Carpfishing is my Life 2014
Všechny diskuze » Diskuze pod články » Carpfishing is my Life 2014
Carpfishing is my Life 2014
Diskuze k článku Carpfishing is my Life 2014.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 3 (140) • Starší • Nejstarší »
smolda před osmi roky
Danny » A já čekal, že mi ukážeš Korda dovednosti. Dany používá košíček? Teď ještě urazíš Red mamu a bude vyděláno. Při nejhorším se v neděli stavím a naspombuju ti. Bacha na podložku, aby ti z ní kapr zase nevyskočil, to taky není zrovna Danyho značka.
Danny před osmi roky
To me jen pan buh tresta ze jsem vzal neco jineho nezli Korda :(
Zitra je taky den , jdu degustovat
Buldozer před osmi roky
Martin Matuš » to jsem pochopil:-)má erotické ruky jako já,co chytí to pojebe:-)
Buldozer před osmi roky
Martin Matuš » řekni mu,že když chce házet košíkem tak ho musí vyndat z tašky,na fotce ho nevidím:-))))))))
Martin Matuš před osmi roky
Marda » sedel na kresilku, bulel a ze prej nerekne, bo bych se mu smal :-) :-)
Buldozer před osmi roky
Martin Matuš » se spombem mu nepomůžeš,líp uděláš když najdeš instruktážni video o používani košíku a nejlíp s DF:-))
Buldozer » vcera casosber Honza zkousel. Jak to dopadlo nevim, musim se venovat Fildovi. Zkousel pouzit nahazovaci kosicek a moc se mu nevedlo, tak za nim jdu se Spombou a krmenim, aby mel alespon sanci neco lapnout :-) :-)
Buldozer před osmi roky
Danny » ser na ně,jdi si lehnou:-)určitě si dlouho taktizoval takže musíš být utahanej a spánek si zasloužiš:-)
Danny před osmi roky
Buldozer » rad bych o casosberu klukum vyridil, ale maji zrovna drobne komplikace s technikou :)) ja proste nemam cas stat za nima a radit jim :))
Buldozer před osmi roky
Martin Matuš » měl jsem jednou takového partáka.stačilo mu navázat,dát koule,ukázat kam hodit a pak už jenom podebrat:-)Určitě je tam s váma Honza vid?Připomen mu prosím at nezapomene se podívat na s70 na časosběr.
Buldozer » koukal mi na ruce kdyz jsem delal navazce, tak snad neco chyti. Porad se na neco pta :-) :-)
Danny před osmi roky
Buldozer před osmi roky
Martin Matuš » a proto mu tu rybu přeji!dohlídni na něj at konečně zachytá!:-)
Buldozer » nahodou Filda se snazi a maka jak bilej. Jde tomu naproti milovymi kroky :-) :-)
Buldozer před osmi roky
Danny » Přeji ti obludu a né jednu,žádnej teoretik si ji víc nezaslouži než ty:-)
Buldozer před osmi roky
Marda » to je přesně ono:-)ale přiznám se taky,já taky koukal na tohle triko jak se to přesně píše:-)))
Buldozer před osmi roky
smolda » jen aby nepřipravoval taktiku celé 8 dní co má vyhrazeno na chytáni:-)
smolda před osmi roky
Scopex » Bouchni do toho ještě barvy a stíny. Mě se sice dost barvy časem vykurvilo, ale stejně půjdu znovu do barev.
smolda před osmi roky
Buldozer » No vidíš co dělám! Ještě nechytá, zatím připravuje taktiku. To je dobře, že se neflákáš! Děláš mi radost. Jdu se osprchnout a večer píva do květáku. Už se těším.
Scopex před osmi roky
Buldozer » To je moje pavacka:-) Ale mam ji cca 2 mesice drive, nez jsi vypustil video:-)
Buldozer před osmi roky
Scopex » to je tvoje nebo Honzová ruka?jsem si toho u vás ještě nevšiml:-)až se příště potkáme tak si to natočím a paužiju jako intro:-)
Buldozer před osmi roky
smolda » proč píšeš sám sobě?:-)jj to mi psal,že bude brát supa brolly,pacient co?:-)chytil něco?ja makám jak fretka,už mám hotové 6min 2 části:-)ted holka usnula tak jdu makat dál.
smolda před osmi roky
smolda » Myslel jsem, že se flákáš. Chtěl jsem tě jen popotlačit. Včera jsem se byl podívat na Filipa a jeho parťáky. Filip prodal Tempesta a koupil si Supabroly od Foxe. A bude mít asi podložku na prodej, ještě nevybalenou.
Michal Tisoň před osmi roky
Buldozere ty si strašný zvíře :D Ta z lidlu je dobrá a ještě když jsou xxl týdny :-)........Jinak parádní video, schutí jsem se zasmál....... a už se moc těším na další!
Buldozer před osmi roky
Karásek » nosím si ich už iba k vode:-)ale najlepšie je keď idem iba sám bo potom mi ich každý zožere:-)
Buldozer před osmi roky
Karásek » už sa teším na stredu ked mi ich neter donesie:-)v mraziaku mám posledný pár tak som si šetril:-)
Buldozer před osmi roky
jak.23 » děkujeme,kaprařina se musí brát s humorem,na dalším se už pracuje:-)
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 3 (140) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
11. 4. | Střešní box "rakev" pro kapraře. | 13 |
12. 12. | FOX international | 2876 |
8. 12. | Kaprový rybářský prut | 53 |
29. 10. | Tuning-styling vašich navijaků | 287 |
29. 10. | Lov ze člunu. | 152 |
16. 10. | nafukovací čluny | 9 |
12. 9. | Chytání na Vltavě v Praze | 87 |
5. 7. | Taktika lovu na řece | 16 |
29. 5. | Domácí dílna | 197 |
24. 5. | držák sondy echolotu | 2 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč