Boilie Kuchařka.

Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » Boilie Kuchařka.

Boilie Kuchařka.

Založil dodo29

Dne 9. 3. 2012 01:57

Odpovědí: 1565

Boilie Kuchařka.

Sem můžete vkládat recepty na boilie nebo vámi oblíbené suroviny a jejich koncentrace popřípadě poznatky při domácí výrobě.

Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.

« Nejnovější Novější Strana 1 z 39 (1565) Starší Nejstarší »

Hajnej

Hajnej před dvěma týdny

Dikec

fishbull

fishbull před dvěma týdny

Hajnej » Kaprařina
Slavíček – ® Čt 5.10.2017 5:46:42

Příspěvek upraven autorem.

Hajnej

Hajnej před dvěma týdny

Slavíček » jsem asi blbej nemuzu najit hod mi sem odkaz dik moc

Slavíček

Slavíček před dvěma týdny

Hajnej » Na mrku hlavní diskuzi máš odkaz na stránky .Já jsem si ho vyrobil vyšel mi na 50kc

Hajnej

Hajnej před dvěma týdny

Zdravim zhanim nejaky valeckovy dopravnik na hady nejakej odkaz cokoliv diky za rady…

Tomáš Sekera

Tomáš Sekera před dvěma týdny

Vetesnik » mrknu na mrk, diky :-)

Vetesnik

Vetesnik před dvěma týdny

Tomáš Sekera » viděl jsem to někde na mrku, bylo to dokonce uděláno v programu co se používá do CNC. Zkus pohledat tam

Tomáš Sekera

Tomáš Sekera před třemi týdny

122330-1-569.jpeg


Ahoj, nema nekdo nahodou nakres zlabu na tenhle typ rollballu?

Broula

Broula před měsícem

Slavíček » klidne povidej…zajima me to ;-)

Slavíček

Slavíček před měsícem

Broula » Je to možný já tedy sazim víc na jiný věci které tomu dávají chuť používám obycejnou losos

Příspěvek upraven autorem.

Broula

Broula před měsícem

kok » :-)))

kok

kok před měsícem

Broula » podívám se schválně na obal jak budu doma, …si myslím že tam těch eskymáků mám méně, drží se za ruce a táhnou sáńky

Broula

Broula před měsícem

Slavíček » tech pár minut v páře ji chuťově těžko znehodnotí

Broula

Broula před měsícem

122124-1-118.jpg


kok » zřejmě máš tedy tuto

Slavíček

Slavíček před měsícem

Broula » Ona je spíš otázka má ji cenu vůbec dávat ?To má bejt šetrně sušená moučka s výší stravitelností .A co s tím uděláš proženeš to varem a uděláš s toho obyčejnou moučku .

kok

kok před měsícem

Broula » řešíš detaily, …LT sem bral přez firmu X a momentálně mám LT přez firmu Y, nevidím rozdíl .....momentálně mám nějakou kde je na tom velkým pytli obrázek eskymáka

Broula

Broula před měsícem

caues,
chtel bych sehnat kvalitni LT rybi moucku. Poradite na jakyho vyrobce či prodejce se zamerit?
vyrobce Bioceval resp SEELÖWE (Německo) – prodejci napr. Kratonohy, Hulin
vyrobce FF SKAGEN (Dánsko) – prodejci napr. Kaprpro

Slavíček

Slavíček před dvěma měsíci

Makovnik » Na vytvrzení je lepší rýžová mouka jak jsi napsal kukuričná nepojí .

Příspěvek upraven autorem.

Makovnik

Makovnik před dvěma měsíci

fishbull » okej, to mi je jasne. Viem si predstavit, ze jemna kukuricna muka vytvrdi gulu na zakade jej granulometrie, tym ze v podstate zahusti zmes a ta je potom kompaktnejsia a na prvy pohlad tvrda. Ale co ak sa boilie namoci, v tom pripade sa tato vlastnost straca nie? Ak sa mylim opravte ma

fishbull

fishbull před dvěma měsíci

Makovnik » Tvrdost a pojivost jsou dvě odlišné věci

Jirka M.

Jirka M. před dvěma měsíci

Na tvrdost je vaječný albumin.

Makovnik

Makovnik před dvěma měsíci

fishbull » čo ti pomôže kukuričná múka na tvrdosť? obsahuje minimum pojivých látok a keď nasiakne vodou, začne sa rozpadať…

fishbull

fishbull před dvěma měsíci

Martin„Márwin”Šebesta » když tvrdší tak kukuřičná mouka

Martin„Márwin”Šebesta

Martin„Márwin”Šebesta před dvěma měsíci

kok » jako po rybách to smrdí, ale že by to bylo intenzivní to asi ne.

kok

kok před dvěma měsíci

Martin„Márwin”Šebesta » tak jestli není něčím řízlá, to co používám tak hodně intenzivní smrad rybiny

Martin„Márwin”Šebesta

Martin„Márwin”Šebesta před dvěma měsíci

kok » já v tom mám 20% krupice. Ona ta moučka co mám moc nesmrdí. Zkusím 5% a do chytacích 10 a uvidíme.

kok

kok před dvěma měsíci

Martin„Márwin”Šebesta » 5 až 10%, do chytacích sem dával kdysi i 150g na kilo, je to suveréně nejlepší pojivo a vytvrzuje, ale je to hodně drahá surovina, do krmných kulí s tímhle opatrně bo co ryba nesežere a zůstane v teplý vodě se nerozpadne a zakvasí na dně, v lepším případě vyplave k hladině …a že robin red přebije smradem rybinu?, to se mně nějak nezdá, ale možný je všechno:). Místo toho albuminu můžeš zkusit krupici 10 až 20%, není tak funkční jako ty bílky, ale je levná surovina a koule se lépe provaří.

Příspěvek upraven autorem.

Martin„Márwin”Šebesta

Martin„Márwin”Šebesta před dvěma měsíci

kok » Jo, ale to by mi tak nevadilo. Spis to tím RR hrozně smrdí a ta rybí moučka z toho nejde cítit vůbec. Když je chci tvrdší tak albumin tak 5%?

kok

kok před dvěma měsíci

kdyby měl někdo zájem, tak v zimě budu objednávat suroviny, …až na rybí moučku a ptačí zob vše v potravinářské kvalitě, …ceny nevím, uvidím za kolik co nakoupím, samosebou si něco málo přihodím, poštou neposílám, tudíž spíš šance pro olomouc a okolí, …psát do sz a až nastane doba, dotyčné zkontaktuju

kok

kok před dvěma měsíci

Martin„Márwin”Šebesta » rudý je to a barví to jako svině, …že?:)

Martin„Márwin”Šebesta

Martin„Márwin”Šebesta před dvěma měsíci

Už mám podle toho receptu tak kilečko ukoulený a celkem vpoho. V další várce určitě uberu ten Robin Red a na radu koka přidám rybí moučku. Jinak jsou pořád takové gumové.

Slavíček

Slavíček před dvěma měsíci

Karlos » Inspiraci najdeš na kapři pohodě

ideafix

ideafix před dvěma měsíci

Karlos » projeď tohle vlákno a stopro něco najdeš. Třeba ten recept od Márwina o stránku zpět může být fajn.

Karlos

Karlos před dvěma měsíci

Čau kluci,měl bych prosbu :) Chceme skusit s kámošem poprví si uválet vlastní kuličky.Tak jsem se chtěl zeptat jestli by jste mi někdo neporadil s receptem…?? Byl bych moc rád za každou vaší radu. Jsme s koulením úplný začátečníci :) Kolik čeho gramů a nějakou tu tekutou složku.

fishbull

fishbull před dvěma měsíci

Slavíček » Na váhu samozřejmě, a některé plovky se opravdu tváří jen jako plovky a sotva zvednou háček. Mám popky co v 10mm zvednou 6ku háček do 8m

LukasV.

LukasV. před dvěma měsíci

Hodně záleží na hrubosti korkové drtě. Jemná je k ničemu. Kuličky nevařím, ale pozvolna peču v mikrovlnce.

Slavíček

Slavíček před dvěma měsíci

fishbull » Jinak záleží jestli to člověk bere na objem nebo váhu .

Příspěvek upraven autorem.

Slavíček

Slavíček před dvěma měsíci

fishbull » Někdy to schválně zkusím že někdo něco napíše neznamená že to bude pravda.Když si vezmu jak většina plovek plave . Pohádek člověk čte hafo jako dnes mě pobavila reklama na boili píšou 40 % glm extraktu

Příspěvek upraven autorem.

fishbull

fishbull před dvěma měsíci

Broula » 25% už je celkem realné, 50:50 bude poloplovka

Slavíček

Slavíček před dvěma měsíci

fishbull » Bude záležet na složení směsi .Doporučil mě to kdysi známej osobně s tím zkušenost nemám je to možný Neutrální dělám klasický pomocí vrtáku pěny .

Příspěvek upraven autorem.

Broula

Broula před dvěma měsíci

fishbull » pisou 25%

fishbull

fishbull před dvěma měsíci

Slavíček » 50:50 ? Blbost

Tomajo

Tomajo před dvěma měsíci

runaway » budeš muset zkoušet, ale jako první nástřel bych zkusil 5% korkové drti na suchou směs.

Slavíček

Slavíček před dvěma měsíci

runaway » dam ti jednoduchy typ kup smes polaris pul na pul klasickou smesi docilis stejneho efektu navic nemusis resit jak to pujde koulet

runaway

runaway před dvěma měsíci

Tomajo » kolik % davas do suche smesi ( priblizne)? Je mi jasne ze se to bude lisit podle surovin, jakoze nektere moucky atd maji tendenci nadnaset.

« Nejnovější Novější Strana 1 z 39 (1565) Starší Nejstarší »

Zprávy od vody (30 n.)

Nejbližší kaprařské akceDalší

Všechny akce

Akční nabídky e-shopůVšechny slevy

Název lorem ipsum

Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.

cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska

Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...

cena: 987,- Kč