Rychle učinné boilies
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » Rychle učinné boilies
Rychle učinné boilies
Ahojte chtěl jsem se vás zeptat jaké je vaše top boilies na krátké vycházky(3–6) hodin. Zaujala mě lesní jahoda od Krásy co na ni řikáte ?
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (13) • Starší • Nejstarší »
MaximusSk před šesti roky
vocas » takychto Attrakt Hookers je na trhu milion druhov ako bolo pisane je to len o reklame no to co sa predava nikdy nieje take ake si robi napriklad Nikl ked ide niekam na preteky. Mal som tak od neho plavack kill krill tak isto aj amino komplet do boilies. To co predava je len slaby odvar, original Kill Krill voni uplne inak. Samozrejme ze k takymto veciam sa bezny clovek nedostane. No predsa sa nam raz zacas podari s kolegom si zaobstarat aj taketo zlato z nasho tajneho zdroja chyta to uplne inak ako hotovky v obchode. Aj tak sa mi vsak najviac osvedcili na kratke vychadzky boilies vlastnej vyroby krmne uplne najlacnejsi zaklad mutimix +melasa+aroma a chytacky vacsinou robim z krvaveho hunacka plus aminokomplet.
_mates_ před šesti roky
axel před šesti roky
Mi šlapal taky půlnoční pomerač. Šest dní u vody jsem testoval od JT švestku česnek a mika. Tahalo to jen na Mika. Na JT ani poth. Nevím proč? Ale dám mu šanci. Ještě.
MiM před šesti roky
jirka20 » právě naopak :-)))Autokorekce na mobilu.. Zlo dnešní doby :-D
Příspěvek upraven autorem.
MiM před šesti roky
Půlnoční pomeranč můžu též doporučit, ryby na něj reaguji rychle a na odpolední chytání ideál, nicméně velikost je přímo úměrná, četnosti záběru.
Příspěvek upraven autorem.
serpik před šesti roky
Já používám na krátké vycházky. Půlnoční pomeranč od Mikbaits. Opravdu se mě osvědčilo na kratší vycházky. Pravda je, že to nejsou velké ryby, ale je jich někdy hodně.
cba před šesti roky
Jahoda od Krásy funguje, ale od něj je rychlejší vanilka. Na rychlost záběru je podle mého nejlepší express od Mika.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (13) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
17. 10. | Olova na kaprařinu | 447 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč