Kaprařovo kulinářství :-)

Všechny diskuze » Ostatní diskuze o všem možném » Kaprařovo kulinářství :-)

Kaprařovo kulinářství :-)

Založil Carpkiller

Dne 4. 3. 2014 19:00

Odpovědí: 3234

Když jsem se tak dneska podíval na svou večeři, dostal jsem nápad, založit i zde na Carpfishingu takovou galerii kaprařské stravy, ať už doma, tak hlavně na rybách přímo u vody. Často, když vidím, co jsou ostatní kapraři u vody schopni vytvořit za pochoutky, nebo naopak blufy, tak si myslím, že tu může vzniknout pěkná sbírka žrádýlek…Hell yeah

Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.

« Nejnovější Novější Strana 1 z 80 (3234) Starší Nejstarší »

pablo

pablo před týdnem

Pescador » ok tak to snáď niekedy skúsim!… Skúšal si robiť dlhšie aj rybu?
Dobre ze si fotku nespravil.....už som skoro mesiac vo fr a žujem často len instantné jedlá, bagety a párky.

Příspěvek upraven autorem.

Pescador

Pescador před dvěma týdny

pablo » Tak jsem to maso chtel nafotit, ale bylo to tak dobry, ze se na to deticky vrhly a zustaly jen prazdne talire… To maso jsem po 25hodinach vyndal z lazne, osusil a na panvi udelal kurcicku. Pro sebe jeste potrel marinadou z Chipotle papricek… K tomu chrest a male bramburky… Vazne to pomaly vareni ve „vakuu“ doporucuju :o)

Pescador

Pescador před dvěma týdny

pablo » u veproveho masa muze byt uvnitr spousta veci, ktere te u syroveho mohou klidne polozit „na prkno“. ted tam mam 1.5kg kus cunika a protoze to mam pro deti, jdu na jistotu. jde o zachovani chuti a zadnou ztratu stavy. zeleninu (chres a karotku delam 4–8 min na 88°C, takze to neni jen o vareni ve vlazne lazni. je to i ekonomictejsi, nez poustet troubu (nebo teda „inkubator z NASa“ a jak to trefne pojmenoval KOK :o)

Kazdopadne kotletu muzes delat na 65°C 50minut. Je to ale spis o experimentovani (spis v pripade ryb a hoveziho – veprove a drubez radeji trochu vic udelam…

Vysledek je skutecne vyrazne lepsi, nez z klasickeho pekace – vsechny chute zustanou uvnitr a nic se „nevypari“

pablo

pablo před dvěma týdny

Pescador » netušíl som čo to je a tak som niečo o sous vide počítal…uvádzajú že do 60 stupňovby sa to malo variť? Prečo 69? Ale zaujíma ma hlavne výsledok, je to fakt o toľko lepšie? Raz som jedol jahna robené 12 hodín v konvektomate, ako fakt pecka, a toto by mohlo naozaj udržať chuť mäsa vo vnútri.

Pescador

Pescador před dvěma týdny

119420-1-242.jpg


co taklhle sous-vide? kus veprovyho, nejaky koreni a 24hodin na 69°C. pak sup s tim na panev pro barvicku, k tomu karamelizovanou cibulku a zamecke bramburky ;o)

Šela

Šela před třemi týdny

119304-1-149.jpg


Z víkendu…

Rostik

Rostik před třemi týdny

119281-1-791.jpg


Klasika :)

Filla

Filla před třemi týdny

NeBeroun alias Qwerty81 » Co je to za humac? Cejtim Burese .)))
Kuzleci na grill no probs, bavime-li se o mladem kuzlecim mase… je to easy, jemne mlade maso, chvili na grill a caupipi

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi týdny

Zkoušel někdy někdo grilovat kůzlečí?

Pescador

Pescador před třemi týdny

ideafix » Je skvela naprosto na vse. Hlavne toasty muzes delat po dvou – pokud mas hladove kamarady, tak to rychleji odsejpa :o)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před třemi týdny

119242-1-744.jpg


:-))

ideafix

ideafix před čtyřmi týdny

Pescador » ta pánev od Tasky vypadá fakt parádně. Asi jí budu muset pořídit k bráchovi od opičáka. Na masiště mi přijde idealní.

Palica_von_zvreca

Palica_von_zvreca před měsícem

sindeji3 » twl to by byl dobrej candát holdegrón :D

sindeji3

sindeji3 před měsícem

Tomajo » no už jsem se lekl :) vypadá to úplně stejně.. věřím že byl dobrej

Tomajo

Tomajo před měsícem

sindeji3 » nééé cejn

sindeji3

sindeji3 před měsícem

candát?

Tomajo

Tomajo před měsícem

118702-1-699.jpg


něco z vejkendu

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před měsícem

Pescador » kuřecí? :)

Pescador

Pescador před měsícem

NeBeroun alias Qwerty81 » na prsa 8oD

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před měsícem

Pescador » a na co si teda mažeš sádlo? :))

Pescador

Pescador před měsícem

NeBeroun alias Qwerty81 » chleba ja celkem docela tuze nerad :o)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před měsícem

Pescador » zase komplikace.. Normální krajic Šumavy vyválený v rozmňáganém vajcu :)

Pescador

Pescador před měsícem

NeBeroun alias Qwerty81 » no, pokud je frenchtoast chleba ve vajicku, tak jo :o)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před měsícem

Pescador » umíš i něco normálního? Třeba chleba ve vajíčku? :)

Pescador

Pescador před měsícem

118686-1-820.jpg


dnes se podava marinovana nizka rostena (cca 1600 gr). zaplatpanbu za Taska grilovaci panev :o)

Příspěvek upraven autorem.

Pescador

Pescador před měsícem

suplicek » nezbylo :) kazdopadne ten losos byla jedina ryba, kterou jsem dnes videl…

suplicek

suplicek před měsícem

Pescador » kdyby zbylo,ozvi se

Pescador

Pescador před měsícem

118672-1-177.jpg


dnes se u vody podava grilovany losos, marinovany v Miso paste :o)

Ťava

Ťava před čtyřmi měsíci

Pescador » už to studuju, dík

Pescador

Pescador před čtyřmi měsíci

Ťava » kdepak… staci ale jakakoli ocelova. vyrabi to i par lokalnich firem za hubicku. De Byer mam spis z nostalgie… Jen bacha – zadna mycka a namaceni ve drezu – neni to nerez…

Ťava

Ťava před čtyřmi měsíci

Pescador » to bude stat zase ranec co? Ale podivam se po tom.

jurco

jurco před čtyřmi měsíci

Pescador » darmo uživil by si sa aj v lepšej zavodnej jedalni :) joke. Si fajnšmeker

Pescador

Pescador před čtyřmi měsíci

jurco » to verim, ale nemel jsem nikdy tu cest. ja tyhle De Buyer pouzivam i na rychle orestovani zeleniny, nebo treba na kureci supreme, kdy to udela bozskou kurcicku… a takova ranni omeleta s karamelizovanyma jablickama… mmmmm…

jurco

jurco před čtyřmi měsíci

Pescador » ešte lepšie ťažka liatinova grill panvica, na steaky

Pescador

Pescador před čtyřmi měsíci

116541-1-551.jpg


Ťava » maso krasny, ale kup si ocel. na steaky a omelety TOP :o)

kok

kok před čtyřmi měsíci

Ťava » ok, nechám v lednici a kousek ti užeru za ty blbý kecy

Ťava

Ťava před čtyřmi měsíci

kok » mas pravdu, panev stoji za hovno, ale zase tvoje znacka – tescoma ;) nech to v lednici. Stavil bych se v patek a kdyz zbyde vezmu ti kousej na kost, funguje to skvele jako viagra !!

kok

kok před čtyřmi měsíci

Ťava » pořiď pořádnou pánev vašíku když už jedeš steaky:), …jinak dnes budu u filouse vyzvedávat pro tebe a dana nějaký laskominy, mám vám to hodit na mrazák, nebo do lednice?, přijedeš si kdy?

Ťava

Ťava před čtyřmi měsíci

116517-1-270.jpg

116517-2-315-nahled.jpg

116517-3-463-nahled.jpg


Vysokej ;)

Johan

Johan před čtyřmi měsíci

116468-1-976.jpg


Dnes mala chutovka, marinovane zebirko z divocaka na cesneku a jalovci.

Scopex

Scopex před čtyřmi měsíci

Kouba » Klasicky upečená jako králík :-) Pstruzi jsou vlastnoručně chycený…

Kouba

Kouba před čtyřmi měsíci

Scopex » nutrie je paraada, jak jsi ji pripravoval?? Pstruzi jsou vlastnoručně nachytaní??

Knedlik

Knedlik před čtyřmi měsíci

116227-1-805.jpg

116227-2-540-nahled.jpg

116227-4-416-nahled.jpg


Filla » ahoj ,je to loupaná plec Uruguay..schani mi to bratranek a i vždy dělá.je na to odbornik dalo by se rict…on kdyz udela i treba blbe kureci,tak je to krsasne stavnaty.od nej je to vzdy lahoda :)zde z leta

Příspěvek upraven autorem.

Leoš

Leoš před čtyřmi měsíci

Scopex » Ty musíš mít taky všechno! :-D

Honza 68

Honza 68 před čtyřmi měsíci

116210-1-251.jpg


Rozmarýnove Grisini:-) Honza 68.

Filla

Filla před čtyřmi měsíci

Knedlik » Zdar Dane .) Odkud mas ty top blady, jestli se muzu zeptat, vis neco o puvodu masa a delce stareni?

Johan

Johan před čtyřmi měsíci

MiM » No nevim, nevim. Jsem pro kazdou spatnost, ale mnaukat to nemusi :)

MiM

MiM před čtyřmi měsíci

Johan » Kočka sem, kočak tam. Hlavně že to není brokolice…

Johan

Johan před čtyřmi měsíci

Scopex » Proc mi to pripomina jineho kocicaka?! :) To je des!

Scopex

Scopex před čtyřmi měsíci

116175-1-623.jpeg

116175-2-912-nahled.jpeg

116175-3-332-nahled.jpg

116175-4-832-nahled.jpg


Jan Vrba » Neukázal, to máš pravdu. Ale nic se nemění na tom,že bych přestal vařit,či dokonce jíst :-) Za posledních 14 dni jsem ochutnal prase,krávu,srnku,di­vočáka,slepici,pstru­ha.Ale nejvíce jsem si pochutnal na nutrii,je to vážně výborný maso!

Příspěvek upraven autorem.

Knedlik

Knedlik před čtyřmi měsíci

116168-1-417.jpg

116168-2-243-nahled.jpg

116168-3-186-nahled.jpg


Sobotni lahudka :)

Carpkiller

Carpkiller před čtyřmi měsíci

Tulo » tohle se rychle zapomíná:-) znáš to:-D

Honza 68

Honza 68 před čtyřmi měsíci

Dlouho se nám tady neukázal Scopex? Honza 68

Filla

Filla před čtyřmi měsíci

115983-1-158.jpg

115983-2-952-nahled.jpg

115983-3-802-nahled.jpg


Vcera u kamose lejvenjsi varianta jehnecich french racku, tzv. hrebinku ze srutku (partie za krkem, nez zacnou libovejsi kotlety). Na grill idealni zalezitost!
Kamos ma fobii ze skopovyho, tak na nem pracuju nasim mladym jehnecim. Sezral to, ale musel jsem maso strasne vypict, coz byla skoda, ale posmakli jsme si i tak. Porno v chuti.

Jehne na hrad!

Filla

Filla před čtyřmi měsíci

Carpkiller » To je skoda, sestava bude oslabena. Ale co naplat, decka neokecame.. Vymyslime brzy jinou akci. Big Pav ma pravdu, na jare u vody to bude lepsi, sekej zimni latinku .)

Tulo

Tulo před čtyřmi měsíci

Carpkiller » jen zustan doma je potřeba ty plusove body na sezonu :)

Carpkiller

Carpkiller před čtyřmi měsíci

Filla » tak já to kámo nedám, mám tenhle víkend ratolesti, všechny 3! takže tah na Břeclavskou branku letos nedám…budiž vám nad ránem země lehká:-)
BTW: vymyslíme a dáme jinou session!

Upraveno moderátorem Carpkiller v 17:42, 19. 1. 2017.

Filla

Filla před čtyřmi měsíci

kok » Jsou a je treba na ne vyckat ..jak na 30ku v ceskem reviru ;)

kok

kok před čtyřmi měsíci

Filla » hold je potřeba někdy zatnout zuby, být vrbou a pak slíznout smetánu:), …ale jsou světlé vyjímky .....a vem něco, vypadá to dobře

Filla

Filla před čtyřmi měsíci

115802-1-470.jpg

115802-2-695-nahled.jpg

115802-3-149-nahled.jpg

115802-4-924-nahled.jpg


kok » Mi nic nerikej, zensky hrozne rady sdili klepy o vsech moznych a ani mne to neni vlastni :)) Vlastne to nemuzu vystat, i kdyz se snazim byt fest vrba, ve finale me to dycky nasere.
K pivku vemu neco z uzeni, at si obalime zaludky tucnym a neblijes mi ze sesle, jako tudle na Kyjovce :))

Příspěvek upraven autorem.

kok

kok před čtyřmi měsíci

Filla » né všechno přebírám, ale minimálně k zamyšlení a lepší jak poslouchat drby, pomluvy. Jinak nápodobně, užij víkenda, příští týden u píva

Příspěvek upraven autorem.

Filla

Filla před čtyřmi měsíci

kok » Tyvoe Martine ja cumim. Ty, starej pragmatik z technickych oboru a takovy duchovni pravdy? Ty kamaradky na Tebe maji vliv.. dej bacha kterou napoustis svym mlicim, at neprevezmes trudomyslnost a netrpelivost, to by bylo s kaprama amen.

Hosi jedu udit, jsem ve skluzu, uzijte weekend .)

smolda

smolda před pěti měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » No vidíš, tak je začni používat.

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti měsíci

kok » a tak to já si dám koprovku, rajskou, roštěnky, ptáčka atd. ale dlouho to trvá :-)

kok

kok před pěti měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » já raděj taky prase, hovězí jen na guláš, občas na steak, od fillouse sem ještě maso neměl, jen klobásky, ty byly peckovní, …to sem psal jen pro příklad, maso mám bezta většinou domácí, bába chová prase i kuřata

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti měsíci

smolda » mám dva :)

smolda

smolda před pěti měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » Kup si papiňák a nebudeš muset vařit maso tak dlouho.

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti měsíci

kok » já osobně hovězí nekupuju.. Nebaví mně vařit maso tyden :) možná zkusím něco od filu, ale to až bude teplo a zahradní grill nebude v metrove závěji :)

kok

kok před pěti měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » to asi jo, …ale pravda je že raděj budu jíst krávu která lítala po louce a žvejkala trávu a podobně, než ta co je na plácku 2×2 metry a žere bůhví co. Třeba ten kanec na fotce vypadá že byl do poslední chvíle šťastnej. Jako sele byl kojenej vlastní matkou, nikdo ho neodstavil, v pubertě rozrýval zemědělcům pole, no a teď na zimu si hrdě vyšel obechcat svoje území akorát natrefil na tebe a najednou prásk, podlomily se mu kolena a černočerná tma, …krásná smrt, veselý maso. Kdo okusí, převezme tu jeho energii, …možná bude rozrývat i to pole
edit: na druhou stranu je nejpohodlnější zajít do marketu a koupít vyhoněnou krávu bůhví z čeho, což taky dělám, ale ta idea jíst divoký zvíře který žilo „spokojeně“ mě bere víc jak jíst něco co se válí ve vlastních výkalech a je v umělých podmínkách. mrkni na dokument Food industry. Docela masakr

Příspěvek upraven autorem.

sidneyv

sidneyv před pěti měsíci

NeBeroun alias Qwerty81 » to by vysvetlovalo, ze niektori kapri nebojuju, ked ich taham – vedia ze ich coskoro pustim :)

NeBeroun alias Qwerty81

NeBeroun alias Qwerty81 před pěti měsíci

kok » ještě jsem na jatkách neviděl spokojenou krávu.. Ta zvířata poznají, že jdou do finiše…

kok

kok před pěti měsíci

Filla » díky, zavolám

kok

kok před pěti měsíci

Filla » a jinak věřím, na co řešit a pochybovat, když máš pod nosem kvalitu a seš u toho. Je třeba papkat maso, ale zároveň se zajímat o to zda ta kráva nebo osel prožil spokojený život. Kamoška vegetariánka by z nás neměla sice radost, nicméně říkala že když žeru maso z nespokojené krávy která v průběhu života trpěla, dostává se ta špatná energie z masa do mě. Tvrdí to stejný i o lidech. Když prý ojedeš nějakou zlou couru s negativní energií, přijmeš část její energie. Docela zajímavé. Je taková spirituální, docela by jste si rozumněli:).

Příspěvek upraven autorem.

Filla

Filla před pěti měsíci

kok » radsi si tam zavolej, ta baba je oblibena a nemusela by ji mit na pulte (myslim svickovou, prase).. http://www.edb.cz/…niny-olomouc

« Nejnovější Novější Strana 1 z 80 (3234) Starší Nejstarší »

Zprávy od vody (36 n.)

Nejbližší kaprařské akceDalší

Všechny akce

Akční nabídky e-shopůVšechny slevy

Název lorem ipsum

Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.

cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska

Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...

cena: 987,- Kč