MAINLINE
Všechny diskuze » Nástrahy a návnady » MAINLINE
MAINLINE
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 11 (460) • Starší • Nejstarší »
Adamito před dvěma roky
Haemorrhage_gore » i sladidlem zalejvas pop up??? Mohu vedet jakým a jaké mas zkušenosti, zatím zalejvam jen esenci možná bych to taky zkusil, je to jen o te sladkosti nebo to má i něco vic do sebe???
Haemorrhage_gore před dvěma roky
Adamito » nemusíš mít strach. Mám několik krabiček hi-vis zalité sladidlem a esencí několik let a plavou pořád stejně.
Adamito před dvěma roky
Když pop up zaleju esenci neztrati vzlinavost od této značky??? Mám na mysli když to v tom opravdu necham valet dlouho, mate někdo vyzkousene?
Příspěvek upraven autorem.
Sobb před dvěma roky
Ahoj, dneska jsem si byl u nás v obchodě objednat base mix fuzion a večer mi volal prodavač, že už se neprodává. Dokonce mi poslal fotku mailu od slovinského dealera pro střední evropu, kde píše že už není v nabídce.. Nevíte o tom někdo něco? Dost mě to rozhodilo :-)
Ladislav Satora před dvěma roky
Broula » Ahoj. Otázka je jaký je poměr tekutých potrav a aditiv při směsi/počet vajec na 1 kg ? Tys mě trošku nepochopil nebo já jsem složil špatnou otázku…
Broula před dvěma roky
Ladislav Satora » ahoj, nic ve zlem, ale jaky smysl ma koupit hotovou smes o ktery nevis z ceho se sklada a pak do ni neco jeste pridavat? Pochopil bych to trochu u smesi 50/50 za 80kc/kg, ale ne u smesi za 300kc/kg jako je ta Mainline
Ladislav Satora před třemi roky
Chci se Vás zeptat na směs Mainline Essential Fish… zejména co do směsi přidáváte nebo ji máte bez přidaných atraktorů ? Jaký poměr vajec na 1 Kg a jak jste s ní spokojení ? Díky za radu, Laďa
Forester před čtyřmi roky
Zdravím. Boilies na lov kaprů si vyrábím doma sám z mixů. Chtěl bych vyzkoušet brzy z jara na řece Essential Opal od Mainline. Jaké máte zkušenosti s tímto boilies ve studené vodě?
Chudýpocestný před čtyřmi roky
Broula » jenom technická není lepší vzít origo plovku od manline a přelít ji trošku tím krilem co tam chceš mít?některé firmy dělaj i esenci krill to by bylo ještě lepší kdybys nechtěl narušit ten barevný profil,vede mne k tomu že samotné plovky od Man. jsou bezkonkurenční co se týče kvality v porovnání s konkurencí
Tomajo před čtyřmi roky
Broula » protože to dělají na přímou spotřebu a zbytek do mrazáku. Pokud to chceš jako hotovky a mít stále v krabičce třeba rok, tak musíš dát konzervant
Broula před čtyřmi roky
fishbull » tak proč nikde v receptech mainline na popup není žádný konzervant?
fishbull před čtyřmi roky
Broula » to ne, to by jsi tam toho musel dát min 100ml esence což je nesmysl
Broula před čtyřmi roky
fishbull » jak srazi? jakoze samotna esence obsahuje dost konzervantu a dalsi neni potreba?
Broula » však vím, používám jen UK esence od výrobce a jen samotná esence srazí vejce
Broula před čtyřmi roky
fishbull » no zrovna v mainline receptech na vlastni popup nikde nepisi ani neni ve videu videt, ze by davali extra konzervant. Jestli jsem googlil spravne tak ten EEC permitted v esenci, co sem psal nize, je konzervant
Broula » Konzervant je nutnost, protože se do toho dávají vejce. Ale některé sladidla a esence již konzervant obsahují.
Broula před čtyřmi roky
fishbull » ahoj, no nevim jak hodne bude vyrobce sdilny sdelovat takovehle informace. Nikdy sem to nepitval, ale doma mam ted pouze jedinou esenci mainline – milky toffe a hydra sweet a na lahvicce je pouze = EEC pormitted, flavour,antioxidant, colouring,sweetener…cili nic o nosici.
2. jj, vim, ze se pouzivaji fluo barvy. Identicke s potapivym jsem myslel predevsim aromatem, tzn. proto bych do popup chtel pouzit i trochu stejne tekute potravy a esence jako davam do potapivych .
Jo a dava se popup nejaky konzervat? Nebo se jen dele vysusi a mohou se dat do krabicky?
Popup smes uz sem objednal Mainline Polaris, tak treba priste zkusim tu tvoji. Jsi koukam z Redic, coz mam z prace kousek.
Broula » 1) nosičů esence je celá řada, zeptej se výrobce ten ti to řekne a nebo to bude na lahvičce.
- Pop up se dělá z fluo barev nepotravinářské dají se sehnat 1 po 50g, v po up je cokoliv navíc zbytečné, rozhoduje barva a vůně.Ale mužeš přidat 10–20% suchých komponentu aby to pořád plavalo.
- wafters si musíš vyzkoušet sám kolik %, každá směs je uplně jiná.
Pokud chceš pořádnou směs tak kup u mne, lépe plovoucí na trhu nenajdeš
Broula před čtyřmi roky
ahoj, v nadchazejici sezone chci zkusit vlastni pop up a udelat identicke vyvazene boilie ze sveho mixu. Proto sem se chtel zeptat na nekolik veci:
- ESENCE
- vi nekdo jaky je rozdil mezi radami Profile plus a Response?
- jeste by me zajimalo jestli jsou rozdily v jednotlivych prichutich v ramci jedne rady? Tim nemyslim, ze jedna voni po ananasu a druha po jahodach, ale jestli se lisi treba pouzite nosice apod
Pokud by byl nosic aromatu u vsech stejny v ramci rady, tak by mely ta esence mela davat stejny signal a tim padem by melo byt jedno jestli pouziju ananas nebo jahodu. Nejak se mi nechce verit, ze by uspech/neuspech zavisel na aromatu, ktere citime predevsim my lide.
- POP UP
- klasicke/barevne
- na ty chci pouzit polaris+vejce+esenci+sladidlo+barva…tady by asi problem byt nemel
- identicke s potapivym boilie
- klasicke/barevne
- vlastni potapive vyrabim bez esence a davam pouze tekutou potravu, ale abych je sjednotil s pop up, tak bych pridal i trochu stejne esence co nasledne do pop up. Lze pridat do pop up i danou tekutou potravu (u me konkretne krill)?
- NEUTRALNE VYVAZENE boilie
- delal nekdo? Jaky pomer polarisu a zakladniho mixu pouzit? nekde sem cetl 1:1, ve videu od Kordy rikali 2 : 1,25
diky, jarda
Chorchito před šesti roky
Martin Bartoš » už pššššt :) pobavil jsi nás ,a teď si jdi dát nějaký cukrátko na nervy :).
Lukáš Janků před šesti roky
Martin Bartoš » Podívej frajere, já chytám hlavně na svazovkách a chytám opravdu hodně ryb tak se mě tady ani nezkoušej z něčeho takového osočit ! To že mi stačí na soukromky pelety je pravda , ostatně Dissolvas je v podstatě peleta chytrolíne, to že nemáš v čemkoli potřebu mě vcelku nezajímá a je mi to popravdě úplně jedno , já si jedu to své a na druhé se jako ty neohlížím (respektive neřeším hovadiny) , pokud tak o mě vše víš tak by jsi také měl vědět že již dva roky spolupracuji s jinými firmami ( loni Jet Fish, letos Vasr ) , předtím jsem chytal hlavně Mainline včetně Šíravy kde jsme celkem nachytali a obsadili 4 místo, to že jsem si dvakrát do roka vyjel ( po většínu sezony chytám plovky Mainline , nebo jejich kombinace )s kamarády na soukromák ještě neznamená že tam chytávám běžně … oficiálně jsem tester firem Daiwa – Cormoran, Korda a Vasr, na starosti mám i Mainline , Delkim , Guru … jinak na Mainline jsem chytal od roku 2008 takže mi věř že mé zkušenosti není vaření ze vzduchu ale z praxe a pokud se dobře podíváš tak nikdy jsem nevydal fotky jiné než kde to bylo chyceno- na co … a prosím odpust si řeči o tom že chytáš 30 let to mě fakt nebere , už nějaký pátek taé chytám (kapry konkrétně 15 let )
Martin Bartoš před šesti roky
Danny » zaplatit si to nechají u nás…koukni třeba na eshopy v polsku…10kg Fuzion i s aktivátorem a dostaneš se pod 3tis.....to samé ostatní mixy
Lukáš Janků » v čem? že ti na soukromky stačí pelety a tady krmíš lidi fotkama ryb ze soukromky na koule od Mainline.....
neodpověděl jsi…ty jsi ofiko tester pro Main a Kordu u nás??Dík
a mě to chytá dobře jen s tím rozdílem že ne na akvárkách a navíc nemám potřebu vystavovat fotky toho co chytím :o))) a diskuze je plodná…je potřeba si udělat obrázek jak se dá nebo nedá věřit lovci v tom co tvrdí a čím svá tvrzení podkládá…
Slavíček » A jaké používáš ? Já jsem si hodně oblíbil Maple Ade, Milky Tofee a Condensed Milk , v létě jsem experimentoval s Tiger Nut a taky celkem dobře , hodně se ted zajímám o novinku Anýz
Slavíček před šesti roky
Lukáš Janků » Přímo plovky nepoužívám ale na dipovaní jsou jejich esence super
Vetesnik » Ale to víš že to chytá, a velmi dobře :-) Jen některým o něco méně a pak je ztoho taková plodna diskuze :-D
Lukáš Janků » mě nemusíš nic dokazovat jen mě udivují lidi co si na něco hrají o něčem píší a ve finále si protiřečí…rybařím už 30 let čeče a je mi tak nějak šumák kdo si co o mě myslí…já byl vždycky černá ovce a nebojím se říct co si myslím na plnou hubu…jestli pojedeš na Tovačov přeji hodně štěstí.....
PS:Ty jsi ofiko tester od Mainline a Korda pro ČR?…jelikož tak vystupuješ a píšeš tak asi jo…
Jasnačka , určitě , ve všem máš pravdu ! Jak jsem tak sledoval více diskuzí do kterých se zapojuješ a celkem rád se hádáš co ? Tobě já nemusím rozhodně nic dokazovat ( jako ostatně nikomu) , podívej já se nechci hádat, to co jsem ti napsal tak je , ale přesvědčovat tě nebudu a ani nechci , pokud budu mít čas tak se zastavím, stejně chci mrknout na nějaké nové vody at už teda vypadnu od toho krcálku od Krále (ironie…) :-D
Lukáš Janků » ty jo víš málo čeče protože já Tovačov nesnáším a kdo mě zná tak ví taky proč :o) to že tu bydlím neznamená že tu chytám Jouzo :o)))))) takže máš slepé náboje a to co držíš na těch fotografiích je co?podle ruk kapři tak may 80 víc jim nedávám…Co tam máš dál?? a podle toho co házíš na FB tam rozhodně 2× do roka nejsi leda bys z těch dvou návštěv používal fotky celý rok ;)
PS:Máme tu 4 jezera včetně Slavného Tovačova kam můžeš přijet a ukázat své schopnosti :o))) Určo chytneš Twina či jinou místní šupinatou legendu
Martin Bartoš » :-D Ty jsi taková usměvavá postavička že ? Prosím tě mrkni se na příspěvky Korda fb tam se dozvíš na co chytám a kde … mimochodem to co jsem ti psal i platí , ke Královi jezdím jednou z jara a jednou na podzim, takže by mě zajímalo kde na to chodíš , jinak rybník u Krale má na nejširším místě něco okolo 155m , tak pokud to přehodíš rád se nato přijedu podívat :-D Pokud vím tak hojně chytáš na Tovačově a to má se svazovkou společného asi tolik jak Králův rybník........... tak si laskavě odpust blbý kecy co neustále provozuješ, už si celkem úsměvný, ty kuličky zato nemůžou že jsi na ně nic nechytil, chyba je mezi zemí a prutem
Lukáš Janků » Zdarec palec…ty jo víš co mě zaráží??tohle si mi odpovídal před cca dvěma roky při dotazu kde chytáš a používáš určité mixy na rychlé chytání....." Na svazovkách ,na soukromáky moc nejezdím a kddyž už tak mi na to stačí pelety :-)" tak se ptám proč tu furt rveš fotky ze soukromé louže od Krále která se dá navíc přehodit z každé strany krom na délku ta se dá přehodit na 2×…navíc od jara čekám na ty fotky velkých karů ze svazových vod kterýma mě prý zasypete :o)))))))))))))))))) Na FB si raději ani nereagoval :o))
Angmar » Hybrid je dost specifický sám osobě, upřimně nevím k čemu bych ho přirovnal, jde tam cítět jemný pod ton sladkého (podle mě kokos) a rybina, je dělanný z toho nej ze směsí Cell a Activ – 8
Angmar před šesti roky
Ahoj zeptám se na tu příchuť hybrid jak to voní nebo k čemu se to dá přirovnat? Dík za info Honza
Luger46 před šesti roky
Lukáš Janků » pořídil sem minulý rok na podzim tyto popky, takže jaro ar. fish a teplejší voda sp.crab
Luger46 » Jasnačka, Spicy Craba (ještě ho dipuju) cpu snad na všechno, tedˇ jsem měl sebou i balancky :-) a Aromatic fish je hodně zajímavá vůně ale funguje mi hlavně na jaře a na podzim
Jarýsek před šesti roky
matio55 » peaches and cream používám celkem casto pak kousku sem na to už nachytal ale zatím vázne velikost :)
matio55 před sedmi roky
Mate niekto skusenosti s High Impact od mainline?? Konkretne spicy crab a peaches and cream??
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 11 (460) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
15. 7. | Video: Nejkrásnější Propel je ohn | 2 |
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč