé je to sladší boilies a lidé jdou pořád víc po masovkách.
deni 79 před osmi roky
Mitchell » no prave ze jsem z nich uplne nadseny… Dokonce jsem uvalel boilie z dipu maxcarpone a chodi mi to zrat kocka. A kocky jak je znamo sracky nezerou… Fakt se tesim az to poslu do vody.
Mitchell před osmi roky
deni 79 » přímo na plovky jsem nechytal. Chytal jsem tehdy ještě na testovací verzi několik kapříků jsem na to chytil, ale spíš bych to viděl na rychlejší chytačku. Vyzkoušej uvidíš hlavně musíš věřit tomu co děláš, že to děláš dobře a on se úspěch dostaví.
Ať se ti v nadcházející sezóně daří.
Mitchell před osmi roky
bzukcuk » pokusím se ti nějak z klasických hotovek za mě krab-patentka, švestka-oliheň, mraženka nebo hotovka Bugaboo, Messiah a mraženka Beastliness. To jsou moje stálice.
Kdyby si to chtěl nějak více rozebrat tak klidně přes SZ.
Mitchell před osmi roky
Filla » tu čest jsem měl jednou a celkem to byla zábava :-) padl jsem do rukou Mr. Sedláčka a musel jsem mu vysvětlit že den má 24h a že v 1h v noci (ráno) nemůže po mě chtít povolenku za předchozí den :-)
deni 79 před osmi roky
Chlapaci,jak jsou na tom plovky Maxcarpone? Velice me zaujaly,takze jsem je nakoupil i s dipy.. Mate s nimi nejakou zkusenost?
vanis před osmi roky
bzukcuk » to bude spíš otázka na Mitchella, nejúspěšnější to nevím. Ale jestli můžu za sebe, tak bych doporučil A1 roll a bionicle. Ze sladkých mi fungoval fabulous a banán-kreveta. Jinak zkouším všechno možný.
TomasB před osmi roky
Promaž te tady někdo tu debatu o bulharech. Je to tu zas pěkně zasraný blbostma.
TomasB před osmi roky
vanis » Jaký koule myslíš, že jsou nejúspěšnější. Tenhle rok chci chytat na max koule, ale zkoušet všechny je nemožné.
vanis před osmi roky
Příspěvek tohoto uživatele porušoval pravidla používání tohoto webu a byl správcem nebo moderátorem smazán.
Upraveno moderátorem vanis v 23:58, 7. 3. 2013.
Filla před osmi roky
Mitchell » Verim ze uz ses parkrat za sezonu u „mlade pani“ otocil, vzdycky kdyz jdu kolem forhontu nad ranem, tak tam chrapete jak kotata. Prominent stajla ;))
P.H. před osmi roky
Bulhaři jsou fajn lidi, jednou s nama jeden makal na Kladně v elektrárně, borec takovej nic moc, ale setkání ve 3 ráno u hladovýho okna z nás udělalo kamoše :-) a ráno v 7 už se ke mně hlásil na šichtě :-D
Mitchell před osmi roky
Martin Matuš » byl nekecám sice to vezl jen do Rumunska a tam to brala už jiná spedice ale bylo to tak ;-)
TomasB před osmi roky
Martin Matuš » Ja zamestnavam bulhara a je to nejvetsi a nejsikovnejsi montaznik.
Mitchell před osmi roky
Martin Matuš » už několikrát min. rok nám vozili materiál do Iránu. :-)
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 2 (83) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (2 n.)
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
18:46 | DAIWA ![]() |
763 |
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč