LK Baits
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » LK Baits
LK Baits
čau pánové co říkáte na tyhle bolky??? Které vám nejlíp zatím šlapou a naopak , které vás zklamaly???
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (34) • Starší • Nejstarší »
Modrý šílenec před devíti roky
Poušťák » Tož klídek ;-)) Dáme si raději štamprlku :-)) Možná za to nemůže ;-)))
Melmen před devíti roky
Prchlajs » nikoho jsem nechtěl nic učit… A nejsem ničí poskok.
Příspěvek upraven autorem.
Prchlajs před devíti roky
Poušťák » Je to poskok .Chtěl starýho orla učit lítat jo?No si dělá prdel né?
Jaryn82 před devíti roky
shrimp+all amino nutric to šlape a cena taky supr a jinak u mně nej od LK je Top ReStart Boilies Caviar & Fruits
Melmen před devíti roky
David Fořt » těžko bude Lukáš dělat boilie z umělé hmoty… nechci mu křivdit ale je to zvláštní…
Ráďa před devíti roky
Kiwi » S tou enc(i)klopedií si jim to teda moc nenandal :-))
Příspěvek upraven autorem.
Melmen před devíti roky
a nebo jestli někdo víte jak je to možné tak mi to prosím napište.. budu moc rád… když se dozvím proč kulička vydržela ve vodě 14dní…
Melmen před devíti roky
Poušťák » nechtěl jsem aby jsi se urazil… nechci tady být z nikým za zle za svoji odpověď se omlouvám nechtěl jsem aby to dopadlo takhle… zároveň aby jste to nevzali všichni nějak jinak a zase nebyli nasraný… svojí zprávou nechci Lukášovi křivdit… mohlo to být cokoli jiného málo kyslíku ve vodě pískovny atd..... a ještě jedna věc pro tebe Poušťáku nejsem rychlokvaška a už vůbec né poskok.
Kiwi před devíti roky
Poušťák » Ahoj Venca, že se vůbec rozčiluješ. Jsou to ještě mladí kluci kteří si myslí že sežrali enciklopedii. Já se nad tím už jen směju:-))))))))
Poušťák před devíti roky
Melmen » Hele ty mladej floutku,přestaň mě psát SZ typu že bych měl vědět na co chytám ty rychlokvaško a poskoku od Šukecu.Nech si to pro sebe rovné a nepoučuj mě.Tím jsem s tebou veškerou konverzaci ukončil.
Michal před devíti roky
ja jsem na nej chytal na seafood ted mam ananas jahodu kompot a seafood premyslim jeste o nejakym zkust
Poušťák před devíti roky
Netipa-první hrdina kaprařiny » jasně,tak velkej jako ty ne,ale už mě dovolil i tikačku..o))
zrušený profil před devíti roky
Netipa-první hrdina kaprařiny » mistře hlavně tady do nikoho neryp jo,jak to umíš ve všech diskuzich na Mrku
Josef Novák před devíti roky
Melmen: Fakt po 14ti dnech? To je nemožnýýýýý! To by ta koule musela být ocelová.
Poušťák před devíti roky
Skuli » spíš trapný…podotýkám že jsem na to bolie nikdy nechytal,ale majitel a někteří testeři jsou moji dobří známí
Skálič před devíti roky
Poušťák » je to docela úsměvný :-D nějak se mi to nezdá :-D leda ze si koupil plastovky :-DDD
Melmen před devíti roky
Chytával jsem na něj… nebyli špatné… celkem to jezdilo akorát jedna nevýhoda je že ty koule jsou hrozně uzavřené… podle mě to má přehnaný s Albuminem nebo nějakou podobnou látkou… šetří na vajíčkách… jednou se nám povedlo utrhnout návazec při hodu po 14 dnech jsme tuto montáž vytáhli zamotanou kolem olova a koule byla nepoškozená. jak kdyby se hodila před hodinkou do vody a ne před 14 dny. to i kulička ze dřeva se rozpadne dřív než boilies od Lk Baits.
Skálič před devíti roky
chytal sem na celou řadu restart kromě mušle a všechny makali úplně v pohodě jahoda jezdí asi nejlíp ale na shrimpa to nemá i economic je dost dobrej a mám na něj dost pěkný ryby. popky sem nezkoušel tam mám jiný favority příjde mě že ty čeký firmy ty plováky neuměji ušoulet :-D tekutý potravy taky v pohodě podle mě all amino nutric je jedna z nej potrav na trhu… peletový mixy sou taky v cajku ale myslim že jsou určitě přebalený :-D takže asi tak :-D ted jedu od 11 na tejden na labe a shrimpu beru 25kg takže se už těšim :-D o víkendu sem hodně dobře zachytal na jahůdku krmil sem 20kama a chytal na 12ky za 3 noci 6 ryb venku všechno 70–80 a jednoho hovadáka sem po 40 ti minutách ve tři ráno uříznul asi o mušle :-D
P.H. před devíti roky
lapal jsem na několik druhů, nej je u mě sea food, něco jsem chyt i na nutric acid, dál jsem měl vanilku, jahodu a sardel, od toho jsem čekal víc
jinak plofky od LK velice dobré, podle mě z českých výrobců nej
dál používám all amino nutric do svejch koulí a taky spokojenost
FREJDY před devíti roky
Urcite na to niekto chyta,ale ako spravny lk-bojs si to nechava pre seba a nikomu nic.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (34) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (2 n.)
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
18:46 | DAIWA ![]() |
763 |
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč