Kaprařovo kulinářství :-)

Všechny diskuze » Ostatní diskuze o všem možném » Kaprařovo kulinářství :-)

Kaprařovo kulinářství :-)

Založil Carpkiller

Dne 4. 3. 2014 19:00

Odpovědí: 3261

Když jsem se tak dneska podíval na svou večeři, dostal jsem nápad, založit i zde na Carpfishingu takovou galerii kaprařské stravy, ať už doma, tak hlavně na rybách přímo u vody. Často, když vidím, co jsou ostatní kapraři u vody schopni vytvořit za pochoutky, nebo naopak blufy, tak si myslím, že tu může vzniknout pěkná sbírka žrádýlek…Hell yeah

Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.

« Nejnovější Novější Strana 1 z 81 (3261) Starší Nejstarší »

Filla

Filla před čtyřmi dny

120778-1-487.jpg


svina

Filla

Filla před čtyřmi dny

120777-1-514.jpg


NeBeroun alias Qwerty81 » to je nerest, navic se okradas o krasne zazitky… varis a najednou to pipne! Bezis, zapomenes stahnout plamen, zdolavas.. byl to cejn, jidlo se spalilo a muzes zacit znovu.. To je laska.
Na suchou leda pstruhy ;)

A co drivkac, pouziva to nekdo? Zrejme rybarskej ilegal, ale ma to svoje kouzlo..

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před čtyřmi dny

Filla » jak jsem ti rikal, suchou.. Abych nemusel tahat domu hnusny mastny smrduty odpad :-)

Filla

Filla před čtyřmi dny

NeBeroun alias Qwerty81 » joo to by slo, pekne peprovou a brambory peceny na sadle.. A co jis u vody, kdyz jedes na dyl. Uzivas si to, nebo jedes suchou a plechovou dietu?

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před čtyřmi dny

120757-1-829.jpg


Fáze 3

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před čtyřmi dny

120755-1-200.jpg


Fáze 2

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před čtyřmi dny

120753-1-155.jpg


Filla » abych jen nekafral..
Čuníkova panenka fáze 1

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti dny

Filla » lesbo :-)

Filla

Filla před pěti dny

NeBeroun alias Qwerty81 » Chtel jsem jen rict, ze je nekdy lepsi drzet piicu .)) bez sirsich souvislosti

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti dny

Filla » to je obecně problém dnešní mládeže.. Neschopnost vnímat svět v širších souvislostech.. :-)

Filla

Filla před pěti dny

NeBeroun alias Qwerty81 » Nevidim souvislosti brouku, ale uz jsem si na to u Tebe zvyknul :)

Filla

Filla před pěti dny

NeBeroun alias Qwerty81 » Nevidim souvislosti brouku, ale uz jsem si na to u Tebe zvyknul :)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti dny

Filla » předpokládám, že bych tu jepku nevodil zhulený jak tympán :-)

Filla

Filla před pěti dny

NeBeroun alias Qwerty81 » Aha, tak to se na tu muskarinu radsi uplne vyser. Tento gramovej splavek je ve srovnani s 20kovou jepkou velkej jak vrata wod stodoly ;-P

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti dny

Filla » Na ten nano-splávek bych rozhodně neviděl.. :-)

Filla

Filla před pěti dny

Carpkiller » :)) trener udava ton. Chtel jsem pochopit jeho tatra tea uhel pohledu na rybarinu, ale misto toho jsme to s koukem jen posrsavali a sklebili se u toho jak… no asi jak tehdy rano vsichni na Hacku. A to jsme meli ten cernej light.
Jak mas cas? Pojd do vlakna upc, naplanujem neco

Carpkiller

Carpkiller před pěti dny

Filla » koukám že ti zachutnal ešpiho lektvar, vše lék, tatranský čaj;-) to sis vzal z trenéra to nejhorší co šlo! :-)

Filla

Filla před pěti dny

120721-1-882.jpg


NeBeroun alias Qwerty81 » Vsak jsi zval .) Navic ten atlet mi vsecko sezral. Navic sam mam malo :))
Komu se neleni, tomu se zaleni. Kdybys byl co k cemu, necumis tam jak jelen a podhodis na cigana ze sasi trojcicku… vsak divej, co je zakladni vybavou kaprarova stolku (vlevo dolejc..)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před šesti dny

Filla » a na Šušeň přijede jen na kafe.. :-)

Filla

Filla před šesti dny

120705-1-308.jpg

120705-2-707-nahled.jpg

120705-3-847-nahled.jpg


Japonci…
Kdyz nejde kapr, je treba ukazat candatovi, kudy vede cesta na maslicko.
Jehneci kotletky na cesneku, chilli a kurkume.
Vivat RidgeMonkey sandwich toaster!

Filda77

Filda77 před měsícem

Ahoj, bral sem si sebou už párkrát jako nouzovku, a chuťově je to opravdu dobrý.

Kam.Star

Kam.Star před měsícem

Ahoj, zkoušeli ste někdo Adventeru Menu? Koukal sem teď na to v obchodě, a docela by mě zajímaly zkušenosti.

Pescador

Pescador před měsícem

120306-1-296.jpg

120306-2-243-nahled.jpg


Dnes se na rybach podava mlady bycek s bramborem. Ja tu Taska grilovaci panev asi vazne miluju ❤️

Pescador

Pescador před měsícem

El Duffus » ta spesl folie ma vysokou tepelnou odolnost a hlavne varis na nizkou teplotu. Stara teflonka je dle meho daleko vetsi peklo :o)

El Duffus

El Duffus před měsícem

Pescador » mám dotaz k tomu „sůvíčku“, jedl jsem a potvrzuji, že pokud se to umí, rozdíl je znát a dost. Nicméně mě na tom odpuzuje ta skutečnost, že surovinu jakkoli bio, fresh, super v podstatě přihříváš v igelitu. Máš na to nějakej spešl obal, kterej je stabilní i při vyšší teplotě? Ono totiž jde dost výrazně o to, co ten obal pustí do proudktu…

Pescador

Pescador před měsícem

pablo » Rybky se dela kolem 30min ja 55°C. Pak uz se jen opraskne na masle. Delsi uprava je zbytecna :o)

suplicek

suplicek před měsícem

120190-1-352.jpg


"

pablo

pablo před dvěma měsíci

Pescador » ok tak to snáď niekedy skúsim!… Skúšal si robiť dlhšie aj rybu?
Dobre ze si fotku nespravil.....už som skoro mesiac vo fr a žujem často len instantné jedlá, bagety a párky.

Příspěvek upraven autorem.

Pescador

Pescador před dvěma měsíci

pablo » Tak jsem to maso chtel nafotit, ale bylo to tak dobry, ze se na to deticky vrhly a zustaly jen prazdne talire… To maso jsem po 25hodinach vyndal z lazne, osusil a na panvi udelal kurcicku. Pro sebe jeste potrel marinadou z Chipotle papricek… K tomu chrest a male bramburky… Vazne to pomaly vareni ve „vakuu“ doporucuju :o)

Pescador

Pescador před dvěma měsíci

pablo » u veproveho masa muze byt uvnitr spousta veci, ktere te u syroveho mohou klidne polozit „na prkno“. ted tam mam 1.5kg kus cunika a protoze to mam pro deti, jdu na jistotu. jde o zachovani chuti a zadnou ztratu stavy. zeleninu (chres a karotku delam 4–8 min na 88°C, takze to neni jen o vareni ve vlazne lazni. je to i ekonomictejsi, nez poustet troubu (nebo teda „inkubator z NASa“ a jak to trefne pojmenoval KOK :o)

Kazdopadne kotletu muzes delat na 65°C 50minut. Je to ale spis o experimentovani (spis v pripade ryb a hoveziho – veprove a drubez radeji trochu vic udelam…

Vysledek je skutecne vyrazne lepsi, nez z klasickeho pekace – vsechny chute zustanou uvnitr a nic se „nevypari“

pablo

pablo před dvěma měsíci

Pescador » netušíl som čo to je a tak som niečo o sous vide počítal…uvádzajú že do 60 stupňovby sa to malo variť? Prečo 69? Ale zaujíma ma hlavne výsledok, je to fakt o toľko lepšie? Raz som jedol jahna robené 12 hodín v konvektomate, ako fakt pecka, a toto by mohlo naozaj udržať chuť mäsa vo vnútri.

Pescador

Pescador před dvěma měsíci

119420-1-242.jpg


co taklhle sous-vide? kus veprovyho, nejaky koreni a 24hodin na 69°C. pak sup s tim na panev pro barvicku, k tomu karamelizovanou cibulku a zamecke bramburky ;o)

Šela

Šela před třemi měsíci

119304-1-149.jpg


Z víkendu…

Rostik

Rostik před třemi měsíci

119281-1-791.jpg


Klasika :)

Filla

Filla před třemi měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » Co je to za humac? Cejtim Burese .)))
Kuzleci na grill no probs, bavime-li se o mladem kuzlecim mase… je to easy, jemne mlade maso, chvili na grill a caupipi

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi měsíci

Zkoušel někdy někdo grilovat kůzlečí?

Pescador

Pescador před třemi měsíci

ideafix » Je skvela naprosto na vse. Hlavne toasty muzes delat po dvou – pokud mas hladove kamarady, tak to rychleji odsejpa :o)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi měsíci

119242-1-744.jpg


:-))

ideafix

ideafix před třemi měsíci

Pescador » ta pánev od Tasky vypadá fakt parádně. Asi jí budu muset pořídit k bráchovi od opičáka. Na masiště mi přijde idealní.

Palica_von_zvreca

Palica_von_zvreca před třemi měsíci

sindeji3 » twl to by byl dobrej candát holdegrón :D

sindeji3

sindeji3 před třemi měsíci

Tomajo » no už jsem se lekl :) vypadá to úplně stejně.. věřím že byl dobrej

Tomajo

Tomajo před třemi měsíci

sindeji3 » nééé cejn

sindeji3

sindeji3 před třemi měsíci

candát?

Tomajo

Tomajo před třemi měsíci

118702-1-699.jpg


něco z vejkendu

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi měsíci

Pescador » kuřecí? :)

Pescador

Pescador před třemi měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » na prsa 8oD

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi měsíci

Pescador » a na co si teda mažeš sádlo? :))

Pescador

Pescador před třemi měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » chleba ja celkem docela tuze nerad :o)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi měsíci

Pescador » zase komplikace.. Normální krajic Šumavy vyválený v rozmňáganém vajcu :)

Pescador

Pescador před třemi měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » no, pokud je frenchtoast chleba ve vajicku, tak jo :o)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi měsíci

Pescador » umíš i něco normálního? Třeba chleba ve vajíčku? :)

Pescador

Pescador před třemi měsíci

118686-1-820.jpg


dnes se podava marinovana nizka rostena (cca 1600 gr). zaplatpanbu za Taska grilovaci panev :o)

Příspěvek upraven autorem.

Pescador

Pescador před třemi měsíci

suplicek » nezbylo :) kazdopadne ten losos byla jedina ryba, kterou jsem dnes videl…

suplicek

suplicek před třemi měsíci

Pescador » kdyby zbylo,ozvi se

Pescador

Pescador před třemi měsíci

118672-1-177.jpg


dnes se u vody podava grilovany losos, marinovany v Miso paste :o)

Ťava

Ťava před šesti měsíci

Pescador » už to studuju, dík

Pescador

Pescador před šesti měsíci

Ťava » kdepak… staci ale jakakoli ocelova. vyrabi to i par lokalnich firem za hubicku. De Byer mam spis z nostalgie… Jen bacha – zadna mycka a namaceni ve drezu – neni to nerez…

Ťava

Ťava před šesti měsíci

Pescador » to bude stat zase ranec co? Ale podivam se po tom.

jurco

jurco před šesti měsíci

Pescador » darmo uživil by si sa aj v lepšej zavodnej jedalni :) joke. Si fajnšmeker

Pescador

Pescador před šesti měsíci

jurco » to verim, ale nemel jsem nikdy tu cest. ja tyhle De Buyer pouzivam i na rychle orestovani zeleniny, nebo treba na kureci supreme, kdy to udela bozskou kurcicku… a takova ranni omeleta s karamelizovanyma jablickama… mmmmm…

jurco

jurco před šesti měsíci

Pescador » ešte lepšie ťažka liatinova grill panvica, na steaky

« Nejnovější Novější Strana 1 z 81 (3261) Starší Nejstarší »

Zprávy od vody (20 n.)

Nejbližší kaprařské akceDalší

Všechny akce

Akční nabídky e-shopůVšechny slevy

Název lorem ipsum

Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.

cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska

Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...

cena: 987,- Kč