Foto vašich kolovrátků
Všechny diskuze » Ostatní diskuze o všem možném » Foto vašich kolovrátků
Foto vašich kolovrátků
čau chtěl bych aby jsme sem dávali fotky našich kolovrátků nejraději někde v přírodě. Díky.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 26 (1049) • Starší • Nejstarší »
Novi před jedním rokem
... před dvěma roky
Nevíte někdo, jestli jde sehnat samostatné kolečko přední brzdy na naviják Penn Surfblaster 7000?
Schneider před dvěma roky
Dobrý den, prodám legendární power aero XT dva kusy, úplně nové,nepoužité,zabalene,. No nejsou nové ,ale jen nepouzite, made in Japan. Rozumnou cenu nabídněte a domluvíme se.
NeBeroun alias Qwerty81© před dvěma roky
Haemorrhage_gore » jenže na krabici máš napsáno: bearing line roller:)
Nějaké další otázky? :))
Haemorrhage_gore před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » ball bearing = kuličkové ložisko. Co tam máš dál?
Haemorrhage_gore » ale na krabici nepišou kuličkové ložisko :))
Haemorrhage_gore před dvěma roky
milans63 » Pořídil jsem si je taky a protože rolnička nefungovala jak by měla, rozdelal jsem ji. Více viz foto. Žádný kuličkový ložisko, jak píší na krabici, ale kluzná sračka, ještě k tomu hodně blbě opracovana. Začínám mít strach, kolik ložisek ten naviják opravdu má, když píši 6+1. Dělají z lidí trochu blbce. Až budu mít chuť, rozdelam je komplet a asi se budu divit. Nicméně po výměně za kuličkový ložisko šlapou navi dobře.
milans63 před dvěma roky
Tomajo » Fakt vypadají luxusně. No pokud Ty jsi bral 4500 na 10ft proutky, tak na 9ft to bude také cajk. O vlasci uvažuji tomto – tak nevím… https://www.tropicliberec.cz/…uoro-zeleny/
milans63 před dvěma roky
Tomajo » Super, a co ty navijáčky, já o nich také uvažuji, dostal jsem nevyužité Nash Dwarf H-Gun 9ft – tak uvažuji, že si je popřídím, jen nevím zda 4500 nebo 5500.
Tomajo před dvěma roky
milans63 » ahoj, to zatím nemám je to novinka. Ale na to že nebude špatný stačí jedna, dvě chytačky a poznám. Za mě super. A je perfektně vidět i v noci.
milans63 před dvěma roky
Tomajo » Ahoj, ten vlasec je také super, máš s ním nějakou delší zkušenost? Díky.
milans63 před dvěma roky
Zdravím, moc se omlouvám, asi to sem nepatří, ale , dostal jsem od kamaráda tyhle proukty a knim tyto navijáky ( no na můj vkus jsou hooodně veliké k těm proutkům) ,nic méně sháním k těmto proutkům obal – budou pasovat do tohoto obalu – případně i s těmi navijáky? Případně doporučit jiný a ještě bych měl dotaz – čím event. osadit tyto proutky – poměr cena výkon? Nebudu je používat často.. Díky moc.
zaxxx před dvěma roky
Tomajo před dvěma roky
ype » jj mám velikost 5500 níže jsem to napsal špatně V zahraničí nevím kolik koštuje, ja ho bral tady u nás v ČR.
. před dvěma roky
Tomajo » dík, ..pro začátek dobrá rezecenze. Na prasčiny to mít nebudu, chytání na krátko na malých loužích bez vázek. Moc často takhle nelovím, tak je mně líto vyhazovat prachy za daiwu. Ta by mě asi víc bavila, ale sral to pes
Tomajo před dvěma roky
. » cauec, to všechno ukáže čas co to vydrží, každopádně než jsem je koupil, nechal jsem si na jeden namotat silon a vzal olova 90 a 120 g a šel si s tím zaházet abych si udělal obrázek jak to bude navi zvládat. Ty olova úplně bez problémů, hladký chod a jdou z vody jak po másle. Brzda celkem kratší, což mě taky vyhovuje, takže zatím spokojenost za ty kačky. Ale ostatní ukáže už jen čas. Mě by se taky líbila ta Daiwa cast izm25, ale jak říkáš, trochu jiná cenovka.
Příspěvek upraven autorem.
ype před dvěma roky
Též se mi líbí. Dá se někde sehnat v zahraničí pod 2k? Řekl bych, že máš 5500 verzi.
. před dvěma roky
Tomajo » tywoe!, docela hezkej naviják. Po roce se optám a jestli je neprodáš, koupil bych si je na malý rákosky asi taky. Zatím mám favorita daiwu cast izm25 qda, ale cenovka je úplně někde jinde. Jen tak předběžně, na krátkou vzdálenost když stahuješ montáž nerachotí to nebo necítíš že už je to na naviják moc?, kolikátky olova s tím smotáváš, u mě by to bylo něco kolem sta gramů. Vykládej, přeháněj!, Dík
IvanS před dvěma roky
Tomajo » co ti nesedlo na tých Extricatorech? (myslím, že tie si mal predtym, ak sa nemýlim..)
Tomajo před dvěma roky
Chudýpocestný před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81© » nebyl by důvod,kdyby se to neoj.balo,když dnes např. pover aero které už má solidní vnitřek koupíš kolem8…mi a dát mu pořádně hranaté ostruhy např jako dole GT tak bych řekl že by si to za10… pár lidí rádo pořídilo a určitě by to cosik odtočilo
Chudýpocestný » jenže pak bys všude četl, že ty „reedice“ stojí za prd.. :)
. před dvěma roky
Chudýpocestný » kéž by tomu tak bylo. Evidentně to co se líbí hrstce lidí se nelíbí většině, jinak si nedokážu vysvětlit když se podívám na design dnešních shiman
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 26 (1049) • Starší • Nejstarší »
Pokec pro kapraře | Kaprové montáže |
CARP TIME | UK styl rybaření |
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
25. 1. | DAIWA ![]() |
762 |
15. 1. | Servis Fox | 2 |
9. 12. | SPORTEX | 89 |
8. 12. | Oblečení,Boty,Fusky atd | 1162 |
8. 12. | Kevin nash | 177 |
1. 12. | Boilie - cena,výživová hodnota¨,f | 73 |
23. 11. | Tuning-styling vašich navijaků | 285 |
9. 11. | Spacák | 135 |
8. 11. | Century fat boy slim | 0 |
8. 11. | Výběr prutů 10ft | 307 |
Žádné aktuální akce.

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč