RED MAMMA
Všechny diskuze » Diskuze pod články » RED MAMMA
RED MAMMA
Diskuze k článku RED MAMMA.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (23) • Starší • Nejstarší »
David Fořt před desíti roky
oskus » To je divný. Volali mi z obchodů, že s tím mlátí o stůl a že se to neotevírá jako Spomb. Vysvětlil jsem jim, že se to po nárazu o vodu otevře. Prošly mi jich rukama desítky, které jsem sám zkoušel, když se tenhle nový čumák dělal a všechny fungovaly. Muselo by se jednat o nějaký kaz. V tom případě stačilo raketku vrátit, dostal by jsi jinou. Až se ti tahle rozsype, tak mi dej vědět. Rád bych ji viděl, dám ti za ní novou.
oskus před desíti roky
David Fořt » no nejprve doma o stůl jak říkáš a potom samozřejmě u vody a výsledek se nedostavil byli jsem u toho tři a trošku jsme na to čuměli s otevřenou hubou co je to vlastně za shit…
oskus » A zkoušel jsi to s ní doma o stůl nebo jsi ji vzal k vodě a nahazoval s ní?
oskus před desíti roky
David Fořt » no bohužel bez toho se neotevřela ani jednou ,tak jsem si ji měl vystavit na poličku???
oskus » Tedy doufám, že jsem to psal tobě :-) Ten čumák se zdá být hodně přitažený, ale raketa se otevře při každém náhozu.
oskus » Už jsem ti psal, že by se otevírala a tím tvým „vylepšovákem“ jsi ji v podstatě pouze poškodil. Tak tady ten nesmysl už znovu nepiš :-)
oskus před desíti roky
Já jsem musel tu moji proříznout kolem toho otvírání jinak by se neotvírala,Teď maká jak má…
Valis před desíti roky
David Fořt » Díky za info zatím jedu na tu starou zavařenou :-)
Příspěvek upraven autorem.
Valis » Po dohodě s výrobcem jsme dnes schopni každou rozbitou raketku vyměnit za novou. Jedná se o výrobky zakoupené od června tohoto roku, tedy ty, které již mají zalitý ten čumák.
Valis před desíti roky
Zkusil sem spomba a red mamma mě vyhovovala víc, jen dvířka po čase upadly, ale vyřešil jsem to jejich zavařením stejně jsem je nepoužíval. Spomba jsem reklamoval a měl jsem stejné zkušenosti jak David Fořt.
Příspěvek upraven autorem.
Tomajo před desíti roky
UmpaLumpa » co vim, tak jsou dve verze jedna je Red mama a druha Black tata, ale ktera je mensi a vetsi nevim.
UmpaLumpa před desíti roky
David Fořt » ahoj prosimtě dělaj i nějakou menší verzi jako má spomb děkuju za odpověď
judas.d » Od toho je tady to video..Jinak u nás je to 330,– vč poštovného, což je myslím méně, než Spomb.
judas.d před desíti roky
David Fořt » prosím pošly nějakou starou Red mamku Davemu,snad udělá recenzi co bude na dobrá a lidi jsi udělaj obrazek......:-)
Dave před desíti roky
David Fořt » Dik za pomoc.Ja mam problem v tom, že Red Mammu musím koupit z e-shopu, a když připočtu poštovny, tak mně vyjde cenově jak spomb, kterej maj u nás v každym krámu.........:)))Potřeboval jsem jen vědět, že je Red Mamma kvalitně zpracovana.
Dave » Technickým zpracováním je kvalitnější Spomb. Red Mamma je výrobek z jednoho kusu plastu. Nejsou v ní žádná pérka a pružinky. Osobně jsem Spomb také používal, ale ta pérka a pružinky bylo to první, co mi vždy odešlo. Vadilo mi také, že pokud jsem třeba na dálku házel s řepkou a na okrajích Spombu mi zůstala nějaká semínka…prostě pokud jsem ho při zaklapnutí neočistil, tak se při velkém švihu, kdy bylo zapotřebí daleko házet otevřel a vše vysypal. Red Mamma je taková halabácká raketa, která snese všechno a pokud nejsi zrovna fajnšmekr na to, jak tvé vybavení vypadá, tak si s ní užiješ hezké chytání. ta nová opravdu drží, byl jsem před 14 dny v Chorvatsku na rybách a naházel jsem tam s ní téměř 150kg krmení na vzdálenost 120m. To už je extrém, nevím, jak se při tomhle množství chvá Spomb, protože se mi rozletěl asi po hodině nahazování. Od té doby používám jen Red Mamma. Spomb mi reklamaci neuznal, dokonce mi napsali dopis, že jsem v podstatě jelito, protože jich prodali po světě x 1000 ks a nikdo si nestěžoval. My každou rozbitou Red Mamma vyměníme za novou.
viceroy CZ před desíti roky
David Fořt » tak to je dobre ze ji trochu vymakali , lita suprove a podstatne za jiny peniz nez SPOMB cusek at ti to hrci
viceroy CZ » Ode dnešního roku jsou raketky z tvrdšího plastu a mají zalitý i celý čumák, který někdy po delším používání taky upadnul. Zkrácená je i šňůrka, která ji drží. Myslím, že jsem s Red Mamma do vody naházel asi nejvíce krmení ze všech lidí na světě a ty nové jsou prakticky bezproblémové.
viceroy CZ před desíti roky
tak RED MAMMU uz pouzivam cca rok a funkcnost je slusna ale kvalita zpracovani je jen chvilkova , raketu drzi plastovy koralek ktery tlak nahozu kolikrat nevydrzi , ted na te posledni se mi parkrat pretocila a sokovka se zarezala z boku , trosku nestastne resene zpracovani u hornich kridelek ,
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 1 (23) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
24. 5. | držák sondy echolotu | 2 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč