On-line na rybách
Všechny diskuze » Volné diskuze » On-line na rybách
On-line na rybách
Lezim si ve svem brolly a venku prsi. Mobilni internet uz je dnes prakticky bezna vec i v zahranici a protoze tu mam dost casu, nevadi mi brouzdani prostrednictvim Opery mini v telefonu. Neco mi ale rika, ze priste uz by to mohl byt treba tablet. Ale volba pristroje neni dulezita…
Upraveno správcem Mára - programátor v 08:18, 25. 9. 2013.
Pouze zaregistrovaní a přihlášení uživatelé mohou psát do diskuzí.
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 203 (8154) • Starší • Nejstarší »
Pescador před měsícem
BambiSpP » Na každém hlásiči něco najdeš. Tyhle jsou robustní a mají dosah. Víc bych neřešil. Nejseš přeci modelka :)
Chudýpocestný před měsícem
Pescador » no jo oni se tam i tak dostanou vrchem jak kladeš vlas,na mých2kusech mi nedopatřením vlasec rozřezal tu drážku kolem tak sem to trochu rozšířil ať tam nejsou ostré zářezy na zachycení vlasu a jak je tam víc světla tak mi přijde že už nemaj takový zájem,dnes bych to asi řešil firmouECU,bez domečku není obyvatel:)
Knedlik před měsícem
BambiSpP » q9tx…baterkama to není,resp. Je ,ale ne slabejma..je to tím perkem jak píšeš,oni ty baterky jakoby vypadnou a hlásič nejde.. já nalepil na zadní kryt nakou pěnu a bat. Uz nemá kam odskocit..vše maká ,tak jak má…jen v mrazech zamrzne kolečko a je konec
Příspěvek upraven autorem.
BambiSpP před měsícem
Pescador » Díky ale tohle není úplně nejlepší recenze nato že koštujou 12 litrů
BambiSpP před měsícem
Knedlik » To se mě už taky stalo,nicméně mě ve flajzaru odpověděli že jsou slabí baterky,tak jsem dal nový a natahnul jsem trošku pérka,od té doby dobrý ale moc jsem je ještě neotestoval
Pescador před měsícem
Chudýpocestný » U Neville se to neděje. Nechápu význam toho domečku tam. Asi to teď přes zimu nějak ucpu…
Chudýpocestný před měsícem
Pescador » tak tohle je přesně problém i starýchRx asi je to kolečko přesně zadeklováno k libosti těch hajzlíku,neštěstí je boilie jehla ideální k vyoperování kokonu co tam občas udělají ale i tak je to vždy blbé překvapení
Knedlik před měsícem
BambiSpP » tak to jo,dost lidí nadává ,že se při razantní jízdě vypínají,při použití řetízkového swingru,ale dá se to vyřešit.. mluvím o fl.
Pescador před měsícem
BambiSpP » Na mě jsou dost velké a moc se mi nelíbí, ale občas mám pruty trošku víc rozložené od sebe :) a potřebuji dosah. Nicméně funguji a pokud se vevnitř pod kolečkem nezabydlí pavouk, tak i zapípaji ;)
BambiSpP před měsícem
Pescador » Ahoj,jak jsi spokojený z hlásičema?Pořád přemejšlim jestli stojí za ty prachy a jesli je mam vyměnit za flajzary.Dokážeš to posoudit?Díky
Příspěvek upraven autorem.
Vetesnik před měsícem
Pescador » ale včera byl naročnější večer tak jsem pozdě vstal :)) Byl jsem jen trochu nakrmit ale ráno vyražím
Pescador před měsícem
Vetesnik » Tak jak to jde? Já měl podložku včera suchou… Počasí bylo spíš na opalování…
Johan před měsícem
NeBeroun alias Qwerty81© » Pry je tady zvykem ujizdet v noci pred RS, tak jsem pripraven :)
Vetesnik před měsícem
Žorbík » Jasný že má:) Jak to tam leží tak je šance vždycky. A hlavně ten klida pohoda u vody nikde ani noha. To člověk přes sezonu moc nezažije.
Johan před měsícem
Drinks » Krása střídá nádheru :) Když se navic rozsvítí ta modrá dioda, cvrnknu si do textilu ;)
NeBeroun alias Qwerty81© před dvěma měsíci
metloš » ne.. :) jel jsem si uvařit kávu a pořádně se vyspat:)
NeBeroun alias Qwerty81© před třemi měsíci
Pescador před dvanácti měsíci
NeBeroun alias Qwerty81© » No, posledně mi tam všechno ulitlo. Teď to nebylo tak hrozné… V závětří bylo parádně…
NeBeroun alias Qwerty81© před jedním rokem
Pescador » a byl jsi dobře zakolíkován? Tady fouká supersonickou rychlostí :-)
kirous před jedním rokem
NeBeroun alias Qwerty81© před dvěma roky
Carpkiller » tady u nás můžeš pozorovat leda harvestory a senážní vozy.. :-)
Carpkiller před dvěma roky
NeBeroun alias Qwerty81 » já teď chodím radši do lesa než k vodě, je to efektivnější a příjemnější:-) srnčí říje je v plném proudu a je na co koukat!
O hodně lepší než čumět na všudypřítomný koupáče, cyklisty a bohužel taky rybáře.
runaway před dvěma roky
Giliead před dvěma roky
bukas před dvěma roky
« Nejnovější • Novější • Strana 1 z 203 (8154) • Starší • Nejstarší »
Zprávy od vody (4 n.)
Pokec pro kapraře ![]() |
Kaprové montáže |
UK styl rybaření ![]() |
|
On-line na rybách | Lov kaprů v zahraničí |
Kaprařovo kulinářství :-) | Je noční rybolov zločin? |
Vše o fotografování | Začínáme s kaprařinou |
Nové příspěvky v diskuzích Další
18:39 | FOX international ![]() |
2820 |
16:20 | Výběr prutů 10ft ![]() |
291 |
10:23 | AVID CARP ![]() |
115 |
18. 2. | Tuning-styling vašich navijaků ![]() |
251 |
17. 2. | Foto vašich kolovrátků ![]() |
987 |
17. 2. | Lov kaprů na pidi revírech (do 5h ![]() |
306 |
17. 2. | RidgeMonkey ![]() |
470 |
17. 2. | Jaký člun? ![]() |
472 |
15. 2. | Výherci soutěže o 10 volných vstu ![]() |
6 |
14. 2. | Domácí dílna ![]() |
188 |

Název lorem ipsum
Zvýhodněná originální Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu.
cena: 2 987,- Kč

Produkt co houká a píska
Akce nulla augue urna, pretium a dictum eu, sagittis non elit. T scelerisque risus...
cena: 987,- Kč