Krmné boilies
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » Krmné boilies
Krmné boilies
Plánuji koupi nejakého krmného boilies ktery bude levny ale přesto to neude slepený šrot mátě nekdo nějaké zkušenosti s něčím takový? popřípadě čím krmíte vy
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 4 (174) • Starší • Nejstarší »
fishbull před pěti roky
kok » Na to měl dobrý trik muj kamarád, si musíš sníst před tatranku potom máš vazké sliny :D Prostě namíříš a je to :o))
charon před pěti roky
Kazdej mame jiny priority. Nekdo pro penetraci pouziva aviril a rybam konopi, nekdo to ma opacne.
. před pěti roky
fishbull » kdyby ses nakonec pro těch deset litrů přeci jen rozhodl, ať jen kapři nevřískají blahem, …tak níže i něco k masáži konopným olejem. Docela zajímavá je zmínka o skluznosti konopného oleje, …lépe klouže a tak mně napadá další užití. Věřím že kdybych zagůglil, našel bych i zde spojitost. Zkrátka ve špajzce se zásoba tohohle zelenýho pokladu nikdy neztratí, takže jakýpak copak
Masáž konopným olejem
Masáž, kterou jste možná ještě nevyzkoušeli je relaxační celotělová masáž s použitím konopného oleje. Konopný olej má výborné regenerační, zvláčňující a protizánětlivé účinky. Zpomaluje proces stárnutí a blahodárně působí proti různým druhům alergií. Hlavním efektem této procedury není jen pocit maximálního uvolnění a vitality, ale právě i zdravá a vláčná pokožka.
Konopný olej je vyhledáván pro svou perfektní skluznost během masáže, zvláčnění i penetraci účinných látek do hlubokých vrstev pokožky. Jeho nejviditelnějšími charakteristikami je vůně čerstvě posečených travin a oříšků a také nepřehlédnutelná zelená barva. Mimo to je také unikátním a komplexním zdrojem bioaktivních látek s vyváženým poměrem nenasycených mastných kyselin omega 3 a 6, a komplexním obsahem fytosterolů, vitamínů a minerálů.
Neobsahuje žádné konzervanty, barviva, parfémy, zahušťovadla nebo ropné produkty. Nedráždí pokožku ani při dlouhodobé masáží. Perfektně zvláčňuje a zjemňuje pokožku, účinné látky během masáže pronikají hluboko do kůže a příznivě ovlivňují celkový efekt masáže.
Internet: www.klubharmonie.cz
Kouba před pěti roky
fishbull » jak píše kok ale de sehnat cca 350 za litr i při odběru 1l stačí hledat
Příspěvek upraven autorem.
. před pěti roky
fishbull » každý ráno po panáku celá rodina pro zdraví, jako masážní olej na slečny nebo manželku, do studených jarních salátů, na vrzající panty u dveří, …když už leješ takovou parádu kaprům, nešetřil bych nikde
fishbull před pěti roky
kok » Co budu dělat s 10litre? Hulit se to nedá a ani na pánvičku to není. Už jsem objednal 2l za nehorázné prachy, bohužel to do receptu patří a měnit to nehodlám
smolda před pěti roky
kok » Hele ty drogisto Vaňku, co workout? Koukal jsem do zpráv, po zimě jsem čekal kokzilu a ono prd!
. před pěti roky
ikdyž teda do koulí by podle mě stačil slunečnicový z marketu kde máš litr za 30Kč:)
. před pěti roky
fishbull » řekni že chceš deset a pošlu za 390Kč litr v potravinářský kvalitě kterej se používá ve zdravotnictví, je lisovanej za studena a i chu´tově je jinde než to co kolikrát koupíš v lahvičkách pro ryby
. před pěti roky
supinna » tak to máš fakt blbý:), …já koštnu a řeknu ti i jestli si brigoš umyl pracky než to hodil do mašiny
supinna před pěti roky
kok » Uf, to se mi ulevilo! Já jsem si říkal, jaktože nejsem schopnej rozeznat je od nějakekch nadupanejch topek…:))
Carpkiller před pěti roky
Lukáš Reinold » vrtačka, míchačka na zednický lepidlo, velkej kýbl a jede to.
Ťava před pěti roky
sidneyv » ja nevim, jednou jsem od neho koupil jakousi vanilku, po otevreni jsem to nasypal rybam do jezirka a kvasilo to tam mesic… jinak krasovi koule neznam, tak nevim
Lukáš Reinold před pěti roky
a jak hnětete těsto? co by jste mi doporučili když nemám hnětač ale chci udělat najednou 10kg
sidneyv před pěti roky
Ťava » mne tie jeho boilie pripominaju strukturou hotovky co som kedysi kupoval od top secret.;) akurat su take akoby trochu viac vlhke
. před pěti roky
Kocháč » eskymáci prý kupují led, proč by čech nekoupil nabobtnalou kukuřici v županu:)
Šupina před pěti roky
Kocháč » ,,Enzymaticky upravený partikl spojený pomoci super proteinové složky" -to je zaručený úlovek kaprů 20kg plus :O)
kzfjhzfbkhj před pěti roky
kok » No hele, kdyby to výrobci dobře promysleli a hlavně byli schopni vysvětlit, že ta pšenice není obyčejná pšenice a stejně tak řepka a kuku, mohl by to být slušný vejvar. Náklady minimální a nejdražší složkou by byl extrakt zvaný gluten :o)))
hona1 před pěti roky
Menty » Žádnej zázrak to asi nebude a doma by sis za ty peníze udělal boilie na úplně jinym levelu, ale zas bych se toho nebál. Znám jednoho dědka co na boilie chytá přes třicet let a používá pořád jeden a ten samej recept, co prý před těmi 30 lety vyměnil za 8 plzní s nějakym Němcem. Cca 8 let zpátky jsem mu to pomáhal vařit, na kilo dal cca čtvrt kilo glutenu, trochu sušenýho mlíka a našrotovanej zob pro slepice + esenci co se prodávaj v drogeriích (meruňkovou myslim), a červený barvivo, no prostě žádnej zázrak a tadyto nebude o moc horší :-) ale kapry na to chytá, já na to taky nějaký záběry udělal když mi pár kuliček dal, takže si myslim že i na tohle se nachytat dá, obzvlášť jestli se na tý vodě kde chceš chytat, boilie nepoužívá.
. před pěti roky
Kocháč » něco jako dvě kukuřičný zrna zalepená v těstě?, novinka a zároveň ušetříš za surovinu?, kapraří zas budou šílet a kupovat:))
MiM před pěti roky
Kocháč » taky mám doma tři balíčky nejmenované anglické firmy, dostal jsem je jako všimné…no pod háček ani na zakrm bych je nepoužil. Pravděpodobně je namelu do šrotu prasatům až pojedu ke staříkům. Kvalita českých výrobců mi pasuje víc..
Jirka Šindelář » Nevím jak to pojili, ale všechno jde. Tady se možná otvírá prostor pro nějakou novinku 2017 :o)))
Jirka Šindelář » Jenže cenu neurčuje kvalita, ale trh. Pokud je někdo ochoten to koupit, tak se to za tu cenu prodává. Já díky těm jejich hotovkám zanevřel i na mixy, byť nemusí být špatné. To raději českou šišku s ptačákem, sušeným mlékem pro telata a drceným rybím skeletem :o)
Je vůbec zajímavé porovnávat koule různých regionů. Na jednom z ročníků Tovačova byly týmy z Ukrajiny. jsem si myslel, že česká produkce má hrubou strukturu, proti těm kulím z Anglie, ale ty jejich koule obsahovaly celé zrniny, od řepky, přes pšenici po hrubé kusy kukuřice. Fakt hrubé kule a v podstatě spojená celá zrna do hrubé koule :o))
. před pěti roky
Kocháč » máš recht, zapomněl jsem barvivo:), …a očekávám že jako zakladatel firmy se plácneš přez kapsu a alespoń pytlík koupíš na vyzkoušení:)). Jinak je to jak říkáš, vědět kde co a znát lidi, hlavně taky ceny a vědět kam se to dá tlačit:)
Menty před pěti roky
Tak s tou kukuřicí je to jistě nejlepší řešení ale jde mi právě o to ty kapříky nechat naučit to bolie papat když to neznají.. A určitě kilovkou se to nenaučí nebo jo?
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 4 (174) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
17. 10. | Olova na kaprařinu | 447 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč