VÝROBA BOOSTERU
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » VÝROBA BOOSTERU
VÝROBA BOOSTERU
Zbylo mi dost různých esencí, poradíte mi prosím jak z nich vyrobit booster, nebo dip? díky moc za tipy.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (25) • Starší • Nejstarší »
Rick před sedmi roky
kok » ale souhlasim kdyz jde o vahovy prumer, proto tech smardu moc casto nepouzivam
. před sedmi roky
Rick » může být, já jen vtipkoval, filla mě vždycky s nasmraděnýma koulema, popkama, panáčkama na počet záběrů a kdo bude mít první záběr většinou dostal pokud jsme měli stejně dobrý místa
Rick před sedmi roky
kok » NEsouhlasim – mirne receno neuplne – dip ci booster pouzivam kdyz chci provokovat zaber narychlo anebo kdyz kapri jsou letargicke a jen tak krouzkuju nad mistem. Uz mnoho krat jsem videl jak silny potravinovy signal vyvola reakce a zaber. To je stejne jako s grilem, jakmile citis to tak dostanes chut, ze steak hezky vypada a je stavnaty muze byt ale to zijstis az zvednes viko a kousnes, a to u ty zensky byva taky :)
. před sedmi roky
alda » to má logiku, …asi je to jak s ženskou, když je pěkná a nesmrdí, nepotřebuje se malovat, a nanášet na sebe parfém:))
Kubias před sedmi roky
Určitě jsou dipy ve větší koncentraci nebo by to tak aspoň mělo být.ale neznamená to že jsou hustejší :-)
Příspěvek upraven autorem.
alda před sedmi roky
kok » v podstate nepotrebuje zadny booster kdyz ma kvalitni koule :-)))))))))))))))))))))
Slavíček před sedmi roky
Osobně bych volil olej než glycerol ten se používá hlavně jako nosič kvalitních esencí .
Marda před sedmi roky
Pidess » Na glycerol se vykašli, z toho se dělají jen ty nejlevnější boostery a dipy. Jedinej efekt glycerolu je ten, že po koupání koulí v něm vytvrdnou…
Pulec7 před sedmi roky
kok » Není náhodou DIP ve větší koncentraci, respektive je hustčí než booster :) ale nevim zalejvám akorát sem tam nějaké mixy a nato používám klasika nějaký játra s různejma věcma navíc :).
. před sedmi roky
Fosgen » holit je a máchat v heřmánku:)
a otázka na kohokoliv – není mně přesně znám pojem bůstr, ale domnívám se že je to to stejný jako dip, …nebo je mezi těmito taktikami nějaký rozdíl?
. před sedmi roky
Tomajo » v podstatě nepotřebuje ani ty esence a potravu, …stolní olej aby se nelepilo těsto na pazoury a hotovo
Tomajo před sedmi roky
Pidess » ten vůbec nepotřebuješ. Stačí ti pravdu jen nějaká ta tekutá potrava, esence a třeba olej
alda před sedmi roky
zaklad glycerol a uz muzes vymajslet tekuta potrava esence extrakty.................fantazie
kobr.d před sedmi roky
Martin Matuš » A když nemáte tekutou potravu, tak tam dejte..... :-)))
Příspěvek upraven autorem.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (25) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (1 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
17. 10. | Olova na kaprařinu | 447 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč