Davate přednost českému boili nebo ze zahraničí???
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » Davate přednost českému boili nebo ze zahraničí???
Davate přednost českému boili nebo ze zahraničí???
V Česku jsou tak asi tři dobří výrobci boili Nikl Mikbaits a možná Krása. Jaké mate zkušenosti s českým boili a zahraničím boili.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (17) • Starší • Nejstarší »
Vondry před šesti roky
Martin Bartoš před šesti roky
Z tech tvych tri jmenovanych bych za kvalitu povazoval Michala…hodne lidi opustilo Nikla protoze smesi i kule zacal mit jine nez pri vypusteni do obehu…co se tyce Krasy tak tam je dobra reklama jinak nevim no.z toho co jsem videl a mel moznost zkusit tak usuzuji ze nasi kapri maji asi malo vyvynuty chutovy smysl pac takovou delikatesu vzdy uspesne ignorovali a radeji vzali vedle polozenou kulu jine treba i zatracovane plasteliny od TB.Co se tyce dale ceskych vyrobcu tak kazdy ma sve Top kule a pak ty prumerne.Chytal jsem Vaclavika,kuceru,sportcarp,carp inferno,carp-b, a treba i boiliesbaits a normalne hadej co…ryby jsem nachytal.kula je az nekde ke konci toho pomyslneho retezu…za ni uz je jen prut…silon..navijak..zidlicka a vse co je rozkramovano po brehu ;-) :-)
fishbull před šesti roky
Přešel jsem na UK (cákanec) a jsem spokojen, má to jiné nosiče esence takže se liší od těch CZ kteří jedou z 90% na to samé.
Dida před šesti roky
Boilie chytám CZ výrobce, většina ale používá pro výrobu zahraniční komponenty. Těch kvalitních výrobců je víc než tyto 3 uvedené, např. JET FISH, Václavík a další. Je z čeho vybírat máme kvalitu, není důvod používat cizí značky.
Rick před šesti roky
Ja verim v.CZ koule, protoze tady jsou lidi ktery jsou ochotni platit dost neni takovy tlak na kvalita surovin tak jak to vidim tady v BE a NL . Tady koule nad 120 kc je neprodejni a tak z toho je moucnik. Co znam ceskych vyrobcu, a to asi dost, tak pouzivaji stale kvalita ktery je znat na vysledek. V komercni zapadni mixy se musi hodne hledat aby se nasel. Jsou tu ale to je pote taky darda a musis to sam ukoulet, hotovy se takovy malo prodava
smolda před šesti roky
onryša » Tohle přesně jsem chtěl napsat! Ptát se na koule, který kde je, vo hovnech. Všichni co tady pravidelně diskutujem, jsme pod nějakou firmou. Zvláštní, že do těhlech diskuzí většinou píšou jen lidi, co tu nediskutujou. Odpovědi – znám lepší, pouze profláknutý, podívej se támhle jak jim to jde atd, jsou odpovědi jak od dětí.
onryša před šesti roky
…chytej na ty kterým jsi ochoten věřit že nachytáš (jináč budeš na břehu přešlapovat a věčně přehazovat a bůh ví co etě :D, místo toho aby sis užil lov :P)… ať už jsou z ČR či zahraničí, al proč vynášet penízky do světa :D
Panky před šesti roky
Osobně si myslím, teda zatím co jsem mohl vidět tak dělámé nejlepší boilies v evropě. Možná se pletu ale.
Ludek 73 před šesti roky
Jan Vrba to jsi vyjmenoval akorát ty nejdražší já si osobně myslím že je tady víc výrobcu stejně dobrých koulí možná i lepších za daleko příjemnější cenu
smolda před šesti roky
Jedině zahraniční, čeští výrobci nic neuměj. Pokud možno dle UK receptury a z UK surovin, jinak to nechytá.
P.H. před šesti roky
Co se týká plováků tak tam beru jen Mainline, z českých výrobců má dobrý plofky krása.
Z klasickejch kulí na dno chytám na Jet Fish. To je dle mě jeden z top výrobců u nás společně s Mikem.
To jak to valí na Šíravě na maratonu to jednoznačně potvrzuje :)
Komi před šesti roky
Tak těch dobrých výrobců je v Čechách daleko více,s některýma mám velmi dobrý zkušenosti. Jmenovat nebudu, nikomu netlačím kárku.Lovím jenom na český:-o)
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (17) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
17. 10. | Olova na kaprařinu | 447 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč